Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Project Snelle Zélia: 18 km, mislukte run en nu knallen!

Project Snelle Zélia: 18 km, mislukte run en nu knallen!

Vorige week zondag wilde ik heel graag een lange duurloop doen, maar mijn spierpijn was zo heftig dat ik nog minder kon lopen dan de dag ervoor! Ik had gewoon medelijden met mijn spieren, haha! Maar maandag ging ik in de ochtend voor een lange duurloop. De rest van de week heb ik het zo druk gehad dat ik pas donderdag weer ging lopen. Nou, dat ging dus echt ruk. Lees mee! 

Maandag sprak ik af met Josianne rond een uur of 1. Ik moest dus daarvoor mijn lange duurloop doen. Nu ben ik natuurlijk niet de snelste dus ‘effe’ 18 km doen zat er niet in. Ik moest gewoon vroeg gaan. Het plan was om om 8 uur te gaan, maar net wanneer ik wilde gaan begon het keihard te regenen. Ik wacht wel even. Pas om 9 uur was het droog. Niet zeuren Zélia, gaan met die banaan. Ik wist precies mijn route. Mijn run ging lekker! Het was heel relaxed, ik genoot en meer dan 10 km lang had ik mooi weer. Ik kreeg wat eikels tegen mijn hoofd (hallo herfst), en ik kwam een boze gans tegen, maar ik voelde me goed. Met mijn muziek op zong ik terwijl er niemand in de buurt was. Zo vals als ik-weet-niet-wat, maar dat maakt niet uit!

Project Snelle Zélia: 18 km, mislukte run en nu knallen!

Na 10 km begon het keihard te regen. Ik was zeik- en zeiknat, maar hé! Die 18 km heb ik nu wel in mijn benen! Ik heb het wel vaker gezegd, ik hou van lange duurlopen!

Project Snelle Zélia: 18 km, mislukte run en nu knallen!

Pas donderdag ging ik weer hardlopen. Met tegenzin. Ik had echt zo geen zin in. Ik wist dat ik het moest gaan maar ik stelde het alleen maar uit. Eigenlijk was het plan om woensdag te gaan maar ik verschoof het naar donderdag. Ik was pas na 19 uur klaar met werken, om 19:15 uur stond ik met mijn hardloopschoenen aan en horloge om buiten. In de regen. Again. Maar ik ging en heel eerlijk? Ik had gewoon beter niet kunnen gaan. Het ging zo ruk, shit, kut. Ja, sorry voor mijn taal maar ik heb nog nooit zo’n slechte generale gehad. Na 4 km had ik het ook echt voor gezien. Klaar ermee en weet je wat… ik ben er klaar voor.

2015-09-17 19.51.51

Vredesloop en Dam tot Damloop… BRING IT ON!

2015-09-12 14.18.33

Ik schrijf dit op vrijdagavond omdat ik heel dit weekend weg ben. Zaterdag (gisteren) Vredesloop en vandaag Dam tot Damloop. Hoe dat ging/gaat lees je komende week op de site maar ik zou lekker instagram en facebook in de gaten houden! Niet alleen ik loop deze wedstrijden, maar ook enkele meiden van Just Keep Running!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie