Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Meet: Eveline en Josianne

Een tijdje geleden hebben we een oproep geplaats voor een 10de blogger. We krijgen regelmatig de vraag of we iemand zochten en heel lang was dat ook niet nodig totdat helaas Eveline ons verliet door persoonlijke omstandigheden. Daarbij kwam ook nog dat Just Keep Running steeds meer groeide en Zélia het druk kreeg. Daarom zochten we een 10de blogger die niet alleen 1x per week haar/zijn verslag zou plaatsen maar ook Zélia zou gaan helpen. Er waren behoorlijk wat aanmeldingen. Zélia heeft ontzettende leuke meiden gesproken en bij vele was er zeker een klik maar er moest toch een keuze worden gemaakt. De keuze is uiteindelijk op Josianne en Eveline gevallen. Je leest het goed, twee meiden komen Just Keep Running versterken en wij zijn daar heel blij mee! 

Eveline

Meet: Eveline en Josianne

Vier jaar geleden trok ik mijn hardloopschoenen All Stars aan en ging met frisse tegenzin naar buiten. Vijftig meter verderop kwam ik tot stilstand: paars aangelopen, naar adem happend en steunend tegen een boom. Een paar Asics en de app met de treffende naam Couch to 5k boden uitkomst. Ik hield het vol en voltooide de oefeningen van achtereenvolgens Couch to 5k en Couch to 10k.

In april 2015 liep ik samen met het Dreamteam van Runner’s World mijn allereerste marathon in de mooiste stad van Nederland, Rotterdam.

Zitten doe ik ook nog graag. Als ik niet loop, dan zit ik meestal achter mijn computer. Dat komt goed uit, want sinds 2013 werk ik voor Tappan Communicatie in Den Haag als redacteur.

Ik heb er zin in! Zin om te brainstormen, artikelen te schrijven en plannen uit te werken.

Je kan me volgen via TwitterFacebook en Instagram.

 

Josianne

Meet: Eveline en Josianne

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen: ik ga voor Just Keep Running Bloggen! Ongeveer een week geleden vertelde Zélia me dit al, maar ik moest het nog een week stil houden en dat is heel moeilijk kan ik je vertellen! Goed, voor degenen die mij nog niet kennen: ik ben Josianne, 24 jaar en sinds 2 jaar loop ik zo’n drie keer per week hard. Op dit moment ben ik hard aan het trainen voor m’n tweede halve marathon (17 mei in Leiden) en daar hoop ik m’n tijd toch wel flink te verbeteren. Vanaf komende week zullen jullie hier mijn wekelijkse verslag lezen, maar daarnaast ga ik, samen met Eveline, Zélia ondersteunen met social media, samenwerkingen, langere termijn planningen, extra artikelen en nog veel meer. We zijn deze hele week al flink aan het Whatsappen en er gaan hele leuke dingen aankomen!

Naast Just Keep Running heb ik een eigen blog, It’s a lovely day, waar ik al drie jaar blog over alles wat ik leuk vind. Ook ben ik een paar maanden geleden m’n eigen bedrijf gestart, Jocialized, waar ik het MKB help met social media advies, strategie en uitvoering. Allemaal superleuke dingen dus. Ik heb onwijs veel zin in het bloggen voor Just Keep Running en het samenwerken met deze leuke groep enthousiaste hardlopers. We gaan er een nóg groter succes van maken!

Je kan me volgen via Instagram en Twitter.

 

We zijn nu met 12 meiden! Je zou denken dat het een kippenhok is (soms wel hoor haha) maar dat is alleen maar gezellig! Be prepared want ons zal je de komende tijd veel en vaak en overal zien! 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

2 Comments

Geef een reactie