Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Ode aan supporters

Wanneer je een hardloopwedstrijd heb, dan zie je overal supporters langs de kant. In regen en wind, of in de zon met een drankje. Het maakt hun niet uit, zij staan er om jou te supporten en vooral om het gezellig te hebben. Doordat ze het zelf gezellig hebben, raken ze meer betrokken bij de omgeving, bij jou! Zij staan er voor jou. Vandaag wil ik een paar groepen mensen/bedrijven bedanken die er altijd zijn! Die bij veel hardloopwedstrijden aanwezig zijn, maar ook de mensen die online aanwezig zijn. Zij die iedereen veel geluk wensen en ervoor zorgen dat jij met een vertrouwd gevoel die ene race gaat lopen waar je al zo lang voor getraind hebt! 

Supporter van bewegen

Zij staan bij de meeste hardloopwedstrijd sinds dit jaar. Supporter van bewegen is van de NS en ik moet zeggen, ze doen het verdomde goed! Ze zijn heel erg actief op Facebook, Instagram en Twitter en je ziet ze ook bij het station van de stad waar de hardloopwedstrijd is. Daar staan ze met een stand waar je foto’s kunt laten maken. Elke keer is het weer anders, maar ze maken er altijd een feestje van!

Ode aan supporters

Running Junkies

Running Junkies zie je ook echt overal, maar ik heb ze pas dit jaar ontdekt. Ze waren ook aanwezig bij Groet uit Schoorl, maar dat had ik niet helemaal meegekregen. Bij de CPC in Den Haag stonden ze net voor de finish. Ik weet nog dat ik langs hen liep, ik was kapot en ik wist nog niet dat ik een PR had gelopen. Ik had het een beetje gehad en daar stonden ze! Met confetti, mascotte en een drukknop stonden ze aan de zijkant. Ik ben niet zo van dat handjes geven, maar toch waagde ik me eraan. Helaas, ik miste. Dat vonden ze niet goed en terwijl ze met me meerenden moest ik nog een keer op de POWER-knop drukken. Ik drukte erop; er kwam niks uit. Wel begonnen ze te juichen en te gillen: “Nog maar even meid, je bent er zo!” Dat gaf me echt energie. Dankjulliewel Running Junkies, dat jullie altijd op de juiste plek staan om ons aan te moedigen!

Ode aan supporters

(Foto afkomstig van Running Junkies Facebook. Fotocredit Sophie Siemerink and Loubna Seddik)

PS: Ze stonden ook in Parijs bij het 32 km-punt, helaas heb ik ze toen niet gezien want die superpower had ik wel nodig haha!

Facebookgroep ‘Ik Loop Hard’

Ik zit nog niet zo heel lang in deze Facebookgroep, maar hij is nu al motiverend. Er wordt ontzettend veel gepost en iedereen kan daar zijn ei kwijt. Heb je vragen, wil je tips of wil je gewoon wat kwijt? Dat kan in deze groep. Het zijn, uiteraard, allemaal hardlopers en als jij een wedstrijd hebt en je geeft dat aan dan krijg je meteen succeswensen. Soms vindt er ook een meeting plaats bij een wedstrijd – maar dat vind ik nog een beetje te eng als nieuweling. De groep support je en je krijgt echt superlieve reacties terug! Ben je benieuwd naar de groep? Dit is de link.

Instagramvolgers

Wanneer je op Instagram aangeeft dat je een wedstrijd hebt, reageren er altijd veel mensen met “succes, zet hem op”. Dat geeft echt kracht en zelfvertrouwen om richting de wedstrijd te gaan. Ik heb op mijn persoonlijk account best wel veel hardlopers als volgers en iedereen weet hoe het is en voelt. Het is ook nog eens heel leuk als je ziet dat iemand ook dezelfde wedstrijd gaat lopen. Daarom ook ode aan alle Instagramvolgers op JustKeepRun en stiekem ook op mijn eigen persoonlijke Chezzelia. Elke comment wordt door ons gewaardeerd en we raken echt gemotiveerd om zo goed mogelijk te lopen. Bedankt!

Ode aan supporters

Familie

Familie is het allerbelangrijkste dat er is en als ze je ook nog supporten in wat je doet, kun je het niet beter krijgen! Mijn familie support me echt fantastisch! Voorbeelden? Mijn moeder die met haar vriend naar Parijs gaat voor mijn eerste marathon. Mijn schoonouders die voor 2 dagen naar Parijs komen om mij te steunen. Mijn vriend die bij bijna alle hardloopwedstrijden samen met Noa langs de kant staat en mijn geklaag aanhoort of mijn 1000e uitleg hoe fijn ik gelopen heb. Door hun steun blijf ik lopen. Ze stonden tijdens mijn marathon op verschillende punten en zonder hun had ik de marathon niet uit kunnen lopen! Zij gaven dit keer mij power!

Maar ook bijvoorbeeld Patricia krijgt ontzettend veel steun van haar familie! Ze liep zelfs vorige week onverwacht een stukje met haar opa terwijl hij aan het fietsen was!

Marathon-08

Supporters zijn zo belangrijk en het is zo fijn dat iedere hardloper van elke kant support krijgt. Van een wildvreemde langs de kant tot je eigen familie. Ze staan er voor je: in weer en wind. Ik heb nog geen een run meegemaakt waar geen supporters langs de kant aan het wachten waren. Mensen die je niet kent, die je naam roepen en schreeuwen dat je goed bezig bent. Maar ook hardlopers die je een schouderklopje geven als ze je voorbij lopen, puur om aan te geven dat je goed bezig bent. Want: ook hardlopers zijn supporters. Het is toch veel leuker om af en toe samen te lopen dan altijd maar alleen?

Iedereen die sporters support: BEDANKT! Bedankt voor jullie energie en bedankt dat jullie dit doen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie