Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

 • Home
 • /
 • Review
 • /
 • Review: Dopper Sport Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

Review: Dopper Sport Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

Misschien dat je zelf een Dopper hebt of misschien wel ooit ergens gezien maar Doppers zijn de laatste tijd populairder dan ooit. Zelfs tijdens een nieuwsfragment gisteravond zag je Doppers op de tafels van leerlingen staan. Dopper bestaat al sinds 2013 en heeft sinds kort een Sport Cap ontworpen. Speciaal voor mensen die sporten. Nou, ik ben benieuwd!

De Dopper bestaat sinds 2013 en hun idee achter dit merk is om mensen bewuster te laten zijn van het milieu. Zeg nou eerlijk, als je niet zo’n fles hebt, hoevaak koop je niet even een flesje bij een kiosk? De makers van Dopper wil dat mensen bewuster zijn en meer producten recyclen. Ik heb beelden gezien van oceanen die bevuild zijn met plastic en dat wordt alleen maar erger! Dopper heeft daarom een herbruikbare design waterfles gemaakt van hoogwaardig kunstof en staal. “Dopper is officieel gecertificeerd als ‘B Corp’ (Benefit Corporation) en behoort nu tot de mondiale beweging van wereldverbeteraars, daarnaast is de Dopper Original een Cradle to Cradle certificeert design.”

Review: Dopper Flex Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

De fles bestaat uit 3 onderdelen. Je kan hem namelijk via 2 verschillende manieren drinken. Door het grote gat, dan haal je gehele witte stuk eraf of door alleen de draaidop. De dop kan je eraf draaien zoals een gewone fles. Nu hebben de makers van Dopper veel vragen gekregen of je de Dopper kan gebruiken tijdens het sporten. Dat kan sowieso maar veel sporters vinden het fijn om een soort van bidon dop te hebben. Dat is makkelijk en sneller dan een dop eraf draaien.

Review: Dopper Flex Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

De Sport Cap heeft dezelfde vorm als de normale dop van de Dopper. Enig verschil is dat deze dop van een flexibel materiaal is gemaakt zodat je het makkelijk kan omklappen om de bidon dop te gebruiken. Ook hier wil Dopper voorkomen dat je perse een nieuwe fles moet kopen, daarom past deze dop juist perfect op je huidige dopper.

Mijn mening

Ik moet eerlijk toegeven, ik heb zelf een Dopper en ik ben daar wel blij mee. Als ik thuis werk heb ik hem standaard op mijn bureau staan. Ik ben wel iemand die dan in een ruk alles opdrinkt maar daar moet ik nog aan werken! Ik was daarom wel heel erg benieuwd hoe deze Sport Cap is en of ik hem wel fijn vind tijdens mijn work-outs! Ik moet er wel bij zeggen dat ik samen met de andere meiden heel hard heb gelachen om het uiterlijk. In eerste instantie lijkt het heel erg op een speen op de foto’s! Ik kreeg hem binnen zodat ik hem kon testen en ik kon het niet laten om een foto te maken!

Review: Dopper Flex Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

Goed, orde van de dag. Hoe fijn is ie? Daar zal ik heel eerlijk in zijn, ik moet er heel erg aan wennen. Bij een bidon of een normaal flesje tijdens het sporten ben ik geneigd om in de fles te knijpen zodat ik water krijg. Je zuigt en knijpt het water in je mond. Bij deze Dopper is dat moeilijk. Omdat de fles hard is moet je echt heel hard zuigen en bij mij komt er dan zo’n irritant (vind ik zelf dan) geluid uit omdat het lucht probeert te krijgen. Misschien moet ik hieraan wennen, dan kan maar dat vond ik wel minder.

Review: Dopper Flex Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

Wat wel 100% zeker is, is dat hij niet lekt. Dat heb ik sommige bidons wel. Ook al sluit je het goed af, sommige lekken. Deze Dopper met Sport Cap kan je op z’n kop doen, liggend in je tas of op z’n kop op tafel zetten en hij zal niet lekken!

Review: Dopper Flex Cap ‘SPORTIEVELING IN DE DOP’

Raad ik hem aan? Ik denk dat ik een zeur ben en dat ik gewoon te gewend ben aan bidons die knijpbaar zijn tijdens het sporten. Het is zeker een hele goed product en ik sta ook volledig achter hun idee en ik denk dat het zeker een aanwinst kan zijn als je veel sport en al een Dopper hebt. Je moet alleen wel tegen het geluid kunnen en hard zuigen. Goed, dat laatste klinkt heel fout maar you know what I mean!

De waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de prijs voor een waterfles ligt bij 12,50 euro voor 450 ml. De flex cap is te koop voor 5,50 euro via Dopper.com

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

2 Comments

 • marjolijn

  22 april 2015 at 16:51

  Ik kreeg hem zaterdag voor mijn verjaardag, en idd t drinktuitje is te klein! en dat geluid 😛
  Op mijn werk vind ik hem wel fijn, want zo kap ik dus idd niet mijn hele flesje in 1 x achterover.

  Beantwoorden
 • sinem

  27 januari 2016 at 16:20

  Ik heb hem gekocht en de dop blijft niet goed open, als je hem omhoog drukt schiet hij snel weer half dicht waardoor er inderdaad een soort suizend gelukt komt en er weinig water uitkomt. het tuitje beweegt dus teveel en blijft niet goed op zijn plek…

  Beantwoorden

Geef een reactie