Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Just Keep Running zoekt een 10de blogger met extra functie!

Just Keep Running is een groeiende hardloopsite en daarom zoeken we een 10de blogger die niet alleen 1x per week blogt, maar de rechterhand van Zélia wordt. 

Wat houdt 10de blogger met extra functies nu in?

Momenteel schrijven 9 enthousiaste meiden voor Just Keep Running. Elke dag komt er een verslag van de meiden online over hoe hun week is gegaan omtrent het hardlopen. Ieder blogger heeft een vaste dag. Naast dat er elke dag een verslag online komt streven we naar elke dag een 2e artikel om de lezers zo goed mogelijk te informeren. Hier gaat heel veel tijd inzitten en helaas kan Zélia dit niet alleen meer doen en daarom zoeken wij een blogger die samen met Zélia Just Keep Running kan ondersteunen.

Hou er rekening mee dat dit nog GEEN betaalde functie is. Wij schrijven allemaal vrijwillig mee aan Just Keep Running.

Wat je gaat doen voor Just Keep Running:

 • Je schrijft naast je wekelijkse verslag ook artikelen over hardlopen/sport, ongeveer 3 tot 4 artikelen per week.
 • 1x per maand ga je samen met Zélia (en eventueel andere bloggers van JKR als ze ook kunnen) aan tafel zitten om samen te brainstormen en nieuwe ideeën te bedenken. Ook de planning voor die maand wordt dan doorgenomen.
 • Je werkt samen met Zélia aan de groei van de website en ook de social media-kanalen.

Wat verwachten we van jou?

 • Dat je hardloopt! Maakt niet uit welk niveau je hebt!
 • Je schrijft goed Nederlands en het liefst foutloos zodat je ook de eindredactie kan doen op de andere artikelen. Zélia’s sterkste punt is niet foutloos schrijven ;).
 • Je vindt het leuk om over hardlopen te schrijven, maar je bent ook geïnteresseerd in andere onderwerpen die wel met Just Keep Running te maken hebben.
 • Het liefst heb je ook kennis van WordPress en SEO.

Wat wij je bieden:

 • Je komt in een gezellige groep met leuke enthousiaste meiden. Wij hebben een Whatsapp-groep die bijvoorbeeld niet altijd over hardlopen gaat, maar kan je verzekeren dat als iemand gelopen heeft dat jij dan ook heel snel je hardloopschoenen aantrekt, ook al je geen zin!
 • Wij proberen 1x in de 2 maanden af te spreken met de groep, maar vaak zien we elkaar tijdens wedstrijden ook!
 • Producten die we mogen reviewen verdelen we graag in de groep.
 • We geven je motivatie om lekker te gaan hardlopen ongeacht wat je doel is!

Omdat je veel met Zélia gaat werken is het wel belangrijk dat je in omgeving Eindhoven/Den Bosch/Tilburg woont, tenzij je reizen niet erg vind.

Lijkt het je leuk en heb je ook de tijd om aandacht te geven aan Just Keep Running? Stuur dan een motivatiemail + foto naar info@prima-website.nl en wie weet gaan wij binnenkort samen ergens wat drinken en natuurlijk even een rondje hardlopen.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

4 Comments

Geef een reactie