Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Review
  • /
  • Review: FALKE Hardloopcollectie + WINACTIE!

Review: FALKE Hardloopcollectie + WINACTIE!

Stel je voor: jij gaat trouwen en je gaat samen met je moeder en eventueel vriendinnen en zusjes naar een bruidzaak. Je ziet een jurk die in eerste instantie te klein lijkt maar je gaat hem toch passen. Je gaat het pashokje in, trekt hem aan en dan weet je het. Dit wordt DE jurk… Zo’n moment had ik met deze hardloopbroek. Dit werd DE hardloopbroek voor de marathon toen ik hem voor het eerst aan deed. Ik wilde hem nooit meer uit doen. Tricky? Ja, want dat was 1 week voor de marathon. Goed, ik kan en wil natuurlijk een trouwjurk niet vergelijken met hardloopkleding en al helemaal niet een bruiloft met een marathon maar dat gevoel had ik wel even! 

Twee weken geleden kon je al lezen wat ik van het ondergoed van FALKE vond, vandaag lees je meer over hun hardloopcollectie. Ik mocht een hardloopbroek testen samen met een hardloop t-shirt. Ik kreeg de FALKE 3/4 Tights Speed Hardloopbroek Dames en FALKE Activity Hardloopshirt Korte Mouw Dames mee.

Review: FALKE hardloopcollectie

FALKE 3/4 Tights Speed Hardloopbroek

Het zegt al genoeg wanneer ik vertel dat ik deze broek uiteindelijk een week voor de marathon koos voor als marathonbroek. Deze hardloopbroek zit namelijk als gegoten! Deze 3/4 hardloopbroek heeft namelijk op drie plekken ventilatie. Ter hoogte van de knieholte maar ook bij de bovenband waar je heel vaak een charmante “zweet” streep krijgt als je niet de juiste broek aan hebt. De broek zit heel hoog maar ook niet te hoog… grote pluspunt: een (neon)koortje! De broek is heel licht en hij schijnt niet door (ook fijn voor je tegenstanders die achter je lopen). Deze hardloopbroek is zoals de meeste hardloopbroeken ook sneldrogend en hij heeft reflecterende details.

De FALKE 3/4 Tights Speed Hardloopbroek heeft een prijs van 69,00 euro.

Review: FALKE hardloopcollectie

Review: FALKE hardloopcollectie

Review: FALKE hardloopcollectie

FALKE Activity Hardloopshirt Korte Mouw Dames

Ik kreeg ook het FALKE Activity hardloopshirt mee met korte mouwen. Het materiaal van dit hardloopshirt is echt super fijn en voelt heel lichtjes. Toch durfde ik het niet aan om deze aan te trekken tijdens de marathon. Het is namelijk een vrij passend t-shirt. Je ziet er ook wel wat in als je wat rolletjes hebt. Nu moet ik zeggen dat met de combi van de broek die iets hoger sluit en dan wel mee valt. Wat ik fijn vind is dat het een v-hals heeft. Dat vind ik fijner, vooral omdat ik best wel een voorgevel heb. Dat het shirt super ventileert zal je niet verrassen met de open meschstructuur zowel op de schouders als aan de zijkant en op de rug.

De FALKE Activity Hardloopshirt Korte Mouw Dames heeft een prijs van 79,95 euro en is ook verkrijgbaar in blauw!

Review: FALKE hardloopcollectie

Review: FALKE Sportkleding

Natuurlijk heeft FALKE naast deze twee artikelen veel meer en dat kan je hier online vinden. Ik ben nog steeds verliefd en dolgelukkig met mijn hardloopbroek (toch weer die bruiloft connectie ;). De kwaliteit van FALKE is echt super goed. De broek heeft regelmatig de wasmachine van binnen gezien en nog steeds komt ‘ie er heel mooi uit. Ook de binnenkant van de broek is nog niet versleten terwijl ik daar veel wrijving heb. Het t-shirt is inderdaad erg sneldrogend en ventilerend. Ik heb deze nu een paar keer aangehad, ook die is nog steeds mooi.

WINACTIE! GESLOTEN

Yes, omdat ik de broek echt heel fijn vind mag ik er eentje weggeven!  Geloof me, deze fijne hardloopbroek wil je! Wat je moet doen is de volgende vraag in de comments beantwoorden:

Naar welke mooie bestemmingen gaat deze hardloopbroek je vergezellen dit hardloopseizoen? Denk aan runs op vakantie of misschen wel hardloopwedstrijden?

De winnares krijgt volgende week donderdag een mail, je kan meedoen tot en met 3 juni 2015 23:59 uur.

 

Just Keep Running is niet betaald om een positieve review te schrijven over FALKE. Ik ben gewoon heel erg enthousiast over deze producten! 

Deze review is gemaakt in samenwerking met FALKE Winkel Eindhoven

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

80 Comments

  • Femke heister

    27 mei 2015 at 15:23

    Ik ga in juni meedoen aan mijn aller eerste wedstrijd! Namelijk de colorrun. Ik wil graag de 5k lopen binnen 30minuten. Ben erg benieuwd hoe mij dit gaat bevallen en ben al druk aan het trainen. Ik zal de FALKE broek hierbij dragen en misschien haal ik de 5k binnen 30 minuten wel door deze broek!

    Beantwoorden
  • Tanja

    27 mei 2015 at 15:34

    Mijn streven is om elke maand aan een hardloopevenement mee te doen: juni Zwolle, juli Oldebroek, september Arnhem en oktober Kampen staan inmiddels al vast… En natuurlijk gaat zo’n fijne tight ook mee op vakantie naar de Alpen!

    Beantwoorden
  • Astrid

    27 mei 2015 at 15:36

    In oktober doe ik voor de derde keer mee aan de halve marathon van Eindhoven. Drie keer is scheepsrecht – dus ik hoop nu deze derde keer in mijn geboortestad toch echt eens de hele wedstrijd lekker te lopen en niet bang te zijn dat ik niet op tijd binnen kom (herkenbaar Zélia? ;)). Ik zou deze broek daar heel graag aan hebben – maar dan wil ik deze wel eerst een tijdje uitproberen. Ik durf niet zo goed op het laatste moment over te stappen namelijk en ik ben nu wel heel erg gehecht aan mij Nike broek.

    Beantwoorden
  • Marjon Baartwijk

    27 mei 2015 at 15:37

    Ik zou de Falke broek meenemen in September naar Berlijn, daar ga ik mij voor het 1st wagen aan de Hele Marathon, mijn trainingsschema ligt al klaar en wie weet brengt Falke me wel over de Finish 🙂

    Beantwoorden
  • Desiree

    27 mei 2015 at 15:37

    Deze maand nog eerst even trainen in zo’n mooie broek voor de Ladiesrun Rotterdam in ons eigen kikkerlandje en daarna naar het heerlijke Italië om lekker in de warmte te lopen of savonds langs de kustlijn met een briesend windje!

    Beantwoorden
  • Lotte

    27 mei 2015 at 15:40

    Aangezien ik niet meedoe aan wedstrijden weet ik niet op voorhand waar ik ga lopen. Wat ik wel weet, is dat overal waar ik op weekend/vakantie ga mijn loopschoenen meegaan. En op deze manier zouden die loopschoenen misschien wel vergezeld kunnen worden door die tight die jij hierboven zo aanbidt. Je hebt me echt benieuwd gemaakt.

    Beantwoorden
  • Samantha

    27 mei 2015 at 15:41

    Over iets minder dan 4 weken ga ik op vakantie naar Lissabon, heb je wel eens gezien hoe heuvelachtig Lissabon is? Nou ik dacht tot voor kort dat het lekker vlak zou zijn, niet dus. Denk dat zo een fijne Falke broek me dat extra duwtje kan geven om wel gewoon te gaan. Heuveltraining to the max! 😀

    Beantwoorden
  • Jennifer

    27 mei 2015 at 15:44

    Ik wil graag meedoen, want na mijn zwangerschap heb ik echt weer even een nieuw impuls nodig om weer de stoute hardloopschoenen aan te trekken, op weg naar nieuwe avonturen. Mijn winterbroek is nu alweer te warm en dus gebruik ik het gebrek aan materiaal als excuus, terwijl dat eigenlijk dikke bullshit is. Want als ik écht zou willen zou ik zelfs in mijn onderbroek kunnen gaan hardlopen. Beter doe ik dat niet en zorg ik ervoor dat er een nieuwe broek in de collectie komt, want op dit moment heb ik dus aan excuses geen gebrek.

    Beantwoorden
  • Charlotte

    27 mei 2015 at 15:51

    Waar mijn hardloopschoenen heen gaan, daar zal de broek heen gaan! En dat zijn heel wat bestemmingen; Amsterdam waar vriendlief woont (hoi Vondelpark en Amsterdamse Bos en DamtotDamloop), Nijmegen waar ik zelf woon (rennend overal en in de sportschool (omdat hardloopbroeken stiekem ook de ideale fitnessbroeken zijn)), Rotterdam waar mijn ouders wonen (Erasmus, Kralingse Bos <3), Hamburg waar ik deze zomer voor werk lang verblijf (ooit de Alster gezien?! Mooooooi!!), Lissabon (jippie vakantie!) en de laatste kilometers voor de marathon van New York City op 1 nov 2015 (check) ga ik afleggen in Rome in oktober. De broek zal zichzelf dus zeker bereisd mogen noemen! 😉

    Beantwoorden
  • Arianne Jansen

    27 mei 2015 at 15:53

    Vorige week voor het eerst meegedaan aan de Marikenloop en ik heb de smaak te pakken. Vanuit Zeeland helemaal naar Nijmegen met de trein maar het was de moeite waard. De komende maanden in de buurt lopen (PZC Familieloop) en ga kijken of ik ook naar Ladiesrun in Rotterdam kan gaan en in augustus gaan de spullen mee op vakantie naar Spanje. Ook daar lekker lopen en dan in oktober meedoen met de Ladiesrun in Zoutelande. Leuke vooruitzichten waar een leuke outfit ook goed bij past!

    Beantwoorden
  • Bente

    27 mei 2015 at 15:55

    Wat een toffe winactie! Lijkt me een hele fijne broek! Ten eerste kan ik hem goed gebruiken tijdens de trainingen voor de Dam tot Damloop (en natuurlijk ook tijdens de race zelf! Hoewel ik deze zomer waarschijnlijk in Nederland blijf ga ik in oktober mijn droom reis maken in Amerika. Uiteraard gaan mijn hardloopschoenen mee, en deze broek ook als ik hem zou winnen 😉

    Beantwoorden
  • Annemieke

    27 mei 2015 at 16:18

    De broek gaat zeker mee op mijn roadtrip naar Amerika waar ik naar toe ga na de marathon van Berlijn om te ontspannen en te herstellen. Hij zal ongetwijfeld ook meegaan in de koffer richting Berlijn, maar afhankelijk van de temperatuur kan het zijn dat een korter broertje of zusje wordt gekozen als dé broek, maar in de Grand Canyon en Monument Valley is het in oktober fris genoeg, dus ik zou ‘m in ieder geval graag dragen tijdens een herstelrondje in The States en wellicht is het ook wel mijn “dé broek”.

    Beantwoorden
  • marja

    27 mei 2015 at 16:53

    Deze fijne hardloopbroek gaat mij vergezellen naar m’n aller eerste hardloop wedstrijd!!Stone city run op 19 juni a.s in Steenwijk! Ik heb er ontzettend veel zin in!

    Beantwoorden
  • Ashley

    27 mei 2015 at 17:10

    Als ik de broek zou winnen, zou deze met mij mee gaan naar de Ladies Run in Rotterdam waar ik mijn tweede 10k wedstrijd ga lopen. Maar misschien nog wel belangrijker, ik zal hem veel dragen tijdens mijn trainingen voor mijn allereerste halve marathon in oktober in Eindhoven. Super spannend. Ik loop deze wedstrijd met een aantal gevorderde collega’s die mij er uiteraard door heen gaan slepen maar maar ik hoop ook dat deze broek mij een goed gevoel geeft tijdens het lopen!

    Beantwoorden
  • Kim

    27 mei 2015 at 17:20

    deze super gave broek gaat mee op vakantie naar Lissabon en Porto deze zomer, zodat ik fit blijf voor de 5k bij de ten miles in Tilburg die in september plaats gaat vinden. En hopelijk gaat die broek (met uiteraard wat hulp van mezelf) mij over de finish slepen!

    Beantwoorden
  • Rianne

    27 mei 2015 at 17:23

    Hi jkr!

    Wat een super leuke en handige actie! Toen ik dit artikel las, moet ik gelijk aan mijn eerste halve marathon denken.. mijn avontuur in Zwolle.. ondertussen tikken de dagen weg en heb ik het gevoel dat ik nog zoveel moet trainen, aanschaffen en uitzoeken voor dat het zover is..2.5 week is zo voorbij! dat betekend ook welke kleding ga ik dragen.. wat wordt mijn “perfecte outfit”! Lastig.. Dus ik hoop dat ik deze broek mag winnen.. dan weet ik zeker dat die halve van Zwolle onvergetelijk wordt! Want niets is beter dan een perfecte outfit!

    Keep up the good work! X

    Beantwoorden
  • Henrike

    27 mei 2015 at 17:26

    Hopelijk hoef ik hem deze zomer niet mee te nemen, want dat betekent dat het geen goed weer is in Spanje. Maar op wedstrijdjes in België is de kans heel groot dat hij me zal vergezellen. En misschien zelfs op mijn halve marathon in Oktober in Breda ! Leuke winachtie !

    Beantwoorden
  • Alexandra

    27 mei 2015 at 17:40

    Ik heb nu sinds ongeveer een jaar het hardloopvirus te pakken. In maart heb ik mijn eerste wedstrijd gelopen (5K bij de CPC). Nu ben ik druk aan het trainen voor de volgende wedstrijden: de Ladiesrun, Run for KiKa, de Leiden Ladiesrun en wellicht ook de Vredesloop. Hiervoor kan ik wel een mooie, en vooral lekker zittende hardloopbroek gebruiken! Bovendien zou deze ook nog een tripje naar Texel maken, want daar ga ik in juni op vakantie en dan wordt er natuurlijk ook (minimaal) een rondje gelopen! Oh, en ik word in juni 30, dus het zou ook nog eens een heel leuk verjaardagskado zijn!! 😉

    Beantwoorden
  • Kim

    27 mei 2015 at 17:51

    Hele mooie en gave broek. Hij lijkt me ontzettend fijn lopen! Ik zou heel graag willen hardlopen op vakantie in Duitsland. Geen hele spectaculaire bestemming misschien, maar dan heb ik toch zeker wel een spectaculaire broek nodig? 😉 (En hierboven lees ik iemand die 30 juni jarig is… ik ben vandaag jarig! Een iets verlaat verjaardagscadeau? :-))
    Liefs

    Beantwoorden
  • Cindy

    27 mei 2015 at 18:45

    Wat een toffe broek! Ik zou ‘m aantrekken met de Tilburg Ten Miles, de halve Marathon in Bergen op Zoom en de Warande by Night loop sowieso. Voor Griekenland zal ie te warm zijn, maar in Nederland zal het prima zijn. Ik wil weer knallen met hardlopen, na een paar weken niet geweest te zijn vanwege klussen..

    Beantwoorden
  • Marije

    27 mei 2015 at 19:15

    Wat super gaaf! Ik heb zelf de lange versie en dat is mijn favoriete hardlooplegging ooit.. Ik zou de korte versie zeker aandoen met de Damloop, maar ik ben ook nog van plan een tripje naar Belgie te doen voor een run. De Gladiator Run in Vossem! Mijn lange Falke tight heeft al een aantal strong vikings doorstaan, dus de korte zou zeker ook handig zijn met wat warmere temperaturen en obstacle runs!

    Beantwoorden
  • Petra

    27 mei 2015 at 19:17

    Deze super vette toffe Falke broek brengt mij hopelijk een 5 km in 25 min of eronder want ik ga voor project snelle Petra en daarbij kan ik deze broek vast en zeker gebruiken

    Beantwoorden
  • Karol

    27 mei 2015 at 19:19

    Waar zou die niet mee naartoe gaan!
    Eerst de rainbowrun in Eindhoven van de zomer lekker op vakantie naar een heuvelig Ierland, en als klap op de vuurpeil……. Trommelgeroffel……. De halve marathon van eidnhoven! Mijn eerste marathon onderdeel.
    Ik ben heel benieuwd naar zo n broek!

    Beantwoorden
  • Nynke

    27 mei 2015 at 19:20

    Volgende week heb ik een 10 km-wedstrijd, maar dat is misschien net iets te vroeg. In september loop ik mijn eerste halve marathon, dat wordt dus in de zomer goed doortrainen. Ook tijdens mijn vakantie in Zuid-Afrika. Ben benieuwd of de leeuwen mij bij kunnen houden 😉

    Beantwoorden
  • Jolien

    27 mei 2015 at 19:50

    Een week voor de hm van sneek (of all places) ga ik een weekendje naar stockholm, dus moet ik daar wel een klein rondje doen 😉 verder nog een zomervakantie in frankrijk (al is het dan misschien al te warm..), marktstadrun purmerend, dam tot dam en hm eindhoven. Die broek zal dus zeeeker zijn prijs opleveren!

    Beantwoorden
  • Giulia Califano

    27 mei 2015 at 20:44

    Deze hardloopbroek gaat mijn droom waarmaken: hij vergezelt me eerst naar de halve marathon van Eindhoven én die van Amsterdam, 2 zondagen achter elkaar, als ultieme training om mij op 3 april te vergezellen naar Rome om daar mijn allereerste marathon, de marathon van mijn dromen te rennen!

    Beantwoorden
  • Nederbuur

    27 mei 2015 at 20:47

    Geen verre bestemmingen gepland hier. Helaas. Met baby en peuter nog even dichtbij op vakantie gaan vrees ik: Nederlandse kust en Brugge.
    Maar wat de eventuele Falke win-broek wel zou meemaken hier, is dat onze driejarige dochter hier constant mijn loopschoenen en mijn loopbroek aantrekt om daarna rondjes door de tuin te lopen en om de tafel. Gillend “ikke gewonnen majiekeuloop gewonnen!!!”. Met mama’s medaille om haar nek.
    Geen exotische bestemming voor de Falke broek. Wel een hilarische.

    Beantwoorden
  • Renate

    27 mei 2015 at 20:59

    Wat een toffe winactie! Deze hardloopbroek gaat mij hoogstwaarschijnlijk vergezellen naar een nieuw en doodeng doel voor het najaar, het lopen van mijn eerste halve marathon. Honderd procent zeker weet ik het nog niet, want ik vraag me af of ik wel snel genoeg ben om die halve marathon binnen 2,5 uur te lopen en dat is eigenlijk wel de tijd die ik wil halen. Als ik volgende maand, tijdens 10 kilometer in Roosendaal, merk dat ik genoeg sneller ben geworden dan schrijf ik me definitief in voor de HM in Eindhoven! En daarnaast zou ik deze broek volgend jaar ook meenemen op mijn huwelijksreis, voorlopig nog naar bestemming onbekend. Want ik hou van hardlopen, hou van mijn aanstaande en samen hardlopen tijdens een huwelijksreis lijkt me supertof!

    Beantwoorden
  • Charlotte

    27 mei 2015 at 21:21

    Doordat ik bijna drie maanden gestopt ben met roken zijn m’n tights hier en daar toch iets strakker gaan zitten. Reden temeer om meer kilometers te gaan maken. Maastrichts mooiste staat samen met de Ladiesrun al pal voor de deur. Met deze mooie passende tight zou ik zeker geen slecht figuur slaan. En als klap op de vuurpijl mag hij dan ook nog mee op vakantie naar Turkije om daar wat kilometers te gaan maken.

    Beantwoorden
  • Medie Benda

    27 mei 2015 at 22:51

    Als ik deze hardloopbroek win, gaat deze zeker mee in de koffer naar Stoupa, Griekenland. Deze prachtige plaats ligt in de Peleponnesos. Om de dag ga ik daar hardlopen in de vroege ochtend, langs de kust, over het fietspad richting Agios Nikolaos in het prachtige ochtendlicht……zucht…ik zie het al voor me. Zin in!

    Beantwoorden
  • Anoeska

    27 mei 2015 at 23:58

    wauw!!! Super leuk! De marathon in Zeeland! Maar heb bijna elke week wel een run de komende maanden, dus een extra broek zou super zijn. Ben ook erg benieuwd naar hoe die zit. Ik zoek namelijk ook altijd een hoog model, anders blijf ik hem omhoog hijsen! 😉

    Beantwoorden
  • Marleen

    28 mei 2015 at 00:20

    Ik ga in september mijn aller eerste hardloopevent beleven: de dam tot damloop! Ik ben al hard aan het trainen om de 16,1 km in 1 uur en 30 minuten te lopen. En dat zal ik zeker doen in deze top sportbroek!

    Beantwoorden
  • Ilse

    28 mei 2015 at 09:50

    Naar welke mooie bestemmingen gaat deze hardloopbroek je vergezellen dit hardloopseizoen?
    Ik weet het wel! In mijn tweede poging (en hopelijk dit keer zonder lompe verdaaiing van mijn knie) tot het lopen van de marathon zou deze broek me vergezellen op tientallen trainingsloopjes waaronder hele lange en we gaan daarbij ook nog de zomer in dus die extra ademende stukjes stof klinken me geweldig in de oren!
    Ik ga de marathon van Amsterdam lopen voor het goede doel en zal vol trots het shirt dragen van het diabetesfonds als ik loop voor al die patienten, voor een betere toekomst voor hen.. maar wat zou het prettig zijn om een fijne hardloopbroek te vinden voor hier onder. Zoals Zélia hem omschrijft, kan die broek van Falke zomaar DE broek zijn! die trouwjurk loopt zo ongemakkelijk ;p

    Beantwoorden
  • Iris

    28 mei 2015 at 12:59

    Wat een fijne review! En als ik het zo lees kun je blijkbaar prima met deze broek een marathon lopen en dat zou voor mij wel goed uitkomen. Als ik de broek zou winnen dan zou ik hem meenemen naar de mooiste bestemming van de wereld: New York! Op 1 november dit jaar loop ik daar de marathon en een goeie broek is daarvoor nu uiteraard altijd welkom! Dit hardloopseizoen moet ik ook al flink trainen dus wat dat betreft kan deze broek mij dan ook alvast vergezellen 😉

    Beantwoorden
  • Mirte

    28 mei 2015 at 13:38

    Ik wou eigenlijk een heel enthousiast verhaal gaan typen over hoe gaaf ik het altijd vind om op vakantie hard te lopen, dat ik dat elk jaar met mijn vriend doe en hoe onwijs gaaf ik dat vind.
    Totdat ik me even bedacht waar we dit jaar heen gaan op vakantie…. Egypte!
    Tsja, dat hardlopen gaan we wel proberen, maar met die temperaturen kies je natuurlijk eerder voor een (hele) korte broek haha! 😉
    Desalniettemin zou ik wel graag kans willen maken op de broek. Hoewel hij dan misschien niet mee gaat naar Egypte, komt hij in Nederland met alle runs in het vooruitzicht zeker goed van pas!

    Liefs

    Beantwoorden
  • Laura

    28 mei 2015 at 13:57

    Wat een super toffe winactie! Ik loop nu ongeveer twee jaar hard (sinds mijn 14e) en heb vorig jaar mijn eerste hardloop wedstrijd gelopen! (2,5km in 11 minuut en was 6e van de 22 #trots 🙂 Twee weken geleden heb ik voor het eerst 8km hardgelopen! Deze Deze zomer ga ik voor het eerst met mijn vriendinnen op vakantie naar Flevoland, en het lijkt mij heerlijk om daar te hardlopen. Gezellig samen met mijn vriendin hardlopen, in een nieuwe omgeving EN (hopelijk) een nieuwe hardloopbroek!! Lijkt mij perfect! Mijn oude hardloopbroek mag inmiddels ook wel ingeruild worden door zo’n super mooie hardloopbroek! Dus ik doe graaag mee 🙂
    Xx Laura

    Beantwoorden
  • Margo

    28 mei 2015 at 14:43

    In de zomervakantie ga ik een weekje naar Ameland met vriendinnen. En op dat ‘barre koude’ eiland zal zo’n mooie broek mij hartstikke goed uit komen zodat ik geen excuus heb om niet te gaan hardlopen tijdens deze vakantie. Dus ik doe graag mee met deze toffe actie!

    Beantwoorden
  • rianne

    28 mei 2015 at 15:42

    Na mijn eerste hardloopwedstrijd 21 mei wil ik nog honderden hardlopen. Maar met maar één hardloopbroek is het wat onhandig. Naast hardlopen in Australië, Nederland en Spanje hoop ik er dit jaar mee te gaan lopen in Portugal en Gran Canaria. Ben benieuwd of hij ook inderdaad zo goed zit!

    Beantwoorden
  • Eske

    28 mei 2015 at 17:04

    Wauw dat klinkt echt als ideale hardloopkleding! Helaas boven mijn budget als arme student 🙁 Als ik win dan blijft de kleding gewoon in Nederland, door omstandigheden gaat mijn vakantie helaas niet meer door. Om mezelf toch een leuke zomer te bezorgen, heb ik me voor een heleboel hardloopevenementen ingeschreven, dus die kleding zou zeer goed van pas komen! Ik ben pas verhuisd en woon nu vlakbij prachtige natuurgebieden. Nieuwe routes hoort ook nieuwe kleding bij toch?! 😉

    Beantwoorden
  • Ellen

    28 mei 2015 at 17:10

    Oeh dat lijkt me wel wat! Ik zou de broek dan weer gaan dragen op mijn eerste wedstrijd sinds november. Heb erg lang scheenbeenproblemen gehad en ik hoop dat ik deze zomer weer in ieder geval 5 km kan lopen, zodat ik ook weer naar de atletiekvereniging kan. Wie weet weer een wedstrijd deze zomer?

    Beantwoorden
  • Mirjam

    28 mei 2015 at 21:19

    De broek zou nog mee kunnen naar Göteborg waar ik binnenkort een weekje naar toe ga en waar ze een super leuk park schijnen te hebben om te rennen :-). Op zondag 14 juni loop ik 7,5 km in Rotterdam tijdens de ladiesrun dus dan kan de broek aan. En deze zomer wil ik hardlopen op de Noordkaap dus de broek mag mee. Maar elke run vanuit huis is ook super leuk, 3 stappen en ik zit in de polder. Halverwege het rondje draai ik de dijk langs de Westerschelde op en geven we een knipoog naar België, heerlijk!

    Beantwoorden
  • Elske

    28 mei 2015 at 21:48

    Die Falke broek zou ik heel graag aan willen tijdens de Dam tot Damloop. 10 engelse mijl rennen voor het goede doel, met als doel met mijn deelname veel geld binnen te halen. Hardlopen doe je niet alleen, hardlopen doe je samen. En wat is er mooier dan dat ik mezelf een uitdaging kan stellen en hierbij mijn medemens kan helpen?

    Beantwoorden
  • Monique

    28 mei 2015 at 22:43

    Wauw wat een leuke actie! De broek gaat met me mee op vakantie naar Frankrijk! Sinds twee weken ben ik bezig met een trainingsschema voor mijn eerste marathon op 11 oktober in Eindhoven en op vakantie moet natuurlijk getraind worden. En Zelia als ik jouw verhaal zo lees zou het best eens kunnen zijn dat de broek dus ook een marathon mee gaat maken. 🙂

    Beantwoorden
  • Tamara

    29 mei 2015 at 08:28

    Wat een hippe broek!
    Waar die mee naartoe gaat als ik hem zou winnen? Op HONEYMOON!!! (en natuurlijk veel andere plekken…)
    Nu maar hopen dat ik win en hij net zo gegoten zit als mijn (DE!!) kleinere (na veel afvallen) trouwjurk 😀

    Beantwoorden
  • Anthe

    29 mei 2015 at 19:30

    Wat een leuke winactie! Lijkt me een hele fijne broek! Mocht ik ‘m winnen, dan ga ik ‘m, naast alle trainingen, dragen tijdens de halve marathon in Sneek, tijdens onze vakantie in Griekenland en in oktober tijdens de 20 km in Parijs!

    Beantwoorden
  • Carina

    30 mei 2015 at 16:28

    Nou die is heel simpel haha 😛
    Ik mag eindelijk eindelijk eindelijk eindelijk 😛 weer de eerste stappen naar het hardlopen gaan zetten! WOEHOE *[partaayyy] Na een jaar stil te hebben gezeten dankzij mijn knie heb ik afgelopen week een aangepast schema ontvangen en mag ik maandag beginnen :O [sta nu al doodsangsten uit] maar een goede broek kan ik wel gebruiken nu al mijn hardlooptights afzakken hihi

    Beantwoorden
  • Maaike

    30 mei 2015 at 17:42

    Mee naar Benodet… (Frankrijk) daar lekker verdwalen sochtends vroeg =D Dat is me vorig jaar ook gebeurt… toen liep ik 8 km omdat ik een afslag verkeerd had genomen… Lang leve gps op m’n telefoon… En als mijn man het voor het zeggen heeft in het najaar ook nog naar Fuerteventura… hardloopevenementen zitten nog niet echt veel in de planning dit jaar… (ja de 14 km van de Almere City Run in juni)

    Beantwoorden
  • ramona

    31 mei 2015 at 01:25

    Momenteel ben ik aan het trainen voor de halve marathon van Amsterdam dit najaar! Ik LEEF in sport kleding en vind het geweldig om te trainen hier voor. Helaas zijn er veel saboteurs die me uitlachen om de halve marathon. Maar lieve mensen, ik heb ook een hardloopwedstrijd met een gebroken kaak en hersenschudding gelopen (HA, ja echt!) in een hele acceptabele tijd zonder te wandelen, dus waarom zou ik dan geen halve marathon over een half jaar kunnen? Precies, je begrijpt het al. Training is noodzakelijk en een kortere tight (Heb alleen lange tights nu) zou erg gewenst zijn voor het komende warme weer. Dan neem ik de broek mee elke dag naar Amsterdam naar de sportschool, naar mijn vakantielocaties (Canarische Eilanden, here I COME!) en gewoon lekker naar mijn boeren stadje waar ik momenteel woon. Zoals je zelf al zei, ik zal hem niet meer uit doen (ok, ik zal ‘m wel eens wassen, beloofd!)

    Zelia, Wat ben jij een topper en wat een doorzettingsvermogen heb jij! Bron van inspiratie!

    Beantwoorden
  • Mandy

    31 mei 2015 at 20:31

    Deze broek gaat mee op training voor de halve van Amsterdam, waar ik graag onder de 2 uur wil lopen. Ook gaat hij meer naar de sportschool, naar groepslessen en krachttraining. Hij gaat mee naar Spanje, misschien ook naar Italië. Kortom, hij gaat waar ik ga en ik kijk ernaar uit.

    Beantwoorden
  • Mireille

    31 mei 2015 at 20:49

    Ik ga de broek niet ergens mee naar toe nemen, maar ik ging hem weghalen! Ik haal hem weg uit mijn droomwereld omdat ik nu eindelijk ritme in het hardlopen gevonden heb. Ik “droomde” al jaren ervan om minimaal 10 km te kunnen lopen. Ik begon fanatiek maar na een paar keer lopen had ik het wel weer gezien. Ik heb nu eindelijk de kracht gevonden om het hardlopen door te zetten en heerlijk vind ik het, ik heb de 10 aangetikt. Eigenlijk neem ik de broek mee naar geluk. Een wedstrijd staat nog niet op de planning maar ik heb de strijd met mijzelf al gewonnen.

    Beantwoorden
  • Tineke

    31 mei 2015 at 21:13

    Ik ben net weer op het punt dat ik 5 kilometer kan hardlopen, and it feels good! Mijn hardloopdromen komen weer tevoorschijn. Ik ben bijna klaar met mijn schema en hoop dan door te gaan tot de 10 kilometer, 16 kilometer en volgend jaar een halve marathon! Als thuisblijfmama-student heb ik geen inkomen, en dus geen geld voor kwalitatieve hardloopkleding. Mijn ene korte Nike broek wordt nu wel heel erg versleten en ik zie het nog niet zo zitten om de toekomstige afstanden in een tight van de h&m te lopen..

    Beantwoorden
  • Leonie

    31 mei 2015 at 21:23

    F antastisch
    A tletisch
    L ichtvoetig
    K rachtig
    E nergiek

    Zo zou ik me willen voelen in de Falke tight! Ik ga deze zomer trainen voor de Dam tot Dam by night.
    In deze Falke tight moet dat -na het lezen van deze review- blijkbaar nog leuker zijn! Dat wil ik graag ervaren!!

    Groeten Leonie

    Beantwoorden
  • Ingrid

    31 mei 2015 at 21:30

    Deze super mooie broek en na zeggen van de mogen we nu wel zeggen expert gaat mij brengen naar.. M’n harloopcomback! Over een maandje mag ik weer hardlopen en als een wiedeweerga trainen voor m’n triathlon in august! Oh broekje wat zal je fijn zijn!

    Beantwoorden
  • Karin

    31 mei 2015 at 21:40

    Top actie! Ik zou de broek onder andere dragen tijdens de Ladiesrun in Utrecht op 21 juni a.s., de damloop by night in september en bij de singelloop van Breda in oktober waar ik mijn eerste halve marathon wil gaan lopen!

    Beantwoorden
  • jolien

    31 mei 2015 at 21:49

    Als ik deze broek zou hebben, dan zou ik die overal meenemen. Ik heb sinds kort de reis- microbe te pakken en probeer altijd minstens 2 runs per bestemming te doen. Binnen enkele weken ga ik naar boekarest, sunny beach en nog een 3e onbekend land. Mijn doel is om tegen dan 5km te kunnen lopen. Ik ben namelijk nu al routes aan het uitstippelen om daar de leukste dingen te bezichtigen terwijl ik loop. Mijn doel is om tegen september 2 wedstrijden in het buitenland te lopen en de color run in Antwerpen (hemiksem) !

    Beantwoorden
  • Linda Hoogeveen

    31 mei 2015 at 21:56

    Wanneer ik straks keihard terug kom uit een ‘downperiode’ waarin veel van mijn vooruitgang verloren is gegaan, neemt deze broek mij weer mee naar grote stappen en vooruitgang! Ik viel 7 kilo af, kwam er weer 3 aan en ga nu voor de laatste 5 kilo, daar kan deze broek mij prima bij vergezellen! Ook zal de broek mij meenemen naar mijn eerste halve marathon in oktober, waar ik nog heel onzeker over ben. Als laatste hoop ik in maart de urban trail ik Antwerpen te gaan lopen, dat betekend dus ook dat deze broek mij gaat nemen naar minn allereerste run in het buitenland… Ik kan nog 100 dingen op noemen, maar het lijkt m duidelijk dat deze broek me perfect kan helpen bij m’n ‘comeback’ 🙂

    Beantwoorden
  • Suzan Haring

    31 mei 2015 at 22:06

    Waar mag de ideale hardloopbroek mij vergezellen?
    O, wat zou het gaaf zijn als deze broek zo fijn zit dat deze last minute mijn halve marathon broek zou mogen worden.
    Daarna mag de broek even uitrusten in een sopje om direct mee naar Duitsland te mogen.
    Heerlijk trailer door de wijnbergen.
    Het zullen wat korte trails zijn hoor zo na de halve marathon. Ik gun de broek ook wat rust natuurlijk.
    Eenmaal thuis van de welverdiende vakantie kan deze ideale broek mij door mijn trainingen heen helpen.
    Dat zullen heel veel (al sneller wordende) loopjes langs het IJselmeer worden om samen met mij het hardloop seizoen in september af te sluiten tijdens de Halve van Texel!
    Kortom bij mij zal deze ideale broek zich niet vervelen!

    Beantwoorden
  • Annettr

    31 mei 2015 at 22:07

    Wauw, wat een leuke winactie!! De broek gaat mij tijdens een hele hoop hardloopavonturen vergezellen!! Het verst wat de broek dit jaar gaat komen is mee in de koffer naar de 2 Griekse eilanden Skiathos en Skopolos, waar ik en mijn vriend het mooie plan hebben om ’s ochtends vroeg tijdens de zonsopkomst langs het strand onze ochtendloopsesie te volbrengen. Een mooi begin van de dag!!

    Beantwoorden
  • Carolien

    31 mei 2015 at 22:07

    Ik neem deze broek mee tijdens mijn hardlooprondjes door onze mooie omgeving in de provincie. En natuurlijk neem ik deze broek mee tijdens onze zomervakantie. Heerlijk rondjes lopen langs het zonnige strand van zuid Europa.

    Beantwoorden
  • Patricia

    31 mei 2015 at 22:09

    Dit klinkt als een hele fijne broek!
    Want wat kan dat soms lastig zijn he een goede broek vinden voor het hardlopen? Hij moet idd goed ventileren maar ook niet afzakken. Super dat er touwtjes in zitten dus.
    Een goede kwalitatieve hardloopbroek zou een geweldig cadeautje zijn. Hij gaat me niet alleen vergezellen met mijn rondje hobbelen (zoals ik mijn hardlopen noem). Maar ook lijkt het me een fijne broek om in te bootcampen wat ik 2x per week doe.

    Beantwoorden
  • lisette

    31 mei 2015 at 22:11

    ohhhh ventilatie bij de knieën. dat klinkt als een droom! dat ik daar niet eerder op gelet heb. eyeopener! Deze broek zou meegaan naar Frankrijk, naar heemskerk, naar zaandam en hopelijk naar Disneyland parijs, want ik heb eindelijk ook een doel! maar eerst gaat deze broek nog even gezellig mee naar een vriendenweekend zodat hij kan kennismaken met mij en mijn sportieve vriendjes

    Beantwoorden
  • Cindy

    31 mei 2015 at 22:14

    Ik zou de broek ten eerste meenemen en dragen tijdens de Run for Kika op 14 juni in Utrecht en daarna hoop ik nog vele mooie, zware, emotionele runs en trainingen samen met de ideale broek te beleven.

    Beantwoorden
  • Ruth

    31 mei 2015 at 22:18

    Met zo’n prachtige review inclusief bruiloftconnectie past hier maar één reactie: deze broek ga ik aanstaand weekend op 6 juni dragen tijdens mijn wadd’nbruiloft op Ameland, net voor ik in mijn bruidsjurk stap doe ik nog één hardlooprondje door de duinen en over het strand. Ik ben immers tijdens het hardlopen ten huwelijk gevraagd 🙂 ❤ En zondag 7 juni draag ik m natuurlijk tijdens de brakke bruiloftsbootcamp die ik zelf ga geven als pasgetrouwde vrouw. Tot slot lijkt het mij ook de perfecte broek voor mijn eerste marathon in Berlijn in september 🙂

    Beantwoorden
  • natasja

    31 mei 2015 at 22:31

    Ik heb mijn eerst wedstrijd 1,5 geleden gedaan. Super spannend allemaal! Maar kwam er achter dat ik toch een betere hardloop broek moet hebben. Nu heb je zoveel keus enprijzen dat ik het niet meer weet. Mijn volgende wedstrijd is ladiesrun en zou zo graag het verschil willen voelen met een echt hardloop broek. Dus falke hardloop broek zou ik graag maar willen uitproberen!

