Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Onze grootste hardloopflaters

Doorlopen met een blessure, te korte teennagels en met je shirt achterstevoren de halve marathon rennen. Hardloopflaters. Wie kent ze niet? Vandaag lees je over onze stommiteiten en ongelukjes.

Eveline Volkers (1): Je onderbroek goed doen terwijl er net iemand achter je loopt.

Wendy: Die keer dat ik mijn teennagel verkeerd had geknipt, vlak voor een wedstrijd. Resultaat? Aan het eind van de race strompelde ik met een bloederige sok over de finish.

Eveline van Hamburg (2): Mijn allereerste hardloopflater beging ik op de dag van mijn allereerste wedstrijd. Een klein uurtje voor mijn 10 km bedacht ik dat het lunchtijd was en dat ik nog iets moest eten. Ik vloog naar de supermarkt, kocht twee pistoletjes, een pot pindakaas en een paar bananen. Thuis propte ik alles snel naar binnen en spoelde het weg met een flinke mok thee. Je begrijpt, ik kromp na 2 km rennen ineen van de buikpijn.

Zélia: Plassen in de bosjes als het heeft gesneeuwd en dan je balans kwijtraken.

Eveline 2: Mijn vriend had deze zomer nog een ‘flater’. Na een hardnekkige blessure kon hij eindelijk weer langere afstanden rennen. Hij had zijn duurlopen week na week keurig uitgebouwd tot 12 km. Ik kreeg ondertussen van vrienden de vraag of ik de Trail des Fantômes wilde rennen. Ik besloot me aan te melden voor de 20 km. Mijn vriend was ook enthousiast – ook zijn naam ging op de lijst. Maar door zijn blessure, vakanties en andere toestanden liep hij in de weken voor de trail niet verder dan 12 km. Je raadt het al… na 15 km trailen was het dan ook klaar en moest hij stoppen omdat zijn knie vreselijk pijn deed. Oeps.

Wendy: Mijn sporthorloge vergeten op raceday! Vervelender was die keer dat ik vergat mijn gewone beha in te wisselen voor een sportbeha! Au au au…

Zélia: Struikelen, net als een groep hardlopers je inhaalt.

Wendy: Ik heb ook een keer hardgelopen op een pad speciaal voor mountainbikes. Toen er een groepje fietsers me passeerde zette ik onbewust de achtervolging in. Vol gas! Echt een flater, want na een paar minuten stond ik van inspanning zowat te kotsen in de bosjes.

Zélia: Een sportbeha die los schiet, zodat je met een bobbel op je rug loopt (en je al lopend probeert de boel weer te sluiten). En verder in de categorie kleding: onderbroeken, t-shirts en legging die ik binnenstebuiten aan heb…

En nu willen we natuurlijk van jou weten: wat is jouw grootste hardloopflater?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

3 Comments

 • Miranda

  29 oktober 2015 at 15:16

  In mijn ‘hardloopcarrière’ nog nooit echt heel beschamende dingen meegemaakt. Maar het struikelen/verstappen wanneer je een clubje hardlopers tegenkomt, net een leuke jongen ziet of je even uit wil sloven, is wel erg herkenbaar…

  Beantwoorden
 • Joëlle

  29 oktober 2015 at 15:22

  Gelukkig nog niet al te gênante dingen meegemaakt! Maar struikelen over losse stoeptegels of een kledingstuk binnenstebuiten dragen komt me bekend voor. Ik ben ook ontzettend vaak verdwaald als ik ging rennen in steden die ik niet goed kende (per ongeluk 4 km van huis eindigen en dan nog een half uur terug moeten wandelen), maar zo erg is dat niet, zie je nog eens wat van de omgeving!

  Beantwoorden
 • Stephanie

  29 oktober 2015 at 16:23

  Nog niet eens zo heel lang geleden: tijdens een lange run een toiletpauze houden in een ogenschijnlijk flink dichtbegroeid bosje, maar er vervolgens achter komen dat het wandelende echtpaar dat ik net inhaalde me vanaf de dijk gewoon in m’n blote billen kan zien zitten… En ik moest ze daarna nog een keer inhalen. Met een flink hogere pace dan normaal en een knalrode kop!

  Beantwoorden

Geef een reactie