Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #10

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Een PR op de vijf en ook nog eens een heerlijk sportweek. Het was een goede week voor Wendy!

Woensdag

Patricia is weer goed op weg om goed en zonder pijn te hardlopen. Ze verlengd elk week haar kilometers en zelfs nu al voelt ze minder pijn. Doe wat je moet doen, mooie quote die ze tegen kwam en toepasselijk is.

Donderdag

Vandaag loopt Josianne de Zevenheuvelenloop. Ze heeft nu een hardlooptrainer en een nieuw doel! Ze gaat ervoor! Wat, dat lees je bij: Stilte voor de storm.

Vrijdag

Petra is weer lekker druk bezig met sporten. Zo liep ze verschillende rondjes en routes en was ze weer in de sportschool te vinden.

Zaterdag

Tot dat Eveline mag beginnen met haar marathonschema is ze opzoek naar ritme. Wat werkt fijn, hoe voelt ze zich erbij. Dat heeft ze voor zichzelf even op een rijtje gezet. Het juiste ritme.

Na wat er vrijdagavond gebeurd is in Parijs kon Zélia geen blogje schrijven over haar run. Daarom een blogje over haar liefde voor Parijs.

Tot volgende week!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie