Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Loop samen met ons op 29 augustus

Zoals jullie weten zijn we hard bezig met trainen voor de halve marathon in Eindhoven op 11 oktober 2015. Omdat we ver uit elkaar wonen, is samen lopen vaak niet echt handig. Toch proberen we wat datums bij elkaar te rapen zodat we af en toe samen kunnen.

Nu lijkt het ons leuk om samen met lezers te gaan hardlopen op een dag dat een groot deel van ons ook samen loopt. Het is geen lange duurloop maar een gezellige run van minder dan 10 km. Wij zouden het gaaf vinden als je kan en mee wilt lopen! Lekker kletsen, elkaar ontmoeten. Een gezellig, rustige loopje. Is je tempo niet hoog? Geen probleem, we lopen samen. Het gaat niet om snelheid, maar om puur genieten en het leuk hebben met z’n allen en elkaar leren kennen.

INFO

  • Wanneer: Zaterdag 29 augustus
  • Waar: Eindhoven. We mailen de deelnemers de exacte locatie. Maar wees gerust: we starten dichtbij een station en we zoeken een plek met voldoende (gratis) parkeerplekken.
  • Tijd: 13.00 uur
  • Afstand: Tussen de 8 en 10 km
  • Kosten: Geen kosten behalve eigen vervoer. Die kosten zijn voor eigen rekening.
  • Wij zorgen voor water, wat lekkers na afloop én wat leuks 🙂

Lijkt het je leuk om met ons op 29 augustus te lopen? Mail dan naar hello@justkeeprunning.nl. Er kunnen max 20 lopers mee lopen, dus wees er snel bij! Verdere informatie over de locatie en route krijg je dan via de mail!

Loop samen met ons op 29 augustus

Wie rent er met ons op 29 augustus?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

9 Comments

Geef een reactie