Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Meet: Nikki, Marleen en Maaike! Part 1

We kondigden het al aan op Instagram de afgelopen dagen: times are changing! Vanaf vandaag, 1 maart 2016, starten er vijf nieuwe bloggers; vier vrouwen… én een man! Just Keep Running is er voor alle soorten lopers: man, vrouw, jong, oud, ‘snel’ of ‘langzaam’. Wat we allemaal gemeen hebben? Een liefde voor lopen. Deze vernieuwing in het team betekent helaas ook dat we afscheid nemen van een aantal ‘oude’ bloggers. Wendy, Alyssa en Niki zijn gestopt met het schrijven voor Just Keep Running. Wil je op de hoogte blijven van hun avonturen? Je kunt ze privé zeker nog volgen via Instagram: Wendy, Alyssa, Niki. Maar voor nu: de nieuwe bloggers! In deze eerste post introduceren wij Nikki, Marleen en Maaike. Vanmiddag introduceren wij de andere twee! Let’s get started!

 

Nikki

Foto JKR

“Jarenlang deed ik pogingen om te gaan hardlopen met Start to Run van Evy Gruyaert. Ik begon altijd heel enthousiast, maar hield het helaas niet zo lang vol. De motivatie gleed weg en ik gleed weer rustig terug op de bank. Totdat ik in het voorjaar van 2014 besloot om mij in te schrijven voor de opstapgroep van de plaatselijke loopgroep. Iedere maandag een training met de groep en één keer in de week zelf het ‘huiswerk’ lopen. Na een paar maanden liep ik tot mijn eigen verbazing 5 kilometer bij de jaarlijkse hardloopwedstrijd in mijn woonplaats. Na die 5 kilometer had ik de smaak te pakken. In oktober 2014 liep ik de 10 kilometer bij de Singelloop in Breda en in september 2015 liep ik de Tilburg Ten Miles. Inmiddels ben ik aan het trainen voor mijn eerste halve marathon.

Naast de tijd die ik steek in het hardlopen, ben ik werkzaam als incassomedewerker op een gerechtsdeurwaarderskantoor. Een afwisselende en uitdagende baan, die soms ook heftig kan zijn. Hardlopen is dan mijn uitlaatklep.

Ik heb heel veel zin om voor Just Keep Running te mogen gaan bloggen en hoop mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen en mijn enthousiasme voor het hardlopen te kunnen overbrengen!

Je kunt me volgen via Instagram (@nikki_wolff).”

Marleen

IMG_4773“Al sinds mijn jonge tienerjaren ben ik een fervent gebruiker van het sociale medium genaamd ‘Internet’. In de afgelopen ruime 10 jaar heb ik echt tientallen (persoonlijke) blogs gevolgd van allerlei verschillende mensen. Waar mijn interesses met mij meegroeiden door de jaren heen, veranderde dus ook continue de lijst met bloggers in mijn feed. Zodoende begon ik steeds meer sport-bloggers te volgen want dit sloot aan bij mijn passie voor fitness. Het is dan misschien best logisch dat ik vervolgens ben gaan hardlopen omdat een aantal van deze bloggers dat ook deden. Het inspireerde me. Dat gevoel wat hardlopen je geeft konden zij zó goed verwoorden dat ik het ook moest proberen. En zo geschiedde. 🙂

Inmiddels is dat alweer 3 jaar geleden, en nu mag ik jullie inspireren! Mijn naam is Marleen en misschien kennen jullie mij van de @halfcrazyrunnerscrew. Twee jaar geleden was ik in training voor mijn eerste halve marathon en toen kreeg ik de gelegenheid om deze geweldige groep mensen te ontmoeten tijdens een hardloopwedstrijd, heel hard wegrennen kwam geen moment in me op. 😉 Sinds die tijd heb ik enorm veel wedstrijden gelopen (met hun), en zelfs drie hele marathons binnen één jaar. Call me (half)crazy, haha. Op dit moment train ik voor de marathon van Düsseldorf op 24 april en daarna voor de Slachtemarathon in Friesland op 4 juni. Ik vind het een hele eer dat ik vanaf nu jullie op JustKeepRunning mag meenemen in mijn #road2mynextmarathon.

Naast mijn wekelijkse verslagen kunnen jullie ook regelmatig een artikel van mij verwachten over (sport)voeding en training. Als fitness coach / personal trainer en bijna afgestudeerd als diëtiste kan ik jullie hopelijk voorzien van veel interessante artikelen. 🙂

Je kan me volgen via Instagram.”

Maaike

IMG-20150412-WA0013“Hallo! Ik ben Maaike en geboren op 20 juli 1988. Het was zomer 2011 en ik was smoorverliefd. Om indruk te maken trok ik mijn (stoute) hardloopschoenen aan en het avontuur begon. Om eerlijk te zijn had ik een enorme hekel aan hardlopen, maar dat interesseerde mij niet. Ik bedoel, je moet er wat voor over hebben!  De liefde heeft helaas niet lang geleefd, net zoals mijn hardloopschoenen.

Tot juni 2014! Ik stopte met hockeyen en besloot de stoute hardloopschoenen onder het stof vandaan te halen. Het tweede avontuur begon. Nog geen twee maanden later had ik namelijk besloten te gaan trainen voor mijn eerste marathon. Ik was opnieuw verliefd geworden..

Na gefinisht te zijn op de Coolsingel was ik zo enthousiast dat ik opnieuw in training ben voor de marathon van Rotterdam 2016. Deze en andere avonturen kan je vanaf nu lezen in mijn wekelijkse verslagen.

Naast mijn blogposts op Just Keep Running ben ik te volgen via Twitter (@madebymaaike_) en Instagram (@madeby.maaike). Zie ik jullie daar ook?”

Vanmiddag volgt deel twee waarin we de twee andere introduceren! Benieuwd naar?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie