Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #1


Yeah, iets nieuws op zondagmiddag! Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Wendy schreef maandag over haar ups and downs. Ze heeft last van haar kuiten en nu lijkt het wel goed te komen door wat aanpassingen. Verder liep ze een fijne en snelle 5 km op dinsdag en kocht ze zaterdag nieuwe schoenen maar haar duurloopje van zondag, die ging niet door! Lees hier waarom: Wendy – Ups en Downs.

Dinsdag

Alyssa kampt helaas weer met een scheenblessure, wel minder dan de vorige keer, en daarom loopt ze nu een stuk minder. Dat vind ze zelf niet zo leuk want hardlopen is echt een onderdeel geworden van haar leven. Lees hier waarom ze zichzelf niet is wanneer ze niet mag hardlopen! Alyssa – Zonder hardlopen voel ik mezelf niet.

Woensdag

Patricia leert nu dat rust pakken goed voor je is, maar een dag eraf shaken of een slechte run van de vorige dag is toch iets wat Patricia graag doet. Woensdag ging niet helemaal zoals verwacht en daarom ging ze donderdag weer voor een shake it off-run! Lees hier haar verhaal waarom woensdag niet zo goed ging! Patricia – Shake it off. 

Donderdag

Josianne is weer helemaal terug! Na haar vakantie was het even weer oppakken maar het is haar gelukt. Ze liep uiteindelijk 3 keer, waarvan 1x een duurloop van 14 km en dat ging pretty good! Lees hier hoe haar week was! Josianne – I’ am back on Track.

Vrijdag

Wanneer Niki goed nieuws krijgt beloont ze zichzelf met een run. Vorige keer lukte haar niet om de 13 km aan te tikken, maar op een dinsdag een 10 km ging dit keer heel goed! Gefeliciteerd Niki! Hier lees je waarom ze zichzelf heeft beloond met een run: Niki – Zomaar even een 10 km op dinsdag.

Zaterdag

Eveline komt duidelijk tijd te kort. Altijd. Op donderdag had ze tijd! Eindelijk! Helaas… er speelde weer iets waar ze geen controle over had en liep uit eindelijk niet wat ze wilde lopen. Waarom? Dat lees je hier: Eveline – Altijd te weinig tijd. 

Zondag

Zélia ging de laatste week in van haar 12 week challenge! Ze liep onverwachts een duurloop i.p.v. een duurloopje op donderdagavond en kreeg de uitslag van de bodyscan op vrijdag. Lees hier de resultaten en wat ze donderdag uiteindelijk liep!  Zélia – Project Snelle Zélia Week 12 Challenge. 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

Geef een reactie