Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #5

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Wendy nam vorige week een rustweek. Ze voelde zich niet echt lekker. Toch probeerde ze vorige week zondag nog te gaan lopen. Hoe dat ging lees je hier: Wendy – Even een rustweek.

Dinsdag

Alyssa had een bijna perfecte hardloopweek! De week begon goed met een 6 km run, maar zondag voelde ze toch wel weer wat pijntjes. Lees er hier alles over: Alyssa – Een (bijna) perfecte hardloopweek. 

Woensdag

Dat Patricia van uitdagingen houdt, dat wisten we wel. Patricia heeft nu een pittige challenge. Gaat het haar lukken? Nieuwsgierig? Lees dan hier wat haar challenge is: Patricia – Challenges accepted. 

Donderdag

Josianne was on fire! Het is bijna zover! Over een paar weken is de halve marathon van Eindhoven. Met het evenement in zicht werd het tijd voor een 18 km run. Ging dat goed? Josianne – We mogen bijna! 

Zaterdag

Vorige week liep Eveline door gezondheidsklachten maar 1 keer. Deze week ging het gelukkig weer een stuk beter en rende zij 3 keer. Een van haar runs gebruikte ze als generale repetitie van de Dam tot Damloop, waar ze pacer is. Benieuwd hoe die oefening verliep?

Zondag

Zélia had niet alleen last van het wisselvallige weer, maar ook van wisselende resultaten op hardloopgebied. Ze liep een heerlijke lange duurloop in de regen, maar de run daarop viel vies tegen. Zou ze klaar zijn voor de Vredesloop en de Dam tot Damloop?

Houd de komende week Just Keep Running in de gaten voor de wedstrijdverslagen van de Vredesloop en de Dam tot Damloop!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie