Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #2

[p]Content[/p]Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Dinsdag

Helaas heeft Alyssa nog niet zo heel veel geluk met haar schenen. Dan gaat een run ineens wel en dan weer niet. Maar ze laat het er niet bij zitten! Ze is bezig met het trainen van andere spieren die haar scheenpijn kunnen voorkomen. Wat ze doet? Lees hier het antwoord: Alyssa – Laat die scheenpijn nu maar verdwijnen!

Woensdag

Patricia liep de Ronde van West en die liep ze ontzettend goed! Daarna heeft ze nog flink lopen zweten in de sportschool en vorige week zaterdag liep ze gewoon 18 km! Hoe dat ging kan je in haar verslag lezen: Patricia – Wedstrijd, zweten en 18 km.

Donderdag

Josianne liep netjes 3 keer deze week. Het was wel passen en meten in haar agenda maar uit eindelijk is het wel gelukt om 15 km te lopen. Het was alleen wel erg warm! Haar weekverslag kan je hier lezen: Josianne – Dit gaat lekker!

Zaterdag ochtend

Eveline wilde vorige week zaterdag een rondje hardlopen. Ze ging niet. Ze moest toch echt de dag erna aan de bak en liep 16 km. Ze liep daarna nog een herstelrondje en een interval! Want het klopt wat ze zegt, intervallen werpt zijn vruchten af! Lees hoe haar week ging: Eveline – Intervallen werpt zijn vruchten af! 

Zaterdag middag

Saskia vertelt over haar trainingen waar ze een relaxed duurloopje deed. Ze ging ook voor een snelle 5 km en samen met haar vriend ging ze haar omslagpunt bepalen. Benieuwd hoe het ging? Dat kan je hier lezen: Saskia – Volhouden, wielrennen en haas.

Zondag

Vorige week liep Zélia nog samen met haar vriend voordat ze dinsdag vertrok naar Frankrijk voor een paar dagen. Daar had ze een pittige heuveltraining van 8 km gedaan. Helaas ging de JKR run niet door maar toch liep ze samen met 1 lezeres. Lees hier hoe haar runs ging: Zélia – Project Snelle Zélia: Time off, heuveltraining en 16.1 km.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie