Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Lieve meiden van Just Keep Running

Dit soort persoonlijke artikelen worden vaak gepost in plaats van een weekverslag, maar omdat ik vind dat deze dames wat extra aandacht verdienen, én omdat het ook voor jullie enorm inspirerend is, heb ik besloten dat ze in een extra artikel in het zonnetje gezet mogen worden.

Het Just Keep Running groepje is een gezellige groep vrouwen, bestaande uit net-afgestudeerde vrouwen, werkende vrouwen (sommigen in loondienst, sommigen in hun eigen bedrijf, sommigen allebei) en een moeder. Allemaal ontzettend verschillend, maar allemaal hebben ze één passie: hardlopen. En dat inspireert mij.

Just keep running.jpg

Patricia

Patricia is een drukbezette dame: werkt veel, leest veel, blogt veel en loopt veel. Ze doet het allemaal en dat vind ik ongelooflijk knap. De ene keer gaat het lopen makkelijker dan de andere keer vanwege haar lichaam wat niet altijd meewerkt zoals ze zou willen, maar ze zet het toch maar mooi door. Patricia is iemand die niet snel opgeeft en keihard werkt om haar doelen te bereiken.

Patricia, we spreken elkaar niet zo vaak, maar ik ben megatrots op je. Je hebt die halve marathon toch maar mooi even geflikt! Zó knap van je. En daarna was je nog super vrolijk ook, fantastisch om te zien.

Zélia

Zélia ken ik misschien wel het langste van deze dames en daarom weet ik vrij veel van haar verhaal. Ik volg haar al een hele tijd en ik weet wat ze meemaakt. Als er iemand is die ik heel goed bezig vindt, is het Zélia wel. Ook zij is een enorme doorzetter die niet snel zal opgeven. Ik bedoel: ze rent hele marathons! Dat doe ik haar toch echt niet na.

Zélia, ik vind het heel bijzonder wat je allemaal doet en ik hoop echt dat je dit nog heel lang doorzet. Je kan het! En je mag best wat zekerder zijn over jezelf, je weet waarom.

Eveline

Eveline is misschien wel de meest nuchtere dame van het hele stel. In het voorjaar de marathon van Rotterdam gelopen, en dat gaat ze komend jaar gewoon weer doen. Knap hoor! Eveline is ook de snelste van de groep en daar zou ik best wel wat van willen leren. Zondag is ze uitgestapt bij de halve marathon van Eindhoven en dat is een hele dappere beslissing geweest.

Eveline, ik vind jou zó tof! Samen Mud Masters doen was echt één groot feest. Hoewel de halve van Eindhoven misschien niet helemaal zoals gepland ging, weet ik zeker dat Rotterdam wel geweldig wordt. Ik ben nu al trots op je!

Wendy

Wendy heeft de afgelopen weken door werk en ziekte misschien niet de beste voorbereiding gehad, maar ze stond er toch gewoon bij de start van Eindhoven, én natuurlijk bij de finish. Samen met Nicole heeft ze een nieuw PR neergezet, en dat heeft ze ook flink verbeterd. Supergoed!

Wendy, ik hoop dat je snel weer helemaal opknapt en dat je gewoon weer lekker kunt gaan lopen zonder verkouden te zijn. Dat verdien je! Rust lekker uit en verras ons daarna met een goede come-back!

Saskia

Saskia moest helaas op het allerlaatste moment afhaken bij de halve marathon, maar desondanks is ze toch een onwijs grote inspiratie. Ze is de enige moeder uit onze groep, maar het leven als werkende moeder weet ze toch maar mooi met het hardlopen te combineren. Zo knap is dat!

Saskia, ik vond het zo vervelend voor je dat je zondag niet mee kon doen met de halve marathon. Waarschijnlijk voel je je nu alweer een stuk beter, en hopelijk kun je snel weer lekker gaan lopen. Neem de kleine lekker mee en maak er gewoon een feestje van!

Alyssa

Alyssa had zich ook ingeschreven voor de halve marathon, maar moest vanwege een blessure terugzakken naar de tien kilometer. Ze kon haar startnummer gelukkig ruilen met een ander en heeft alsnog heel lekker gelopen. Knap hoor, dat ze zo goed wist om te schakelen!

Alyssa, nu kon je helaas niet met ons meedoen, maar ik vind het nog steeds heel knap wat je hebt gepresteerd. De volgende keer loop je lekker met de anderen mee met de halve marathon, en wie weet loop je ons er allemaal uit!

Dan nog even een speciale vermelding voor Kelly, Niki en Petra. Deze dames schrijven nu even niet voor Just Keep Running maar zijn het toch waard om hier genoemd te worden. Kelly is namelijk helemaal vanuit Den Helder naar Eindhoven gekomen voor de halve marathon (!), Niki kon helaas vanwege een blessure niet meedoen, maar wist ons digitaal toch aan te moedigen en Petra heeft samen met andere Eveline de hele route meegefietst om ons aan te moedigen. Dat is toch geweldig?

Lieve meiden, ik ben ontzettend blij dat ik jullie heb leren kennen de afgelopen maanden. Jullie weten mij te motiveren op momenten dat het even niet gaat en jullie geven handige tips over dingen waar ik weinig tot niks vanaf weet. Op naar nog veel meer ideeën voor Just Keep Running en heel veel fijne trainingen en wedstrijden samen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

4 Comments

Geef een reactie