Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Just Keep Running in November

Het is zo ver voor Josianne, de marathon van New York. Koen gaat zijn zesde marathon van dit jaar lopen. Zélia is weer lekker bezig en de anderen natuurlijk ook dus lees snel wat hun doelen zijn in de maand november.

Lees mee en deel hieronder vooral ook jouw doelen. Waar zien wij jou in november? Het hoeft niet bij een wedstrijd te zijn, het kan ook een mooi plekje zijn waar je jouw rondje maakt, deel dat ook met ons!

Josianne

Doel – Tsja, wat moet ik hier eigenlijk nog over zeggen? De maand november staat voor mij in het teken van de marathon van New York. Op zondag 5 november loop ik de marathon, een wedstrijd waar ik al maandenlang naar uitkijk. Ik vind het superspannend, maar ik heb er ook gruwelijk veel zin in. Het wordt gaaf, het wordt slopend, het wordt zwaar. Maar man o man, ik kan niet wachten. De rest van de maand? Ik heb nog geen flauw idee. Eerst geniet ik nog van een weekje Amerika, en daarna zien we wel weer verder!

Wedstrijden – De marathon van New York 🙂 (Te volgen via de app onder startnummer 38825)

Koen

Doel – In december vorig jaar leek het allemaal zo ver weg, en moest ik nog maar zien of mijn plan ging slagen. Maar deze maand sta ik in mijn dorp aan de start van mijn 10e marathon: marathon van Rooi. Het hele jaar heb ik naar deze marathon toegewerkt, alles stond in teken van het voldoen aan het door mij opgelegde criteria: ik doe mee in Rooi om daar mijn 10e marathon te lopen. Nu dat doel zo, zo, zo dichtbij is, kan ik aan niets anders meer denken. Is een marathon normaal gesproken al een rollercoaster, nu vliegen mijn gedachten en gevoelens de hele dag alle kanten op. Gelukkig zit Josianne ook in dit marathon-schuitje, dus de rest van JKR zal wel knettergek worden van ons. Mijn doel voor deze marathon? Heel veel genieten van alles. Nog 42 kilometers scheiden mij van mijn uiteindelijke doel, pffff

Wedstrijden – De marathon van Rooi (helaas geen app, maar je mag altijd live komen kijken)

Nicole

Doel In de zomermaanden liep ik voor mijn doen kortere afstanden. Ik wil wel weer de duurlopen gaan verlengen naar ca 20 kilometer. Het is zó mooi hier op de Sallandse Heuvelrug, ik kan daar echt uren rondstruinen! Lekker blijven opbouwen dus. De overige trainingen wil ik gebruiken om sneller te worden, zodat ik hopelijk nog voor het eind van dit jaar een keer 10 kilometer binnen 1 uur weet te voltooien. Ik ben er nu al wel heel dicht bij gekomen, dus wie weet… 

Wedstrijden Drie zelfs, te beginnen op 5 november de estafette-marathon van Rooi, met Patricia, Maaike, Nikki en Midas. Zelf heb ik nog nooit aan een estafette-evenement meegedaan, maar dit lijkt me heel erg leuk! En de week daarna, op zaterdag 11 november loop ik de 5 kilometer bij de Crossloop in Rijssen. Ook daar heb ik zin in. Een paar jaar geleden liep ik die ook, nu heb ik weer besloten mee te doen! Het is best anders dan het asfalt-lopen wat ik normaal doe, maar ook dat vind ik erg gaaf om te doen. Om de maand af te sluiten loop ik op 26 november de Holterberg Classic Trail van 15 kilomter.

Maaike

Doel – November, de maand van Josianne en Koen. Twee mooie mensen die beide knetter hard getraind hebben voor het grote doel van 2017, ik ben echt mega trots op ze. Josianne die haar eerste marathon gaat lopen, en wat voor één! New York City baby! En Koen die aan de start staat van zijn zesde marathon dit jaar en zijn tiende overall. Iets waar ik heel veel bewondering voor heb, kanjers zijn het!

Ik heb geen specifiek hardloopdoel. Hoop dat ik weer langzaam terug kom op mijn oude tempo van voor de marathon, maar dat is een kwestie van geduld. Voor de estafetteloop heb ik geen tempo in m’n hoofd, denk dat ik mijn hartslag in de gaten ga houden en rond zone 2 / 3 ga lopen.

Wedstrijden – Estafetteloop Sint Oedenrode (Rooi) met de JKR crew

Patricia

Doel – November alweer en dat betekend dat het kouder gaat worden en dat vind ik niet zo heel erg. Lekker naar buiten en dan thuis komen en een warme douche pakken heerlijk. De laatste maanden waren mijn rondjes 5 km en dat wisselde met hardlopen en wandelen. Deze maand ga ik de kilometers langzaam uitbreiden en de intervaltrainingen weer in een ritme krijgen. Eind van de maand de 8 km aantikken zou wel erg gewenst en lekker zijn. Met een 8 km rondje kom ik ook weer op de mooie paden uit en dat is een fijn extraatje. Deze maand staat er ook een wedstrijd op de planning. Mijn eerste estafette en ik heb er zo veel zin in! In de sportschool gaat ook flink het gas erop want ik heb stiekem al wat meer doelen maar voor nu deel ik de kleine subdoelen met jullie.

Wedstrijden – Estafetteloop Sint Oedenrode (Rooi) met de JKR crew waarvan ik de eerste 5 km ga lopen.

jaaroverzicht

Petra

Doel – Hardlopen op een laag pitje? Eerst omdat ik er gewoon even geen zin meer in had. Afgelopen twee weken omdat ik gewoon geen tijd had. Daarom is mijn doel voor november om weer regelmatig te hardlopen. Het liefste weer twee keer per week. In november werk ik dagelijks van 8 tot 5, dus dan moet ik ná het werken nog hardlopen, maar ik denk dat het dan al wel donker is. Genoeg uitdagingen dus, om dat rondje doordeweeks te kunnen lopen.

Wedstrijden – Geen

november

Zélia

Doel – Mijn doel? IK KAN EINDELIJK BEGINNEN MET MIJN SCHEMA! Mijn doel voor november is eigenlijk voornamelijk aan mijn schema houden. Balans te vinden tussen werken, baby en sporten. Maar ik ben zo gemotiveerd, dat ik zeker weet dat het goed komt. Ik ga langzaam opbouwen en ik hoop dat ik eind november weer met “gemak” 5 km aan een stuk kan tikken. We shall see maar vandaag, as we speak, start mijn schema.

Wedstrijden – Deze blijft voorlopig leeg want ik loop mijn eerste wedstrijd in Parijs in maart!

 

Vertel ons, wat zijn jouw doelen voor november en waar kunnen we je tegenkomen?

Bewaren

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie