Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Patricia: Mijn favoriete hardloopplekken

De afgelopen vier jaar heb ik op veel verschillende plekken kunnen hardlopen. Het ene rondje fijner als het andere en de route mooier als de andere. Een aantal van mijn favoriete plekken wil ik met jullie delen. Het zijn plekken waar ik het meest te vinden ben als ik ga hardlopen.

Het Loetbos
Het Loetbos is een bos in de Krimpenerwaard bij Lekkerkerk in Zuid-Holland van ongeveer 170 hectare groot, dat zich uitstrekt over een lengte van tien kilometer langs het veenriviertje de Loet. Je kan niet alleen langs het riviertje lopen maar ook door de bossen. In de zomer zorgt het voor heerlijke schaduw en mooie zonlicht die door de bomen vallen. Langs de route zijn ook mooie hortensia’s te zien en het is er nog altijd vrij rustig.

Patricia: Mijn favoriete hardloopplekken

Of ik nu een route van 3 – 5 of 10 km wil lopen het kan hier allemaal en als ik heel gek wil doen zou ik zelfs een ronde van 23 km kunnen maken en dan hoef ik alleen maar de goede routepaaltjes te volgen.

Schuwagt
Schuwagt ligt tussen Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk en is de dijk die deze twee plaatsen verbind. Hardlopen op de dijk met uitzicht op de kinderdijk en Nieuw Lekkerland is prachtig. De wind die van het water komt zorgt voor verkoeling of een windje in de rug. Deze route is ongeveer 4 km en breid ik vaak uit door over de Tiendweg terug te gaan of richting het Loetbos te lopen en dan resulteert het in twee mooie stukken en ruim 10 km.

Patricia: Mijn favoriete hardloopplekken

Het bruggenrondje
Het bruggenrondje is een rondje in Rotterdam waar je over de Erasmusbrug, de nieuwe Leuvebrug, de Willemsbrug, de Koninginnebrug en de Binnenhavenbrug gaat. Het is een rondje van ongeveer 3.5 km niet lang maar wel met twee uitdagingen ertussen en een mooi stukje Rotterdam, vanaf de bruggen heb je ook een prachtig uitzicht.

Patricia: Mijn favoriete hardloopplekken

Het Kralingse bos
Nog een bos op mijn lijstje met favoriete plekjes. Het Kralingse bos is prachtig vooral tegen zonsondergang wanneer je een rondje om de plas maakt. Een rondje om de plas is ongeveer 5 km en wanneer je zijpaden neemt kan je de route uitbreiden. Dit bos heeft ook de mogelijkheid off road te gaan. Zelf ben ik hier geen voorstander van maar de mogelijkheid is er wel en het maakt je route weer eens anders.

Patricia: Mijn favoriete hardloopplekken

Nu heb ik vier van mijn favoriete plekken gedeeld maar heb jij mooie of leuke routes die wij eens moeten proberen? Ik hoor ze graag want nieuwe plekken ontdekken is leuk en veranderd het gevoel bij het hardlopen. Wanneer ik er één heb geprobeerd die jullie aanraden dan horen jullie dat zeker. Voor mij zelf is het wel fijn om in Zuid- Holland een route te hebben maar we hebben meer meiden in de groep dus wie weet voorzie jij hun wel van een mooie nieuwe hardloopplek.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

One Comment

  • Jet

    31 maart 2016 at 18:17

    Wat een leuk stukje! Ziet er mooi uit inderdaad! Ik heb alleen nog maar in Friesland gelopen, maar ik zou graag eens op de brunsummerheide of Schoorl willen lopen!

    Beantwoorden

Geef een reactie