Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #8

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Wendy is klaar om aan haar nieuwe doel te werken. Tijd om die basissnelheid omhoog te krijgen. Wendy – Omhoog die basissnelheid.

Dinsdag

Planken is iets wat Alyssa vaak doet en ook lang kan! Het was een sportieve week met een paar runs. Lees hier haar verslag:  Alyssa- Een sportieve week, hardlopen, trainen en planken. 

Woensdag

Patricia heeft na de halve nog steeds pijn en daarom is het belangrijk dat haar basis goed is. Sterke spieren ontwikkelen en dat doet ze via wat oefeningen. Ze legt uit welke oefeningen zij doet. Patricia – Werken aan de basis.

Donderdag

Josianne had een doel maar haar hartslag zorgde ervoor dat ze haar doelen moest bij stellen. Lees nu wat haar doel is: Josianne – Life after Eindhoven.

Vrijdag

Petra liep samen met Niki door antwerpen en deden aan geocachen, liep ook nog eens een afstand waar ze al heel lang naar toe aan het werken was. Lees hier haar verslag: Petra – Over geocachen Strong Vikins en 5 km. 

Zaterdag

 

Eveline gaat binnenkort starten met haar marathontrainingen. Voordat ze daarmee aan de slag gaat moet ze nog wel voor zichzelf wat gewoontes doorbreken. Welke dat zijn dat lees je hier: Eveline – Nieuwe doelen en oude gewoonten. 

Zondag

Eerste week van de marathontraining is gedaan. Zélia is begonnen maar wat ze nu precies heeft gedaan vertelt ze hier: Dominer Les 42 km – Begonnen, nieuw schoenen en nog 22 weken. 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie