Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Mijn 10 meest inspirerende hardlopers op Instagram

Ik sluit Instagram af net voordat ik ga slapen en het eerste wat ik doe als ik wakker ben is door Instagram scrollen. Het is best verslavend als ik eerlijk ben. Ik weet nog heel goed dat ik eerst alleen maar bekende mensen volgde, maar als snel vond ik ze te perfect overkomen. Geef mij maar mensen die hun echte leven laten zien!

Oké, veel zorgen er wel voor dat hun foto’s er heel mooi uit zien. Hoe langer ik hardloop, hoe meer hardlopers ik volg op Instagram en dat zijn er nu veel. Heel veel! Van beginners tot lopers die “even” 10 km in 36 min lopen. Heel gevarieerd dus. Vandaag laat ik mijn 10 favoriete hardlopers zien die ik volg op Instagram maar eigenlijk kan ik niet kiezen want alle hardlopers die ik volg vind ik allemaal een voor een toppers anders had ik ze natuurlijk allang ontvolgt ;).

Dat ik snelle lopers ook inspirerend vind wil niet zeggen dat mijn streven is om ook net zo snel te gaan, maar het feit dat ze weer zijn gaan hardlopen geeft mij soms een duwtje in mijn rug om ook te gaan!

Oké, ik moet toegeven dat na het zien van mijn lijstje ik vooral momenteel marathonlopers inspirerend vind. Tja, als je zelf bezig bent met een marathon is dat denk ik nog niet zo gek, maar ik kan jullie verzekeren dat ze allemaal even leuk zijn om te volgen, ook als je geen marathon gaat lopen! 

carlijnott

Carlijn loopt werkelijk op prachtige plekken overal op aarde! Zo was ze laatst in Dubai waar ze echt een ongelooflijk mooie foto van zichzelf heeft rennend over de woestijn. Carlijn is een snelle loper en haar afstanden varieeren van 5 km tot halve marathons. Haar instagram is afwisseld met seflies maar ook de prachtige beelden zoals in Dubai of in de bergen. Instagram: carlijnott

Mijn 10 meest inspirerende hardlopers op Instagram

josiannezwart

Josianne Zwart heeft vorig jaar net als ik de halve marathon van Eindhoven gelopen en is op weg om sneller de halve marathon te gaan lopen. Haar doel is om ooit de marathon van New York te gaan lopen. Ze heeft een lekker tempo, haar afstanden varieren van 5 tot 15 km. Ze loopt vaak met haar vriend of met vriendinnen! Instagram: josiannezwart

Mijn 10 meest inspirerende hardlopers op Instagram

sierdjr

Dat hij van hardlopen houdt.. dat mag dan wel erg duidelijk zijn. Dat hij ook nog eens heel snel is, dat is te zien aan zijn PR’s. Ik bedoel een halve marathon in een tijd lopen dat ik 10 km loop en een marathon lopen dat sneller is dan mijn halve marathon. Ja, Sierd is snel! Veel gaan zich dan vergelijken, kan ik ook zo snel zijn? Word je dan niet gedemotiveerd als je dan zijn snelle tijden ziet? Nee, ik vind het super leuk om te zien dat hij alsnog maar beter wilt worden. Wanneer hij niet rent, is me een raadsel. Wil je een snelle in je instagram feed? Volg hem dan vooral! Oh, en hij is ook een van de lopers van Half Crazy Runners Crew! Instagram: sierdjr

Mijn 10 meest inspirerende hardlopers op Instagram

marlous_

Nog een member van Half Crazy Runners Crew! Marlous is momenteel aan het trainen voor de marathon van Paris en hoe vet is het dat haar moeder mee gaat rennen? Samen trainen ze heel veel. Ze maakt behoorlijk wat kilometers en ze loopt ook vaak met haar prachtige hond! Ze loopt het liefst door de bossen als je haar foto’s ziet! Instagram: marlous_

Mijn 10 meest inspirerende hardlopers op Instagram

inoukie

Alsof ik betaald ben om Half Crazy Runners Crew te promoten ;). En nog een van de crew! Anouk heb ik zelf tijdens de Runners World Runfluencer ontmoet en zij is als persoon al een topper! Ook zij gaat de marathon van Paris lopen en ik vind het onwijs leuk om te zien hoe ver ze al is. Ze is natuurlijk wel sneller dan ik maar we lagen qua schema wel op 1 lijn. Ik de 32 km, zij de 32km. Nou is dat bij heel veel schema’s zo maar ik vond het gewoon erg leuk haha! Ik hoop dat wel dat we op 12 april een marathon selfie kunnen maken met onze medailles ;). Instagram: inoukie

anouk

suzan_serraarens

Ook zij gaat een marathon lopen maar dan wel die van Rotterdam. Ze is een tijdje geblesseerd geweest maar volgens mij is ze nu helemaal in topvorm! Samen met haar vader heeft ze de lange afstanden gelopen. Ze plaatst vooral haar route op instagram maar ook mooi beelden tijdens het lopen en haar hond. Ja, ik heb een zwak voor hardlopers met honden ;). Succes Suzan! Instagram: suzan_serraarens

suzan

run2australia

Inge volg ik niet heel lang maar wel lang genoeg om te weten dat zij mij inspireerd. Ze woont in Australie en daarom is er in de ochtend altijd wel iets van haar te zien! Ze is zelf een marathonloper maar ze loopt ook wat kortere afstanden maar op 12 april zal zij de Canberra Marathon lopen. Jaloers op haar ben ik wel want ik zie haar nooit in een lange hardloopbroek lopen! Het is een snelle dame! Instagram: run2australia

inge

running_rian

Rianne is een topper, echt! Ze is momenteel bezig om haar levenstijl helemaal om te gooien en lekker te gaan sporten en gezond te eten. Ze is al heel veel afgevallen maar het belangrijkst, ze vind hardlopen (samen met haar moeder) ontzettend leuk! Ze is behoorlijk snel aan het worden en haar doel is om een halve marathon te lopen. Ze rent verschillende afstanden en ze laat ook veel van haar leven zien. Ik zeg, volgen! Instagram: running_rian

rianne

shaunivd

‘Set your goals high and don’t stop until you reach them’. Bam, dat komt binnen als je haar account ziet! Shauni is een jonge vrouw die maar liefst al 35 kilo kwijt is door gezond te eten en te sporten! Ook zij is momenteel aan het trainen voor haar eerste marathon, die van Rotterdam. Je ziet veel gezond eten, ze rent veel (en snel ook) en het is leuk om haar te volgen naar haar doelen! Instagram: shaunivd

shaunivd

nicolevorderman

Nicole volg ik al een tijdje en ik vind het zo stoer dat ze haar eerste halve marathon gaat lopen binnenkort! Ze traint goed en traint nu ook op hartslag. Ik ben zo benieuwd hoe ze haar eerste halve marathon gaat ervaren maar ik weet zeker dat het goed komt!! Instagram: nicolevorderman

nicole

Vergeet ons natuurlijk niet te volgen! @justkeeprun

jkr

Wil je ons persoonlijk volgen via instagram? Dat kan natuurlijk. Hieronder vind je een lijsje van onze persoonlijke account!

En, wat is jullie instagram account?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

8 Comments

Geef een reactie