Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Nikki

jkr-nikki-5

‘Wat je tempo ook is en hoe ver je ook loopt, je loopt altijd sneller en verder dan iedereen die op de bank zit!’

Jaren achter elkaar begon ik weer met hardlopen, zodra ik me bedacht dat ik die zomer in bikini moest. Na een paar trainingen stopte ik steeds weer. In april 2014 begon ik voor de zoveelste keer en hield ik er eindelijk niet mee op. Ik schreef me in voor wedstrijden: 5 kilometer, 10 kilometer en in september 2015 de Tilburg Ten Miles. In juni 2016 loop ik mijn eerste halve marathon.

Geboortedatum: 10 oktober 1990

Woonplaats / Omgeving: Chaam (omgeving Breda/Tilburg)

Vereniging: A.V. Gloria in Baarle-Nassau

Ambities: De Halve van Renesse in juni 2016

PR’s:

  • 5 km: 28:42
  • 10 km: 1:02:30
  • 10 miles: 1:48:59

Favoriete Evenement: Tilburg Ten Miles

Favoriete Trainingsplek: de Strijbeekse Heide, Renesse en de atletiekbaan

Favoriete Afstand: 10 kilometer (vooralsnog)

Inspirerende hardloper: Dafne Schippers! Ze loopt natuurlijk niet de afstanden die ik loop, maar ik vind het zo onwijs knap dat je in die paar seconden sprint alles uit jezelf kunt halen zoals zij dat doet. Wat mij betreft is zij wel één van Nederlands beste sporters.

Schoenen: ik heb nu de Adidas Sequence Boost 8 en New Balance 1260 V5

Favoriete merk: Ik ben niet echt een ‘merk-freak’, haha! Het ene seizoen vind ik alles van Nike mooi, het andere seizoen alles van New Balance of Adidas en weer een andere keer koop ik alles van Kalenji bij Decathlon. Dat laatste komt sowieso het meeste voor, omdat de portemonnee gewoon niet alles toelaat wat ik graag wil, helaas.

 photo IMG_3449_zps5dq048ll.jpg

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe ik aan de slag ga met het behalen van mijn doelen? Iedere dinsdagochtend om 06.00 uur komt mijn wekelijkse overzicht online, hierin kan je lezen hoe mijn trainingen zijn verlopen.

Wil jij mij buiten Just Keep Running volgen? Dat kan!

Instagram