Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

En we zijn alweer in week 3 van de challenge. Deze week ging niet helemaal zoals gepland. Beter gezegd, het startte totaal verkeerd. Ik heb het gelukkig wel weer kunnen herpakken maar ik had deze week wel een dip. Ik weet dat het tijd nodig heeft maar juist omdat ik me niet elke week weeg zie ik geen resultaten. Super frustrerend want ik moet dus echt op mijn eigen lichaam vertrouwen dat het wel goed komt. Gelukkig zag mijn moeder en mijn vriend gisteren aan me dat er toch wel veranderingen plaats vinden maar tja, wij mensen willen toch altijd het liefst zo snel mogelijk haha! Goed, terug naar deze week. Wat heb ik gedaan?

Maandag

Zoals ik al zei startte mijn week niet zo heel goed. In de nacht van zondag naar maandag dacht een mug het wel leuk te vinden om aan een kant van mijn gezicht te prikken. Ik werd wakker en een kant van mijn gezicht was helemaal dik en jeukte als een malle! Ik voelde me ook niet zo goed maar ik moest werken. Toen ik thuis kwam ben ik op de bank gaan liggen met hoofdpijn en druk gevoel.. JA.. dat sporten werd hem even niet.

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Dinsdag

Zo ook dinsdag. Ik had er nog steeds last van en daarom besloot ik dinsdag ook niet te gaan sporten. Het voelde wel als spijbelen!

Woensdag

Yes, ik kon weer! Dit keer weer met mijn personal trainer. Ik heb tijdelijk een andere omdat die van mij op vakantie is. Ik kreeg zes andere oefeningen die ik weer 30 sec moest doen met 30 sec rust. Na mijn eerste rondje vond mijn personal trainer dat het wel pittiger mocht dus gingen we over van 30 sec per oefening naar 40 sec. Ik ging echt kapot maar het voelt wel goed dat er gepusht wordt op een positieve manier! Ik dacht dat ik daarna wel klaar was maar ik moest nog een keer een circuit doen. Dit keer lunges met gewichten en sit ups. Heel mijn lichaam trilde en ik voelde al spierpijn in mijn armen en benen! Ik moest ’s middags naar Rotterdam om te fotograferen.. Ik heb het geweten haha!

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Donderdag

Ik ging donderdag nog even naar de sportschool om daar lekker te gaan knallen. Ik was strontchagrijnig (kan gebeuren) en dat boksen heeft me wel goed gedaan haha!

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Vrijdag

Ik ging nog een keer naar FunXtion. De instructeur die les gaf stopt vanaf zaterdag dus ik wilde nog wel 1 keer een lesje mee pikken. Ik vind FunXtion nog steeds erg tof maar gelukkig heb ik dezelfde soort principe ook op mijn andere sportschool. Hierover later meer. Ik start namelijk vanaf deze week met hun workout in de sportschool via een computer!

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Zondag

Vandaag ging ik weer voor een rondje hardlopen. Ik wist van Kelly en Patricia dat het benauwd was maar dat het zo benauwd was? Halleluja! Het was echt heel erg warm! Mijn plan was om 10 km te lopen maar na 2,5 km keerde ik om. Ik had er echt zo geen zin in, geen vertouwen in, het liep niet. Ik liep niet goed. Mijn benen wilde niet. Het was gewoon echt een shitty run. Juist doordat het een shitty run was maak ik me toch wel een beetje zorgen om volgende week. Ik weet dat ik 10 km aan kan, maar een PR? Nee, ik denk dat ik dat los moet laten maar aan de andere kant, ik wil iets zien. Iets van veranderingen, het moet me toch lukken? Well.. dat zullen we volgende week zien. Ik knijp hem wel!

Project Snelle Zélia: Week 3 Challenge

Wie zie ik volgende week bij Ladies run? En hoe gaat het met jullie trainingen?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

 • Nederbuur

  21 juni 2015 at 20:26

  Nou je had geen dip de hele week. Balen wel maar je liep en sportte toch! Beter dan niks.
  Ik had ook een dipje. Zou het aan het weer liggen?
  Zondag doe ik de 5km. Op de Marikenloop liep ik 31:29, gisteren (= een maand later) liep ik 5km in 27:08. (zie Instagram) Dus ik hoop wel op een PR op de Ladiesrun Eindhoven. Ik loop nog maar 3,5 maanden, dus alles vind ik topprestatie van mezelf. Dat scheelt

  Beantwoorden

Geef een reactie