Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Just Keep Running bestaat 3 jaar!

Wow, wij bestaan alweer 3 jaar. Wat vliegt de tijd zeg! Just Keep Running is een onderdeel geworden van ons leven en ik kan er niet trotser op zijn. Het is een tijd geweest met heel veel ups en enkele downs. De ene heeft haar doel behaald, terwijl de ander haar doel heeft aangepast en de andere kant is op gegaan. Ieder van ons is gegroeid en daar zijn we trots op. Dit is wie we zijn, doodgewone hardlopers die hardlopen om te genieten.

Toen ik begon met Just Keep Running was het doel om mijn eigen ervaring kwijt te kunnen, maar ook te delen met de rest van Nederland (en België). Dat wilde ik niet alleen doen en in 3 jaar heb ik een fantastisch team bij elkaar. Een voor een kanjers. Wij zijn zo verschillend maar ook weer hetzelfde. De doelen lijken allemaal op elkaar, namelijk genieten van het hardlopen. Wij motiveren elkaar om te gaan hardlopen maar wij willen jullie ook motiveren om te gaan hardlopen! Dat is altijd doel nummer 1 geweest van deze site: motiveren. Al hebben wij natuurlijk ook dagen dat we geen zin hebben, al is het nu met #santastreak geen excuus ;).

Dit jaar is er veel gebeurd. Zo liep ik mijn eerste marathon en Patricia haar eerste halve marathon! Petra kwam terug van een blessure en is nu meer dan ooit gemotiveerd om te hardlopen, maar vooral ook goed te hardlopen zonder pijn. Alyssa die focust op sneller worden en haar blessure overkomen. Niki, de enige die niet in Nederland woont, die het hardlopen puur op genieten doet en Wendy die haar doel ruimschoots heeft behaald. Halverwege het jaar kwamen Eveline en Josianne het team versterken. Zij helpen mij enorm achter de schermen! Saskia, die zo hard getraind heeft maar helaas niet haar doel kon voltooien. Ups and downs dus!

Maar ook genomineerd zijn voor beste hardloopblog van Nederland door RunnersWorld. Ik stond zelfs in de Metro en werd uitgeroepen door TCS Amsterdam, samen met andere hardlopers, tot Superhero tijdens de marathon van Amsterdam! Het moment dat we met bijna het hele team aanwezig waren in Eindhoven tijdens de halve marathon. Maar ook de onwijs leuke reacties van jullie, de lezers! Dat is, naar mijn mening, nog het leukst. De interactie tussen jullie en ons via de social mediakanalen!

Just Keep Running bestaat dankzij het team maar zeker ook door jullie en daarvoor enorm bedankt! Wij proberen jullie te motiveren maar geloof ons, jullie motiveren ons ook!

10 km

Ik neem nu ook even graag het gebruik om mijn team te bedanken. Ik zeg wel ‘mijn’ maar voor mijn gevoel is Just Keep Running van ons.

Patricia: Lieve Patricia, een pittig jaar heb je achter de rug. Je lichaam wilde niet altijd even meewerken en je hebt behoorlijk wat lichamelijke klachten eraan over gehouden. Je had een doel, een halve marathon lopen. Ik weet nog dat ik naar jou toe was gekomen om samen 22 km te gaan hardlopen. Jij tot 15 km max en ik 22 km vanwege mijn marathontraining. Dat jij eigenwijs kan zijn, dat wist ik. Maar zo eigenwijs om volop mee te gaan en 22 km te lopen… You little crazy! Maar je deed het, jij liep samen met mij onofficieel eigenlijk toen al je eerste halve marathon. Je voelde je goed, tempo was laag genoeg om het vol te houden en geen pijn te hebben. Ik was bijzonder trots op je! In oktober liep je je eerste officiële halve marathon, in mijn stad. Je had het zwaar en pijn maar opgeven is voor jou geen optie. Je hebt het geflikt en ik ben echt megatrots op je! Je bent nu hard op weg om stap voor stap pijnvrij te gaan hardlopen en met jouw karakter en doorzettingsvermogen gaat dat zeker lukken!

Wendy: Een nieuwe baan vergt veel tijd en energie maar ook jij had een doel. Je halve marathontijd verbeteren. Je bent gedreven en je weet wat je wil, maar helaas wil het soms niet altijd meezitten. Je bent een periode vaak ziek geweest en toch probeerde je het en soms moest ik jou een beetje afremmen ;). Ik denk dat stress en drukte dit veel veroorzaakt heeft, maar dan is het ineens 11 oktober 2015. De dag dat je de halve marathontijd wilde verbeteren. Je had het al een heel klein beetje opgegeven maar je stond aan de start. En daar ging je.. Na alles flikte jij het gewoon om een dik vet PR op de halve te zetten. En ja, deze dame hier, was stikjaloers op je! Damn! Maar misschien ben ik dan wel jaloers, ik ben ook ontzettend trots op je! Ik weet zeker dat jouw nieuwe doel binnenkort afgevinkt kan worden als: done!

Alyssa: Die scheenblessure, dat is me toch wat en toch lukt het je om te gaan hardlopen en te genieten. Je luistert goed naar je lichaam en vangt meteen de signalen op die er niet bijhoren. Je wilde graag een halve marathon lopen maar heel verstanding focus je je eerst op je blessure en de korte afstanden. Je bent snel en soms realiseer je je dat niet. Ik vond het zo tof dat je helemaal naar Eindhoven kwam om samen met ons te gaan hardlopen en ook nog tijdens de halve marathon van Eindhoven. Naast je hardloopschoenencollectie ben ik jaloers op jouw tempo! Lieve Alyssa, zorg goed voor je schenen maar ik weet zeker dat jij binnenkort snel weer wat langere duurlopen kan gaan lopen!

Petra: Wat ben ik trots op jou! Halverwege het jaar besloot je even te stoppen met Just Keep Running vanwege je studie en je blessure. Je ging daarop focussen. Voor je eigen bescherming wilde ik pas dat je terugkwam wanneer je geen pijn meer zou hebben aan je knie. Je had er al vrij snel vanaf het begin al last van. Je pakte het serieus op, je studeerde af en trainde goed je benen. En kijk nu! Je kan inmiddels weer 5 km hardlopen zonder pijn. Ik vind het super dat je je blessure zo serieus hebt aangepakt! Blijf vooral zo doorgaan en welcome back!

Saskia: De moeder in ons team, maar zo zie ik je helemaal niet. Wanneer jij een doel hebt, dan ga je ervoor. Je hebt hard getraind en niet altijd ging dat vlekkeloos. Vaak trainen met je man en mannetje. Zij op de fiets en jij hardlopend om je lange duurloop af te maken. Echte teamspirit. Helaas viel je doel in duigen door de griep en daar baalde je enorm van maar check hoe ver je bent gekomen en maar doorgaat! Door jou heb ik helweek gedaan en onwijs veel geleerd. Ik ben dan zelf geen moeder maar je bent wel een voorbeeld voor mij!

Niki: Wat ik bij jou zo bijzonder vind is dat jij geen druk voelt om te gaan lopen. Jij gaat gewoon wanneer jij wil en wanneer jij het gevoel hebt dat je moet gaan en dat bewonder ik. Soms is het goed om niks te moeten en dat ga ik dankzij jou wel toepassen. Je bent nu even op non-actief op Just Keep Running en we missen je maar je bent er gelukkig weer heel snel!

Josianne: Samen met Eveline ben je nu ongeveer 6 maanden in het team en daar ben ik heel blij mee! Niet alleen schrijf je veel voor de site maar ook jij gaat voor je doel. Je leert steeds meer over jezelf, zoals bijvoorbeeld: niet elke training hoeft snel te gaan. Je traint nu met een trainer om je doel in 2016 te behalen en ik weet zeker dat het je gaat lukken. Oké, ik dacht dat ook in Eindhoven maar ik geloof er nog steeds in! Je loopt veel en vaak wil ik door jou ook gaan hardlopen. Je motiveert mij enorm. Heel bedankt voor het werk dat je voor Just Keep Running doet!

Eveline: 6 maanden geleden kwam je bij het team samen met Josianne. Je hebt net als ik, op de zelfde dag nota bene, je eerste marathon gelopen en nu ga je weer voor je tweede! Grappig om te zien dat we beiden hetzelfde doel hebben, maar de tijden schelen enorm haha! Maar dat maakt het ook wel weer zo leuk. Het lukt jou om om 7 uur ’s ochtends je bed uit te komen om te gaan hardlopen, nou mij niet en eigenlijk zou ik dat wel moeten doen. Ik wil ook jou bedanken dat je zoveel doet voor de site, samen met Josianne, en dat jullie mij helpen wanneer ik het druk heb en het even niet haal.

Het was een mooi jaar en ik weet zeker dat we nog veel meer mooie jaren gaan meemaken en hopelijk ook met jullie, lezers!! 

 

 

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

5 Comments

Geef een reactie