Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Klussen, verhuizen en een beetje rennen

Klussen, verhuizen en een beetje rennen

Nou jongens en meisjes, ik denk dat april de boeken in gaat als de maand waarin ik het minste aantal kilometers ren. Ik sta namelijk pas op 34.6 kilometer. Geen hele beste scoren. Maar ja, dat krijg je als je aan het verhuizen bent. Terwijl ik dit typ, zit ik overigens midden tussen de dozen. Ook is de keuken nog niet af en hebben we een halve vloer. Ja ja, het leven van een hardloper gaat niet over rozen. Oh, en dan is het ook nog eens bijna winter buiten. No way dat ik nu naar buiten ga!

 photo Klussen verhuizen en een beetje rennen 3_zpswjrkrm1g.jpg
Afgelopen week heb ik daarom slechts 5 kilometer gerend. Niels wilde heel graag even naar buiten om wat te rennen, en eigenlijk had ik er helemaal geen zin in. Toch liet ik me overhalen en gingen we op pad. Een rondje van wel 5 hele kilometers, waarbij m’n benen ook nog eens loeizwaar aanvoelden. Nee, het was geen best rondje. Maar weet je, we zijn toch weer geweest!

Verder ben ik vooral aan het klussen en het verhuizen dus. Ons oude appartement was op de eerste verdieping en dat betekent dus dat je een heleboel trappen op en af moet als je al die dozen naar een bus moet tillen. Ik haal zo wel lekker m’n stappendoel iedere dag haha! Gelukkig compenseer ik dat iedere dag weer voldoende met stroopwafels (die de ideale klussnack schijnen te zijn). Verder blijkt ook dat schilderen een hele goede oefening is voor je armspieren; ik had afgelopen week zelfs moeite met de krant omhoog houden haha. Dus ja, wat het huis betreft ben ik heel lekker bezig, wat het hardlopen betreft toch wel een tikje minder.. Maar ach: je hebt maar één energiepotje en daar moet je het mee doen. Ik ga elke avond om 22.30 uur naar bed en de wekker gaat weer om 06.30 uur ’s ochtends, ik moet m’n krachten dus echt even sparen voor het klussen.

 photo Klussen verhuizen en een beetje rennen 1_zpsb9ilwyqa.jpg
Ja, ik doe aan klussen, verhuizen en een beetje rennen, en meer doe ik eigenlijk niet op dit moment. Ik beloof jullie dat ik snel weer met inspirerende verhalen over het hardlopen kom. Want dit schiet natuurlijk ook niet op!

Oh, en ik ben nog steeds ZO ZO blij dat ik de keuze heb gemaakt om de halve marathon van Leiden niet te rennen. Dat was hem natuurlijk niet echt geworden op deze manier haha.

Hoe combineren jullie het hardlopen met drukke periodes?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie