Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Meet: Ellis en Koen! Part 2

Vanochtend kondigden we al aan dat maar liefst vijf nieuwe bloggers ons team komen versterken. Een hele spannende, maar ook ontzettend leuke tijd. Je kon vanochtend al de introductie van Nikki, Marleen en Maaike lezen. Deze middag introduceren wij Ellis en Koen. Een man? Jazeker!

Ellis

Ellis van Gompel“Misschien heb je mijn naam al eens voorbij zien komen op Instagram, of misschien zelfs al eens op Just Keep Running. Vanaf nu gaat dat in ieder geval vaker gebeuren want ik ben een van de nieuwe bloggers voor JKR!

Ik ben Ellis van Gompel, 25 jaar en gek op sporten. 4 jaar geleden liep ik mijn eerste rondje en inmiddels heb ik al verschillende wedstrijden (5km tot halve marathon) op mijn naam staan. Afgelopen oktober liep ik zelfs mijn eerste hele marathon! Naast hardlopen heb ik sinds mei vorig jaar mijn liefde voor de sportschool weer teruggevonden. Mijn voorkeur gaat uit naar groepslessen zoals bodypump, spinning en xcore. Ik merk dat ik hier ook veel profijt van heb tijdens het hardlopen! Waarom ik pas sinds mei vorig jaar weer zo actief ben in de sportschool? In april 2015 is er een trombosebeen bij mij gediagnosticeerd waardoor hardlopen even op een wat lager pitje stond. Ik wilde toch graag blijven sporten vandaar deze keuze. Inmiddels ben ik weer gewoon up & running maar vind ik de combinatie met de sportschool ideaal.

In oktober 2015 ben ik afgestudeerd als master Business Administration specialisatie Marketing. Naast dat ik per 1 maart begin met bloggen bij JKR is deze dag nog meer erg bijzonder! Ik begin namelijk per 1 maart ook met mijn baan als communicatiemedewerker. Maar niet alleen deze baan is nieuw, ik heb er nog een andere job bij voor een paar uurtjes per week! Maar daarover later meer.
Ik heb heel veel zin om te gaan bloggen voor Just Keep Running en ik hoop jullie te gaan vermaken en inspireren met mijn verhalen!

Je kan me volgen via Instagram @ellisvangompel

Koen

“Wegens omstandigheden en om iets sportiefs te blijven doen, ben ik in 2013 begonnen met hardlopen. Het doel was om éénmalig een marathon te lopen in Berlijn. Wie had kunnen vermoeden dat ik hier zo verslaafd aan zou raken?

Ik ben Koen van den Hurk, 37 jaar en inmiddels vele kilometers en wedstrijden verder. Ik hou ervan om alleen te trainen, zodat ik flexibel ben om mijn trainingen in te passen in mijn drukke leven (baan en gezin). Uitslapen is aan mij niet besteed, waardoor ik in het weekend al vroeg op pad ben. Er is niets mooiers dan in het donker vertrekken en gaandeweg de duurloop de natuur wakker te zien worden.

Voor dit jaar heb ik mijn doelen flink bij moeten stellen na een vervelende oorontsteking. Momenteel train ik voor mijn 4e marathon (Marathon Eindhoven). Hierbij wil ik een serieuze aanval doen op mijn PR.

Je kan me volgen via twitter: https://twitter.com/neokkie

Wij (de oude garde) hebben ongelooflijk veel zin om met deze nieuwe bloggers aan de slag te gaan en allerlei leuke nieuwe dingen te gaan beleven. Alle dames zullen weekverslagen schrijven mét daarnaast zo nu en dan een extra artikel en Koen schrijft zeker één keer in de maand een interessant artikel over, uiteraard: iets wat met hardlopen te maken heeft!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

4 Comments

 • Jildou

  1 maart 2016 at 15:40

  Welkom allemaal! Wel vind ik het jammer dat iedereen al zo ‘ervaren’ is met hardlopen. Iedereen loopt al veel kilometers en zelfs al marathons. Als beginnende hardloper of in ieder geval iemand die nog niet zoveel kilometers kan maken, vind ik het wel jammer dat er niet iemand tussen zit die net de eerste stapjes heeft gezet of misschien aan het trainen is voor de eerste tien kilometer. Ik snap dat zulke dames en heren misschien minder betrouwbaar zijn met hardlopen en schrijven over hardlopen dan doorgewinterde dames en heren (dat merk ik bij mezelf ook goed), maar ik had het persoonlijk ook leuk gevonden als er nog iemand tussen zat met minder hardloopervaring.

  Beantwoorden
  • Zelia

   1 maart 2016 at 15:50

   Jildou Hoi Jildou, Dankjewel voor je opmerking en wij begrijpen dat je het jammer vind dat we meer ervaren mensen hebben toegevoegd. Dit is echter niet express gebeurd, anders hadden we van te voren wel aangegeven dat je een ervaren loper moet zijn. We zijn zelf ook bij 0 begonnen en we groeien met de maanden/jaren. Daarnaast hebben we Petra die ook stap voor stap weer traint vanuit een blessure, Patricia die kleine stapjes maakt en blij kan zijn om 3 km en Nikki die nu van 10 km naar een halve marathon gaat. Het gaat om onze verhalen, gevoel tijdens het hardlopen, onze ervaringen en niet om de aantal kilometers die we per week maken.

   Beantwoorden
 • Renate

  1 maart 2016 at 20:39

  Leuk! Veel plezier nieuwe bloggers! Wel jammer dat er een aantal meiden ook stoppen, zeker de blogs van Wendy las ik altijd graag. Bedankt ladies en wel blijven lopen he?

  Beantwoorden

Geef een reactie