Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Kleine fijne rondjes

Wat zijn jullie allemaal lekker bezig met de #santastreak! Erg leuk om al jullie enthousiaste berichtjes te zien en lezen. Hierdoor wil ik ook graag gaan elke dag, maar ik hou me netjes in. Ik ben wel twee keer gaan hardlopen en dat maakte me toch erg blij.

Maandagavond waren mijn zus en ik weer in de sportschool. Ik merk wel dat het aan het begin van de week beter gaat met de oefeningen dan op een vrijdagavond wanneer de vermoeidheid er toch wat inhakt. We hebben onze bovenbenen weer flink getraind en het voelde heerlijk.

Woensdagavond ging ik voor een rondje hardlopen. 2 minuten hardlopen 2 minuten wandelen, 1 minuut hardlopen 2 minuten wandelen en dat 3 keer met in- en uitlopen. Het ging lekker en het voelde erg goed aan om weer lekker na het werk even te gaan hardlopen. Ik genoot van het uitzicht onderweg, niet alleen het landschap dit keer, maar ook de mensen in de huizen waar ik langs liep. Ze waren druk bezig met eten koken en thuiskomen, heerlijk om te zien. Het voordeel van gelijk gaan toen ik thuiskwam, was overduidelijk dat ik nog wakker was en nog energie had.

Tijdens mijn rondje hardlopen zag ik de bomen vol met bloesem; echt prachtig, maar niet de normale tijd van het jaar. Deze onderstaande foto moest dus ook even gemaakt worden.

Vrijdagavond ging het in de sportschool niet super, ik kon echt merken dat de werkweek erop zat. Vooral bij de oefening waar we opstappen op een verhoging vond ik het bij het laatste setje genoeg; ik maakte de 15 niet af. Mijn hoofd tolde een beetje, dus uitlopen en lekker naar huis.

Zondag klokslag 12 uur sta ik buiten om een stukje te gaan hardlopen. Er staat een enorme wind, maar koud is het niet. Dat had ik niet verwacht en daardoor ben ik te warm aangekleed. Ik zie op mijn schema 3 x 3 minuten hardlopen, dat moet lukken. Het eerste blok gaat heerlijk. Bij de tweede heb ik zoveel tegenwind dat ademen heel vreemd gaat, ik krijg elke keer een hap wind naar binnen. Het laatste blokje gaat weer lekker en dan zit het er alweer op. Door mijn hoofd gaat wel dat ik het kort vind dit rondje, zal ik verder gaan? Ik besluit te stoppen en volgende week verder te gaan. Rustig aan, dan komt het allemaal goed.

Een week met een voldaan gevoel!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie