Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Recept: Frisse mozzarella salade

De zomer is aangebroken en dat betekent dat we heerlijke zomerse salades kunnen gaan eten. Zelf ben ik gek op mozzarella en rucola. Ik heb heel vaak alleen mozzarella gemaakt met tomaten en sla maar steeds meer voeg ik wat erbij. Een beetje experimenteren is nooit verkeerd, toch? Vandaag een mozzarella salade met een frisse twist!

Wat heb je nodig (voor 2 personen als maaltijd en voor 4 personen voor als bijgerecht):

  • 150 gram mozzarella bolletjes
  • 100 gram rucola
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • klein handje versnipperde amandelen
  • peper en zout
  • 1 citroen

Eigenlijk is het heel simpel. Gooi de rucola in een schaal. Snij de tomaten in stukjes en pak de mozzarella. Als je een hele mozzarella hebt gekocht kan je hem in stukken snijden. Roer alvast de tomaten en de mozzarella samen met de rucalo door elkaar. Doe 2 eetlepels balsamico zijn over de salade en stroei de versnipperede amandelen. En als finishing touch.. knijp er een citroen erover heen. Zo lekker fris is dat!

Als optie om het een echte maaltijdsalade te maken kan je van te voren pasta koken (liefst wel volkoren pasta, meer vullend) en die voeg je op het laatste moment toe. 

Recept: Frisse mozzarella salade

Smakelijk eten!

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie