Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Petra

jkr-petra-2

No matter how slow you go, you’re still lapping everybody on the couch.

Ik begon met lopen vanwege de vele bloggers die het deden en die er zo enthousiast over waren. Ik bleef hardlopen vanwege wat het voor me deed en wat ik leerde. Ik leerde dat ik meer kon dan ik van mezelf wist. Ik kreeg er energie van. Ik werd blij van mijn benen, die mij ‘gewoon’ een paar kilometer lieten rennen als ik er zin in had. Ik kon er intens van genieten. Intussen is hardlopen een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben niet de snelste, ik loop ook niet het verste. Maar genieten? Dat doe ik als de beste.

Geboortedatum: 26-07-1992

Woonplaats / Omgeving: Boedapest

Ambities: Het belangrijkste is om te genieten en ook nog te kunnen hardlopen als ik oud en gerimpeld ben. Ooit: een trailrun, een obstacle run

PR’s:

Favoriete Evenement: De CPC. Of nee, de Damloop. En Eindhoven!

Favoriete Trainingsplek: In de natuur, rond een meer of in een bos!

Favoriete Afstand: So far, de halve marathon en duurlopen langer dan 12k.

Inspirerende hardloper: Onze eigen Zélia. Annemerel, die mij o.a. inspireerde om te gaan hardlopen.

Schoenen: Op dit moment loop ik op Nike Lunartempo 2.

Horloge: Ik heb sinds januari 2013 het hardloophorloge van Nike en TomTom.

Favoriete merk: Hardloopbroeken, Rohnisch en Lululemon. Hemdjes, H&M.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe ik aan de slag ga met het behalen van mijn doelen? Iedere vrijdagochtend om 06.00 uur komt mijn wekelijkse overzicht online, hierin kan je lezen hoe mijn trainingen zijn verlopen. Hier lees je al mijn blogs en artikelen terug.

Wil jij mij buiten Just Keep Running volgen? Dat kan!

Instagram, blog.

fotos

Geef een reactie