Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Photoblog: 11 april 2015, de dag voor de marathon

Vandaag is het zover! Na maanden lang te hebben getraind ben ik momenteel aan het hardlopen wanneer jullie dit lezen. Om half 10 start ik en op dit moment, de avond ervoor, heb ik er zin in! Ik ga genieten, pijn krijgen, lachen, heel veel huilen en vooral die 42,195 km voltooien! De uitslag kan je vanmiddag/ eind van de middag op onze social media kanalen of op mijn persoonlijke instagram terug vinden!

Omdat ik natuurlijk niet meer weet wat ik allemaal moet vertellen heb ik gisteren mijn dag bijgehouden met foto’s. Even iets heel anders dan normaal maar misschien ook wel leuk! Weinig tekst maar echt heel veel foto’s! Ik zou zeggen, kijk mee hoe mijn dag gisteren was!

Photoblog: 11 april 2015, de dag voor de marathon

Vroeg opstaan want we gaan naar PARIS! Ik ben dan net een klein kind die jarig is. Ik kan niet slapen van de spanning!

Photoblog: 11 april 2015, de dag voor de marathon

Speciale marathon koffertje met alle juiste spullen erin. Ik check echt alles 100x haha!

03

En we zijn weg!

04

Ik deed geloof ik iets van een superman achtige pose met bietensap haha!

05

Hardlopen meets wielerennen! Nieuwe sponsor?

06

Aangekomen bij het hotel en snel inchecken!

07

Ik wil gaan. Ik wil mijn startnummer ophalen. Ongeduldig kind hier.

08

Kriebels! In het hotel is een speciale marathon ontbijt vanaf half 6 en OVERAL zie je hardlopers. LOVE IT!

09

Goed, ik word erg ongeduldig en wil NU mijn startbewijs halen. Metro in…

10

We hoefden niet te vragen waar het was.

11

Links bezoekers en rechts voor de lopers! Ik voelde me erg speciaal haha!

12

Hihi, hoi hardlopers!

13

Binnen! Eerst langs de medical standjes langs om mijn gezondheidsverklaring af te geven. Ook al was het allemaal goed ik vond het nog steeds spannend!

14

Wel de goede geven he!

15

Zoek mijn naam!

16

Dat moest ik dus ook doen tussen 54.000!!!!!!! namen!

17

Even poseren 😀

18

Sfeerbeelden….Ik genoot ervan. Het was wel ontzettend druk maar wetend dat hier zoveel hardloopliefhebbers aanwezig zijn gaf me echt een kick! Ik heb nog een heel gaaf oranje (niet echt mijn kleur maar SO WHAT?) t-shirt gekocht. Ik wilde alles wel hebben haha maar goed!

19

20

21

22

Brooks had echt te gaven quotes!

23

24

26

Hij is mega groot die medaille!

27

Moest natuurlijk ook wat schrijven. Na het schrijven zag ik dat ik boven een ander nederlandstalig iemand wat had geschreven haha!

28

PASTA!

29

Na eten snel naar het hotel waar ik alsmaar zenuwachtig werd. Ik typte nog even dit blogje en mijn ogen willen maar niet dicht gaan. Ik heb er zin in. Bizar dat ik nu dit typ maar jullie dit pas lezen terwijl ik al aan het lopen ben! Anyway, ik hoop dat ik nu onwijs geniet en dat ik heel en met een grote big smile over de finish kom!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

Geef een reactie