Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Q&A: Vraag ons alles!

Wij bloggen nu al ruim 3 jaar op Just Keep Running. De ene wat langer dan de ander maar dezelfde passie delen we nog steeds: hardlopen. Lezers die ons vanaf het begin al volgen weten immers wel veel over ons. Is dat wel zo? Wij schrijven over hoe onze week was, voornamelijk over het hardlopen maar misschien zijn er wel dingen nog onbeantwoord! Daarom leek het ons leuk om een Q&A te doen. Jullie vragen, wij antwoorden.

Jullie mogen alles vragen, zowel persoonlijk of over hardlopen. Echte informatieve vragen over hardlopen zoals bv hardlopen met hartslag of iets anders worden in een artikel geschreven (of check even via de zoekknop). Maar vraag maar raak. Misschien wil je meer weten over iemands opleiding of werk. Misschien vind het wel interessant om te weten hoe het achter de schermen gaat! Of, misschien wil jij weten wie van ons altijd een ritueel heeft voordat ze gaat hardlopen. Je mag echt alles vragen en wij kiezen de leukste vragen of misschien wel alle vragen!

Je kan een vraag stellen aan de groep of meer gericht naar een persoon. Je kan dus vraag stellen aan: Zélia, Josianne, Eveline, Patricia, Wendy, Niki, Petra of Alyssa. Heb je een vraag naar iemand van ons, zet dat wel even bij je vraag. Zo komt de vraag bij de juiste persoon! De vragen kan je hieronder stellen of op een van onze social media kanalen! Facebook, Twitter en Instagram

Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie vragen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

 • Jasmine

  22 januari 2016 at 16:28

  Ik loop sinds dit jaar elke zondag een afstand boven de 10 kilometer en elke week ietsjes verder. Het is wel even wennen. Hoe was het voor jullie de 10-kilometer grens boven te gaan en hebben jullie misschien tips?

  Beantwoorden
 • Lilian

  22 januari 2016 at 23:13

  Een blog moeten schrijven voor just keep running is dat ook een stok achter de deur dat je echt gaat lopen? , zo ja denk je dat je minder gemotiveerd was als je er nooit over schreef?

  Beantwoorden
 • Marianne

  27 januari 2016 at 23:49

  Hoi: echt zo’n vrouwen vraag…. hoeveel paar hardloopschoenen hebben jullie? En wat doe je als je niet van rose houdt? Mijn vriend vindt altijd dat je heeeeel snel genoeg schoenen hebt. En tsja… ik dus niet.

  Beantwoorden

Geef een reactie