Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #6

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Wendy heeft vorige week vooral coretrainingen gedaan en natuurlijk de 19 km met een paar meiden van Just Keep Running. Dat ging zo lekker en ze vond het heerlijk. Lees hier haar verslag: Wendy – Koninginneloop halve marathon, go!

Dinsdag

Alyssa maakte vorige week een grote stap na haar scheenblessure! Ze liep 3 km, maar besloot zondag door te gaan lopen tot 9 km. Lees hier hoe het ging en of ze pijnvrij is: Alyssa – Van 3 naar 9 km: Ik kan het nog!

Woensdag

Patricia liep vorige week zondag niet zo lekker en de zenuwen zijn al aanwezig voor haar eerste halve marathon over een week. Ze doet er alles voor om over 1 week goed aan de start te staan. Lees hier wat ze doet: Patricia – De zenuwen voor de halve marathon zijn er al.

Donderdag

Terwijl veel meiden zondag een duurloop deden stonden Josianne en Eveline aan de start van Mud Masters. Daarnaast liep ze 2x keer anders. Een week van uitersten, lees hier wat ze heeft gedaan: Josianne – Een week van uitersten.

Zaterdag

Stel: je werkt 50 uur in de week, je loopt over 1 week een halve marathon. Het kriebelt om te lopen, maar waar haal je de tijd vandaan? Lees wat Eveline heeft gedaan: Eveline – Een 50-urige werkweek.

Zondag

Ongeloof bij Zélia, ze wordt sneller op kortere afstanden! Dat kan ze zelf niet zo goed geloven en tja… over 1 week de halve. Zou het haar lukken een PR te lopen? Oh en ze heeft ook al een nieuw doel. Benieuwd wat dat is? Zélia – Nog maar 1 week + een nieuw doel.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie