Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Motivation day

Eén van mijn grootste motivators zit bij mij op de bank. Ga je niet hardlopen? Moet je niet trainen? Kom op het regent maar een beetje, naar buiten! Bij ons is Run darling run erg van toepassing. Er zijn nog meer dingen die mij motiveren en dat blijven quotes.

Waarschijnlijk heb je het zelf ook wel eens ervaren en tegen jezelf gezegd: “Als ik boven ben hoef ik alleen nog maar naar beneden.” Nou,op zijn Engels is dat een leuk gezegde dat voor ons hardlopers positief is, maar voor andere mensen negatief is. Ik heb hem het liefst als een hardloper, want anders ga ik liever uphill.

Met elke stap die je zet test je je hart, train je je hart en word je sterker en beter.

Een zak chips, een reep chocolade…… ja, dat gaat dit lichaam erg gemakkelijk in. Een hardlooplichaam bij lange na niet. De kilo’s blijven erbij komen, maar hardlopen dat zit in mijn hart en dat is wat ik nodig heb en doe.

Voor velen zou er koffie moeten staan maar ik wilde het graag persoonlijk houden. Geen cola is een chagrijnige Patricia. Niet hardlopen is een chagrijnige Patricia. Dus geef mij hardlopen en cola en ik ben gelukkig.

Hopelijk heb ik je weer iets kunnen inspireren en motiveren. Trek lekker je schoenen aan en ga een rondje lopen.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

2 Comments

Geef een reactie