Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #4

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Wendy liep vorig week zondag de 10 miles van Tilburg. Dat kon je in dit verslag lezen. Verder ging Wendy voor core trainingen doen en liep ze een 5,5 km maar ze voelde zie niet helemaal lekker. Lees hier hoe haar week ging.  Wendy – Gevochten en gewonnen.

Dinsdag

Zou Alyssa toch weer scheenpijnvrij kunnen lopen nu? En hoe zit het eigenlijk met haar hartslag nu ze de Garmin 25 mag testen? Benieuwd naar de antwoorden? Lees dan hier haar verslag: Alyssa – Scheenpijnvrij? + lopen met hartslagmeter. 

Woensdag

Patricia is in ieder geval on fire! Ze liep 19 km met behoorlijk wat bruggen en dijken. Lees haar verslag hier: Patricia – 19 km, dijken en bruggen. 

Donderdag

Josianne heeft heerlijk gelopen deze week, vooral ook omdat het wat kouder wordt. Ze heeft netjes haar trainingen gedaan maar hoe die gingen lees je hier: Josianne – Yes, het wordt weer kouder!

Zaterdag ochtend

Eveline had niet echt een goede week. Ze moest vooral rusten en naar haar lichaamluisteren. Waardoor dat kwam lees je hier: Eveline – Hollen of stilstaan?

Zaterdag middag

Saskia was heerlijk op vakantie maar toch wilde ze perse proberen een rondje te lopen. Is dat haar gelukt? Toen ze weer thuis kwam heeft ze het hardlopen weer opgepakt. Lees hier wat ze gedaan heeft: Saskia – Holiday, duoloopjes en stappenteller. 

Zondag

Zélia was heel de week bezig met sportvasten maar vrijdag was het eindelijk zover. Ze was klaar met sportvasten. Wat ze geleerd heeft van sportvasten lees je hier: Zélia – Project Snelle Zélia: Conclusie sportvasten.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie