Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Mijn wedstrijd bucket list

Mijn wedstrijd bucket list; tsja, als je mij kent dan weet je dat er in ieder geval één wedstrijd is die bovenaan staat (psst, New York), maar dat is niet de enige wedstrijd die op mijn bucket list staan. Er zijn er nog veel meer, en ik ga ze voor je op een rijtje zetten. 

New York Marathon

Kijk, het begint en eindigt met de New York Marathon. Die race wil ik zo ongelooflijk graag lopen en ik heb de stiekeme hoop dat dat in 2017 gaat gebeuren. 2016 is niet haalbaar wegens een verhuizing en een verbouwing (die marathon nou niet echt goedkoop zeg maar), maar 2017 moet kunnen. Dat geeft mij niet alleen nog 1,5 jaar om te sparen, maar ook 1,5 jaar om te trainen. En laat dat nou wel nodig zijn bij de marathon in New York waarbij je niet alleen 42.2 kilometer loopt maar ook te maken hebt met een aantal bruggen.

Disney half marathon

Nog zo een die heel hoog op de bucket list staat; de halve marathon in Disney. Hij wordt dit jaar in september georganiseerd in Parijs en ik zou zó graag meedoen, maar ja: die verhuizing hè?! Wie weet kan ik ook deze race aan m’n lijst voor 2017 toevoegen en als ‘ie nou niet meer in Parijs georganiseerd wordt… Dan moet ik maar naar Amerika haha!

KLM Curacao (half) marathon

Deze race staat er stiekem gewoon tussen omdat dat mij een heel goed excuus geeft om naar Curacao te gaan. Je begint namelijk achterlijk vroeg aan de race (anders is het veel te warm), maar daarna kun je de rest van je vakantie op een strandbedje liggen. Lijkt mij een topidee!

Londen Marathon

Een race die wat dichter bij huis is: De Virgin London Marathon. Londen vind ik een geweldige stad, dus waarom zou je er geen marathon lopen? Een collega van mij heeft deze marathon gerend en hij is er nog steeds heel enthousiast over. Dat maakt mij natuurlijk ook nóg enthousiaster.

Halve marathon Parijs

En om de marathons even af te wisselen met een halve marathon ga ik in Parijs voor de halve (geen idee wanneer overigens). De halve marathon van Parijs is altijd begin maart en daarom voor mij ideaal. Ik train veel liever in de winter als in de zomer en nu is het ook nog niet zo warm daar.

Ik mag wel flink aan de bak als ik al deze (halve) marathons wil rennen haha. 21.1 of 42.2 kilometer is niet niks, dus er moet goed getraind worden. Maar mocht ik deze races ooit van m’n bucket list kunnen afstrepen.. dan zou ik wel een heel gelukkig meisje zijn.

Er zijn zoveel prachtige plekken op de wereld waar (halve) marathons georganiseerd worden. Zo lijkt het me ook fantastisch om in Wenen of Stockholm mee te doen aan een race. Maar ja, dat geldboompje groeit nog niet zo hard.

Waar op de wereld wil jij ooit nog meedoen aan een race?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

6 Comments

Geef een reactie