Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Je grenzen leren kennen

De titel zegt het al: deze week heb ik m’n grenzen leren kennen. Ik heb gewoon keurig drie keer gerend, en hoewel het de eerste twee keer best aardig ging, heb ik het afgelopen zaterdag een tikje verprutst. Ik geef nog steeds de hitte de schuld. Heel jammer, maar ik heb wel een les geleerd afgelopen week.

 photo Dat ging iets minder lekker 1_zpsbyheabpc.jpg

De loop van maandag kan ik me eigenlijk niet eens heel goed meer herinneren. Ik weet nog wel dat Niels en ik even hebben gewacht met starten omdat het ineens heel hard begon te regenen. Nu ben ik op zich niet van suiker, maar deze bui ging me toch even iets te ver. We hebben keurig vijf kilometer gelopen, maar niet in het tempo dat je op de foto ziet. Ergens tijdens de synchronisatie van TomTom met Nike+ gaat het niet helemaal goed en lijkt het alsof ik veel sneller heb gelopen dan dat ik daadwerkelijk heb gelopen. Hebben jullie hier ook last van?

 photo Dat ging iets minder lekker 2_zpsasdga93m.jpg

Woensdag was het oorspronkelijke plan om zeven kilometer te gaan lopen, maar omdat ik zaterdag een wedstrijd zou lopen, zwakten we dit al snel af naar vijf kilometer. Niels en ik hadden allebei heel stiekem geen zin maar omdat we onszelf pizza hadden beloofd naderhand moesten we toch maar gaan. Je kunt natuurlijk niet een hele pizza naar binnen werken en niet zijn gaan hardlopen, haha! Het was een heel warm rondje, maar gelukkig liepen we wel lekker. Ook nu klopte Nike+ en TomTom niet helemaal qua snelheid dus ik liep iets langzamer dan je hier ziet, maar wat wel fijn is, is dat ik wel weer wat sneller word! Het is wel duidelijk dat ik een winterloper ben en dus veel beter tegen kou kan, dan tegen de warmte van afgelopen periode.

Veldhoven 10 miles omslagfoto

Zaterdag was het zo ver: de Veldhoven 10 miles. Jullie hebben het maandag al uitgebreid kunnen lezen, maar mocht je dat gemist hebben: ik ben na een ronde uitgestapt. Ook nu was het de warmte die me opbrak en in combinatie met een veel te hoge hartslag leek het me slim om mezelf nu niet helemaal kapot te lopen.

Die les die ik heb geleerd? Het is echt niet zo erg om uit te stappen of eerder te stoppen als het niet meer gaat. Ik wilde mezelf niet helemaal kapot lopen nu met de halve marathon zo dichtbij. Na de eerste ronde kwam een mooi punt om uit te stappen en dat heb ik dus ook gedaan. Beter nu iets rustiger aan zodat ik over een paar weken in Eindhoven kan knallen!

Deze week gaan we er wel weer helemaal voor. Het is een beetje puzzelen wanneer ik precies kan gaan lopen, maar dat moet opzich lukken. Zaterdag heb ik een feestje in Bloemendaal en hoe leuk dat ook is, zondag moet er wel een duurloopje gedaan worden. Want de Dam tot Dam én die halve marathon komen steeds dichterbij!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie