Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

JKR Weekoverzicht #9

Omdat er elke dag een blogje online komt, kan het best zijn dat je niet alles meekrijgt. Geen probleem, vanaf nu zorgen wij ervoor dat je elke zondag een overzicht krijgt van de persoonlijke blogs! Zo mis je geen persoonlijke blog en ben je helemaal bij! 

Maandag

Ook Wendy ontkwam niet aan de donkere luchten, ’s avonds na werk. En als je dan nog een rondje wil hardlopen, dan moet je zorgen dat je goed zichtbaar bent. Wendy had daar ook nog een hele fashion-verantwoorde manier voor: Sneller dan voorheen.

Dinsdag

Na alle scheenbeenproblemen loopt Alyssa gelukkig weer regelmatig. En met veel plezier, zo lees je in Zonnige herfstdagen = blij hardlopen! En hoe kun je jezelf daar nou het beste voor belonen, dan met een gloedjenieuw paar hardloopschoenen?

Woensdag

Patricia is een fanatiekeling: ze loopt graag en regelmatig. En als dat even niet kan, dan zoekt ze naar andere manieren om in beweging te blijven. Door oefeningen te doen bijvoorbeeld, of te wandelen. Maar na een tijdje niet lopen, begon het weer te kriebelen. Je leest in Hardlopen of niet hardlopen of ze ook daadwerkelijk is gaan rennen!

Donderdag

Vakantie in New York, drukte op werk – er was van alles de laatste weken. Afgelopen week was de eerste week na de halve marathon van Eindhoven waarin Josianne weer eens gewoon kon gaan hardlopen. En waarin ze contact legde met een heuse hardlooptrainer! Benieuwd wat ze daarmee heeft afgesproken? Lees het in Let’s go!

Zaterdag

Zonder wedstrijden in het vooruitzicht, leerde Eveline afgelopen week hoe het voelt om te lopen voor de lol. Dat was namelijk best een tijd geleden: eropuit zonder doel, zonder ‘opdracht’ voor pace of afstand. Je leest of het haar beviel in Lopen voor de lol.

Zondag

Nog 21 weken tot de marathon van Parijs! Zélia is inmiddels begonnen aan haar training voor de 42 kilometer. Elke week houdt ze jullie op de hoogte. En de methode die ze daarvoor gebruikt herken je wellicht nog wel van vorig jaar… Nieuwsgierig? Lees dan Dominer les 42 km: In het donker lopen, lichtjes aan en nog 21 weken.

Tot volgende week!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Geef een reactie