Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De leukste races in New York City

De New York City Marathon is een van de tofste hardloopevenementen ter wereld (vorig weekend was het de 45ste editie). Maar dat is zeker niet het enige leuke hardloopevenement dat de Big Apple te bieden heeft. Heb je plannen om dit kant op te gaan? Misschien kun je wel een gave race lopen!

United Airlines NYC Half

Van de makers van de NYC marathon komt… de halve marathon! De United Airlines NYC Half is de officiële halve marathon van New York. Zeker niet de enige in en om de stad, maar wel eentje met misschien wel de tofste route. Tijdens de 13.1 mile loop je door Central Park en over Times Square. Wil je op 20 maart 2016 meedoen? Meld je dan voor 3 december aan! En ja, ook dit is een loting…

Airbnb Brooklyn Half

Deze halve marathon gaat, heel verrassend, door Brooklyn. De grootste halve marathon van Amerika (!) is jaarlijks in mei en had afgelopen jaar ruim 26.000 (!!) deelnemers. En dan te bedenken dat de race in 7 uur was uitverkocht. Niet gek, want de route is een dikke vette aanrader. Hipsterwijk, goeie sfeer, mooie parken en vaak mooi weer. Count me in.

Queens 10K

De eerste 10k van het lijstje. Ruim 8.000 mensen liepen afgelopen jaar tien kilometer door de wijk Queens. De race is in juni, dus het kan flink warm worden. Daar tegenover staat: de route is zo plat als een dubbeltje.

Bronx 10 Mile

The Bronx, baby the Bronx! (Ik verander altijd in een wannabe-rapper als ik denk aan de wijk de Bronx.) Geen 10 km, geen 21,1 maar 10 mile oftewel 16 kilometer. Deze race is eind september. (En ik sla niet helemaal de plank mis met mijn gerap: hip-hop legend en inwoner van de Bronx DJ Kool Herc zorgt voor muziek bij de start en finish.)

Staten Island Half

En dan in oktober is daar de Staten Island Half. Een ideale race voor New Yorkers om zich voor te bereiden op de marathon, een maand later.

NYRR NYC 60K

42 kilometer-en-een-beetje niet genoeg voor je? Dan heeft deze stad ook een ultramarathon voor je in de aanbieding. Zestig kilometer maar liefst. De route is mooi, maar ook een tikkeltje saai… je loopt negen rondjes door Central Park.

Waar zou jij nog wel aan mee willen doen stel dat je naar New York gaat?

 

Foto: Jose Maria Cuellar

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Geef een reactie