Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Patricia

jkr-patricia-1
Take time to do what makes your soul happy ♥

Op school vond ik sport niet leuk, rondjes rennen was aan mij niet besteed veel te druk. Je kon mij maar beter op een balk of een brug neerzetten. Ik deed aan turnen tot mijn 20e en toen was ik er klaar mee, ik wilde niet bij de oude dames. Sporten was over op een rondje skeeleren in de zomer na. Een aantal jaar geleden miste ik activiteit, mijn hoofd leegmaken dus stapte ik op de fiets naar mijn werk. Elke dag ruim 22 km fietsen was heerlijk tot de dag dat ik mijn rijbewijs haalde in 2011 en daardoor in de auto stapte. Snel daarna ben ik begonnen met hardlopen. Hardlopen een sport die ik kan doen waar en wanneer ik wil en dat beviel me wel. Niemand nodig alleen ik en mijn omgeving. Sinds mijn eerste wedstrijd in 2013 kan ik me zelfs nu niet meer voorstellen om zonder hardlopen door het leven te gaan. Op een uitzondering na heb ik geen week meer doorgebracht zonder een rondje hardlopen.

Geboortedatum: 28 juni 1985

Woonplaats / Omgeving: Krimpenerwaard

Ambities: Sneller worden maar wel blijven genieten. Ik wil heel graag de marathon gaan lopen maar daarvoor wil ik nog zeker een aantal halve marathons lopen, iets sneller zijn en goed voorbereid aan de start staan. Daarnaast lijkt het me fijn even een 10 km na het werk te kunnen lopen, nu kost me dat vaak nog net iets te veel energie.

PR’s:

  • 5 km: 28:47 (Hemelvaartsdagloop 2014)
  • 10 km: 1:02:42 (Ronde van west 2014)
  • 21.1 km: 2:29:24 (Halve marathon Eindhoven 2016)

Favoriete Evenement: Rotterdam Marathon weekend, Zandvoort circuit run en Eindhoven halve marathon

Favoriete Trainingsplek: Kralingse bos, de weilanden en dijken in de Krimpenerwaard. Eigenlijk wel elk gebied waar ik iets moois kan zien en kan genieten van mijn uitzicht.

Favoriete Afstand: 10 km

Inspirerende hardloper: Elke hardloper heeft wel iets wat me inspireert, doorzettingsvermogen, snelheid, discipline noem het maar op. Of je nu snel of langzaam bent wanneer ik je zie genieten van het hardlopen dan inspireer je me.

Schoenen: Asics

Favoriete merk: Asics. Bijna alles wat ik heb is van Asics omdat het altijd goed zit en er mooi uitziet. Een paar andere merken die ik heb zijn New Balance, Adidas en Nike

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe ik aan de slag ga met het behalen van mijn doelen? Iedere woensdagochtend om 06.00 uur komt mijn wekelijkse overzicht online, hierin kan je lezen hoe mijn trainingen zijn verlopen.

Mijn gepubliceerde artikelen

Wil jij mij buiten Just Keep Running volgen? Dat kan!

Twitter en Instagram

Geef een reactie