Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Pasta à la Dennis

Pasta is het ultieme hardloopeten. Ik denk dat 90% van de hardlopers dit eet op de avond voor een wedstrijd! Er zijn niet voor niks hardloopevenementen die de avond ervoor een pastaparty organiseren. Gelukkig zijn er talloze variaties en hoef je niet telkens dezelfde pasta te eten. Ik ben bijvoorbeeld helemaal gek op het pasta bruschetta recept dat Niki deelde. Het recept van vandaag is van een kennis van mijn moeder en wordt ‘pasta a la Dennis’ genoemd.

Ingrediënten voor 2 personen

 • 200-250 gram pasta
 • 100 gram (plak) ham (of bijvoorbeeld geitenkaas als je vegetarisch eet)
 • 75 gram kruidenkaas (half bakje)
 • 250 gr kersttomaatjes
 • bosje lente-ui
 • halve komkommer
 • Geraspte kaas voor eroverheen

Bereidingswijze

 1. Kook de pasta zoals het op het pakje staat
 2. Snijd ondertussen de ham in blokjes en de rauwkost in stukjes
 3. Giet de pasta af en schep de kruidenkaas door de nog warme pasta heen
 4. Mix de pasta met de rauwkost en verdeel het in een ovenschaal
 5. Strooi er dan wat geraspte kaas overheen naar je eigen smaak
 6. Zet de ovenschaal voor ongeveer 10 minuten op 250 graden in de oven, totdat de kaas gesmolten is
 7. Eet smakelijk!

Het handige van dit recept is dat je er ook andere groenten doorheen kan gooien. Als je bijvoorbeeld nog wat worteltjes, sperziebonen of broccoli hebt liggen, gebruik je dit er doorheen. Als je groenten normaal kookt, doe dat dan voordat je het in de oven doet. Giet het dan wel goed af!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Petra begon in 2012 met hardlopen, liep na enkele blessures in oktober 2016 ein-de-lijk haar eerste halve marathon en traint nu voor de derde (en vierde, en vijfde...). Buiten hardlopen om werkt ze als freelance copywriter en communitymanager, blogt ze op JKR en Doen in Boedapest.nl/To Do in Budapest.com, en probeert ze zoveel mogelijk te reizen.

2 Comments

Geef een reactie