Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Recept: Avocadocrème met tomaat

Een lunch of snack vol gezonde voedingsstoffen en ook nog eens superlekker: dat moeten wij natuurlijk met jullie delen! Wie ons op Instagram volgt heeft al een keer een boterham met avocadocrème met tomaat voorbij zien komen. Het recept ‘Avocadocrème met tomaat’ komt uit het boek In perfecte conditie van Ellen Hoog. Het recept hier heeft een kleine twist, want ik (Patricia) had niet alle ingrediënten in huis. Het is erg lekker en ondertussen heb ik het al meerdere keren gegeten.

Voor dit recept heb je niet veel nodig en het is gebaseerd op één sneetje brood.

Ingrediënten
halve avocado – halve lenteui – chilipeper en zout
1 snee brood – 3 cherrytomaatjes – 2 pecannoten

Recept: Avocadocrème met tomaat

Prak met een vork de avocado fijn. Meng de lenteui erdoor en breng op smaak met chilipeper en zout.

Snijd de tomaatjes in partjes. Breek de pecannoten in kleine stukjes. Besmeer je snee brood met de avocadocrème en verdeel de cherrytomaaatjes en pecannoten erover.

Waarom is dit geschikt voor de sporter?
Avocado is vezelarm en daarom geschikt om voor een training te eten. Verder bevat avocado antioxidanten die spierschade helpen beperken.

Recept: Avocadocrème met tomaat

Een makkelijk recept dat je thuis kan eten of makkelijk op het werk maakt. Je bent zo klaar en kunt genieten van je gezonde lunch. Eet smakelijk!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie