Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #7

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Wendy heeft een nieuwe doel en daarbij hoort een nieuwe schema. Ze was na de halve marathon van Eindhoven ziek geworden maar nu heeft ze er weer zin in! Wendy – Nieuw seizoen, nieuw doel!

Dinsdag

Alyssa kocht een nieuwe longsleeve en dat moest meteen uitgetest worden. Ze stond klaar om te gaan maar het weer hielp niet zo mee. Toch voor ze dat niet erg, ze moest hoe dan ook hardlopen van zichzelf. Alyssa – Blijven wegen, ook in regen.

Woensdag

Patricia heeft haar focus voor nu even gelegd op krachttraining om ervoor te zorgen dat haar core sterker is. Samen met de fysio gaan ze kijken wanneer ze kan lopen. Lees hier haar verhaal en uitleg: Patricia – De week na mijn halve marathon.

Donderdag

Josianne was 1 week in New York. En als je in New York bent, dan moet je natuurlijk wel gaan hardlopen! Lees hier haar verslag: Josianne – Hardlopen in New York.

Vrijdag

Guess who’s back?? Yes, Petra is nu afgestudeerd en heeft haar blessure onder controle. Ze werkt er hard aan. Lees hier aan eerste blogje weer sinds begin dit jaar: Petra – Hoi, daar ben ik weer!

Zaterdag

Eveline was vorige week bij de halve marathon van Amsterdam pacer. Ondanks dat het wel heel goed ging besloot ze deze week een tikke terug te gaan. Lees hier hoe en waarom: Eveline – Tikkie terug.

Saskia liep helaas door een flinke griep niet de halve marathon. Ze heeft nagedacht, wat zijn haar prioriteiten? Het antwoord lees je hier: Saskia – Update & Aankondiging.

Zondag

Zélia liep vorig week de halve marathon van Amsterdam, een dikke vette PR! Nu kan ze niet wachten want morgen begint eindelijk haar marathonschema. Lees hier wat haar plan is: Dominer Les 42 km – Plan de Campagne! 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie