Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Review: Avanca S1 Sport Headset

Toen er een mailtje binnenkwam met de vraag of we de S1 sport headset van Avanca wilde testen kwam dit als geroepen. Ik loop altijd met mijn Apple oordopjes maar ik heb behoorlijk veel last van geluid om me heen en met de draad weet ik nooit wat ik moet doen. Laten we het maar testen!

Review: Avanca S1 Sport Headset

Deze S1 sport headset kwam in een doosje met een USB kabel en een tasje om het goed op te bergen. Ik kreeg de kleur wit maar hij is ook verkrijgbaar in zwart, blauw en oranje. Wat me direct opviel was dat de headset onwijs licht was. Toen ik hem zag was ik wel een beetje sceptisch. Ik heb vroeger ook headsets gehad die je om je oor moet doen en ik heb daar geen goede ervaringen mee. Ik kreeg altijd pijn achter mijn oor. De oortjes hebben veel weg van de Apple oortjes en die zaten bij mij al sowieso goed dus dat kon geen probleem zijn.

Het enige wat je nodig hebt is een mp3 speler met bluetooth of je telefoon. Zodra je de headset aan zet en je bluetooth op je telefoon, krijg je heel snel verbinding. Op je telefoon (bij mij is dat een iPhone) wordt direct ook aangegeven hoeveel de batterij nog vol is. Ik zag dat hij nog wel redelijk vol was en besloot een rondje te gaan lopen. Ik zette de radio aan en meteen kwam er geluid. Mooi, ik hoef dan niet lang te wachten!

Review: Avanca S1 Sport Headset

Tijdens het lopen voelde ik de headset niet zitten. Heel mooi zit ie niet. Ik vind hem zelf heel raar ogen maar hij zit wel heel netjes in je oor en om je oor. Wat ik heel belangrijk vond is dat hij wel geluid doorliet van de omgeving maar ook weer niet zo erg dat je je muziek niet kan horen. Ik was verbaas over hoe zuiver het geluid was. Op het rechter oordopje kan je het volume instellen en naar een ander nummer zappen. Als je gebeld wordt, dan schakelt ie meteen over en dan kan je je inkomend gesprek meteen aannemen. Niet echt heel belangrijk tijdens het hardlopen maar wel handig dat het kan.

Review: Avanca S1 Sport Headset

Avanca-01

Het opladen van de headset kan je doen doormiddel van de geleverde USB kabel. Je kan het via je laptop opladen of via een USB stekker (deze wordt NIET meegeleverd). Het opladen duurt ongeveer 1 tot 2 uur en je kan de headset ongeveer 5 uur gebruiken zonder te stoppen.

Avanca-03

Ik heb de headset nu best wel vaak gebruikt en ik ben er nog steeds tevreden over. Ik wilde ook een ultieme test doen of hij nu echt zo goed bleef zitten of misschien heb ik wel een stil hoofd tijdens het hardlopen. Voor de volgers die ons op Facebook volgen, dit filmpje hebben jullie wellicht gezien maar voor diegene die hem niet gezien hebben, dit is het filmpje.

De adviesprijs van deze S1 sport headset is 39,95 euro. En is verkrijgbaar bij bol.com

Pluspunten:

  • Design, ziet er goed uit
  • Heel licht, je voelt hem bijna niet zitten
  • Geluid is helder en je hoort niet continu directe geluiden van auto’s of andere geluiden
  • Snel klaar te maken, enige wat je nodig hebt is een telefoon of mp3 speler met bluetooth
  • Goed te bedienen
  • Hij blijft heel goed zitten, zie filmpje

Minpunten:

  • Prijs, is vergelijken met andere headset best aan de prijzige kant
  • Hij ziet er heel raar uit op je hoofd, steekt een beetje uit.
  • Batterij gaat wel lang mee maar van je telefoon niet. Het kan ook aan mijn telefoon liggen maar ik kreeg het idee dat hij wel sneller leeg ging

 

Mocht je toch bang zijn dat je hem verliest dan heb ik een tip voor je. Doe de headset op je hoofd terwijl je haar los is. Pak je haar in een staart maar wikkel een pluk haar om de draad en maak je haar vast in een staart of knot. Dan blijft ie hoe dan ook vast zitten.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

6 Comments

Geef een reactie