Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Let's go!

Afgelopen week was de eerste week na de halve marathon dat ik weer fatsoenlijk kon gaan hardlopen en daar genoot ik dan ook volop van. Deze week is er nog meer spannends geweest: ik heb contact gelegd met een trainer en hij gaat voor mij een schema maken. Allemaal heel spannend dus, let’s go!

 photo lets go 1_zpsjqi1tqub.jpg

Dinsdag was de eerste dag dat ik naar buiten ging voor een rondje. Ik wist dat ik een stuk langzamer moest gaan lopen om m’n hartslag goed in de gaten te houden dus dat wilde ik wel eens proberen. Eigenlijk had ik helemaal geen zin om te gaan, maar ik wist dat als ik niet zou gaan, ik op donderdag pas weer kon gaan hardlopen, dus ik móest wel. Het duurde even voordat ik ook daadwerkelijk buiten stond, maar toen ik eenmaal bezig was ging het zó lekker.

In Hilversum is er op een gegeven moment een punt waarop ik kan kiezen of ik voor een rondje van 5 kilometer of voor een rondje van 7 kilometer ga. Onderweg naar dat punt twijfelde ik al de hele tijd wat ik zou doen en toen ik daar eenmaal was, besloot ik: ik ga voor 7! Snel stuurde ik Niels een whatsappje om hem te laten weten dat ik later thuis zou zijn (voordat ‘ie zich zorgen zou maken) en daar ging ik. Heel langzaam, heel goed m’n hartslag in de gaten houdend, maar wat ging dit lekker. Onderweg werd ik nog aangesproken door een vrouw dat ik lekker opviel (wat wil je met een reflecterende broek (ja, die van H&M) en met twee lampjes om m’n armen), en iets later zei een kindje: “hé, die mevrouw heeft allemaal lampjes!” Haha, zo leuk.

Na 7 kilometer kwam ik thuis maar het liefste was ik nog een stuk doorgerend, wat ging dit ongelooflijk lekker!

 photo Lets go 2_zpsqd4teyc8.jpg

Donderdag stond m’n twee rondje rennen voor die week op de planning. ’s Ochtends haalde ik mijn nieuwe hardloopschoenen op bij de Run2Day en die moesten natuurlijk meteen getest worden.Het was superlekker weer en m’n schoenen lopen heel erg lekker maar verder ging de run niet zoals ik gehoopt had. Weer ging ik langzaam om m’n hartslag in de gaten te houden, maar ik kwam maar niet vooruit. M’n benen voelden zwaar, ik had het benauwd en warm en m’n shirtje en m’n riem voor m’n telefoon kropen de hele tijd omhoog. Tijdens het hardlopen keek ik even op m’n telefoon en meteen zag ik weer allemaal berichtjes en mailtjes van een klant en daardoor raakte ik nogal gestrest. Dat kreeg ik vervolgens ook niet meer uit m’n hoofd en ik was dan ook heel erg blij toen de vier kilometer erop zaten.

 photo Lets go 3_zpsnjxaak9k.jpg

Oh jongens, als ik deze foto’s zie word ik weer zo ontzettend blij! Kijk hoe mooi de herfst is met al haar kleuren. Als de herfst zo blijft, dan vind ik het helemaal prima. Zondagochtend gingen Niels en ik op pad voor een rondje van tien kilometer. Volgende week staat de Zevenheuvelenloop immers alweer op de planning, dus we moeten de afstand er wel in houden! We reden richting de hei en liepen daar tien heerlijke kilometers. Onderweg zijn we een paar keer gestopt; de eerste keer omdat Niels zich niet lekker voelde, de tweede keer omdat ik ineens misselijk werd en natuurlijk nog een paar keer voor deze foto’s!

Ik merk al meteen dat nu ik langzamer loop, ik het ook makkelijk volhoud. Ik had dinsdag en zondag met gemak nog verder kunnen rennen maar vanwege een volle agenda heb ik dit niet gedaan. Deze week wordt er voor mij een schema gemaakt zodat ik in het voorjaar wél die halve marathon onder de twee uur kan lopen. Nee, ik ga nu niet bij een atletiekvereniging, maar ik heb eindelijk wel professionele hulp ingeschakeld en daarmee ga ik het de komende tijd proberen! Binnenkort meer over mijn nieuwe doel en m’n schema, let’s go!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie