Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Lopen in Rotterdam en Antwerpen

Lopen in Rotterdam en Antwerpen

Afwisseling is heerlijk, ook bij het rennen. Zo liep ik afgelopen week in Rotterdam en Antwerpen! De eerste keer samen met het hele JKR-team (daar hebben jullie al een aantal keer over gelezen) en de tweede keer samen met Niki. Daarbij ging ik naar de sportschool, tijdens Pasen. Dat nooit meer, wat een drama!

rotterdam antwerpen

Rotterdam

Het was tijd om het hele team te ontmoeten en dat moet natuurlijk op een mooie plek: de Kralingse Plas. Vorig jaar hebben we hier ook in maart gelopen en dat was een groot succes. Ik had een aantal mensen nog niet ontmoet, maar ze zijn allemaal net zo leuk als die die ik wel al kende.

Het lopen deden we het eerste stuk op mijn schema. Op die manier kon ik dus ook meelopen! Na mijn schema wisselde Zélia en ik van fiets. Zo kon ook Zélia meelopen zonder te moe te worden vanwege de marathon. Goed geregeld of goed geregeld? Ik mocht het tempo aangeven, maar werd een beetje enthousiast, oeps. Patricia wees me er op dat ik op een gegeven moment rond de 6’00” liep!

Ik liep uiteindelijk die dag 2,83k, daarna ging ik dus door op de fiets. Het rondje werd gezellig afgesloten met een lunch en fotoshoot en heel veel gezelligheid.

rotterdam antwerpen

Antwerpen

Ik ging afgelopen week 1,5 dag naar Antwerpen, yay! Ik ging Niki op zoeken en wat kan er dan niet ontbreken? Een rondje hardlopen, you got it. We liepen mijn schema (deze week 4 x 3 minuten, met 2 minuten wandelen tussendoor) en kwamen uiteindelijk op 3,58k. Die 5k komt steeds dichterbij.

Dit was de eerste sessie met kortere wandelstukjes dan hardloopstukjes en dat ging prima. Nergens last van gehad, alleen wat strakke kuiten, maar dat heb ik al zolang ik me kan herinneren als ik hardlopen/wandelen afwissel. Vandaag eens bij de fysio vragen hoe dat zit!

Sportschool

Deze week ging ik één keer naar de sportschool, vandaag staat de tweede sessie gepland! Ik kon vanwege Pasen geen afspraak krijgen bij de fysiotherapeut, dus we besloten dat ik mijn schema’s zelf moest afwerken in de sportschool. DRA-MA! Het was superdruk vanwege Pasen, dus één van de apparaten was natuurlijk non-stop bezet. Daarbij hebben ze niet alle spullen die ik nodig heb voor mijn schema, zoals elastieken.

Mijn bovenlichaam in de sportschool doen vind ik niet zo erg, dat apparaat is niet de hele tijd bezet. Maar die andere die ik voor mijn benen nodig heb? Daar heb ik altijd problemen mee.

Anyway, ik sloeg de ene oefening maar over. Ik had de volgende dag alsnog spierpijn, haha! Vandaag tijd voor de tweede sessie en ook heb ik mijn derde evaluatie met de fysyotherapeut!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Petra begon in 2012 met hardlopen, liep na enkele blessures in oktober 2016 ein-de-lijk haar eerste halve marathon en traint nu voor de derde (en vierde, en vijfde...). Buiten hardlopen om werkt ze als freelance copywriter en communitymanager, blogt ze op JKR en Doen in Boedapest.nl/To Do in Budapest.com, en probeert ze zoveel mogelijk te reizen.

One Comment

Geef een reactie