    Beantwoorden
  • jenneke

    31 mei 2015 at 22:42

    Heel leuk! Deze broek zou een mooie extra motivatie zijn tijdens mijn training voor de dam tot dam loop!
    Zou leuk zijn om voor het eerst een keer iets te winnen 🙂

    Beantwoorden
  • Lianne Kieft

    1 juni 2015 at 01:07

    Ik vind het altijd lastig om een goede tight te vinden. Omdat ik nogal lang ben, passen de meeste vrouwen maten niet en moet ik een heren maat tight kopen. Ook met capri heb ik probleem deze komen bij mij dan op de knie. Dus als het even kan koop ik 7/8 dat is bij mij een capri. Ik hoop dat deze Falk tight mij kan helpen, zodat ik hem tijdens de halve Hamburg kan dragen op 21 juni.

    Beantwoorden
  • claudia

    1 juni 2015 at 07:05

    ik doe om de twee weken aan een run mee. ik ben gaan rennen omdat ik veel overgewicht kwijt ben geraakt, nu is rennen een goede manier om gezond en fit te blijven en eventueel nog de extra kilo’s te verliezen die er nog aan zit, maar ik voel me lekker in mijn lichaam en daar gaat het mij om.

    Beantwoorden
  • claudia

    1 juni 2015 at 07:07

    ik doe om de twee weken aan een run mee, dit hou ik bij op mijn facebook pagina. ik ben gaan rennen omdat ik veel overgewicht kwijt ben geraakt en rennen is een goede manier om fit en gezond te blijven en eventueel de extra kilo’s te verliezen die er nog zijn, maar ik voel me lekker in mijn lichaam en daar gaat het mij om.

    Beantwoorden
  • Sanne

    1 juni 2015 at 18:06

    leuk! Ik loop eigenlijk nooit in 3 kwart, omdat mijn (budget) broek altijd omhoog schuift en vervolgens mijn knieholtes schaaft. Maar dit klinkt wel goed! Anders ging hij geen marathon mee…
    De broek zou mij eind juni mooi kunnen vergezellen naar Denemarken, voor de North Sea BEACH (1/2) marathon! Mijn eerste halve marathon, en dan ook nog volledig over de mooie stranden van het Deense Jutland!

    Beantwoorden
  • Nicole

    2 juni 2015 at 16:56

    Ik zou deze broek graag meenemen op 13 juni naar Zwolle waar ik m’n allereerste halve marathon loop, dan half oktober naar Eindhoven voor mijn tweede halve marathon, 2 weken later bij de Diepe Hel Holterbergloop en héél misschien (nog niet ingeschreven) bij de 7 Heuvelenloop als het weer het toelaat. Want tja, dan is het al wel weer eind november! Uiteraard gaat die broek dan ook in m’n bagage mee op vakantie. Maar waar die naar toe gaat, beslissen we pas op het moment van vertrek (waar is het lekker weer)…

    Beantwoorden
  • Ann

    3 juni 2015 at 00:04

    Heb je jouw email al gecheckt, vroeg mijn vriend zojuist. Wat bleek? Meneer schreef me in voor de halve marathon van Amsterdam! Huh? Schrikken!
    November vorig jaar startte ik met start tot run, en 14 juni is mijn eerste wedstrijd, ladiesrun Rotterdam, 10k . Behalve deze run moet ik dus echt wel flink aan de bak om die halve marathon half oktober waar te maken, ik vind het nu al zo spannend! Ik ga trainen in België Frankrijk Duitsland en Hongarije (want ook druk met mijn andere hobby). Ik plan ook om deel te nemen aan de 10M van Tilburg. In elk geval heb ik genoeg km’s gepland waar die ge-wel-dige broek mij zou kunnen helpen. Temeer omdat ik nog steeds in een baggy joggingbroek mijn rondjes afwerk *bloos*. De falke actie komt voor mij dus echt als geroepen!

    Beantwoorden
  • Annelieke

    3 juni 2015 at 16:16

    Deze run gaat mij vergezellen in heel veel mooie duurloopjes in de Ooijpolder, misschien wel mijn eerste run in Duitsland (als in, grens over en weer terug 😉 ) en tijdens de komende wedstrijden, staat allemaal nog niet echt vast, maar waarschijnlijk: Tilburg Ten Miles, Warandeloop, Zevenheuvelenloop of wat er dan ook nog meer voorbij komt 🙂

    Beantwoorden
  • Janneke

    3 juni 2015 at 16:43

    Sowieso in Portugal. Ik ga dit jaar voor het eerst alleen op vakantie. Naast surfen ben ik ook zeker van plan de nodige kilometers rennend af te leggen om de omgeving te verkennen. Want in september, oktober en november staan er de nodige runs op de planning! (Tilburg Ten Miles, Halve marathon van Eindhoven en Zevenheuvelenloop). Kan niet beter dan in deze sportbroek toch?

    Beantwoorden
  • Cindy

    3 juni 2015 at 17:47

    Zal helaas door familie omstandigheden niet ver komen met deze broek en het houden bij rondjes in de buurt. Schoonvader is ernstig ziek en iedere keer wanneer we denken dat het even rustig is, gebeurt er weer iets wat achteruitgang betekent. Buiten lopen betekent voor mij er even niet zijn. Even tijd voor mezelf. Ik zou dat graag met deze broek doen maar heb dus geen exotisch verhaal om hem te winnen. Maar hopen mag ☺️

    Beantwoorden
  • Suzan Serraarens

    3 juni 2015 at 18:03

    Ik heb al Falke sokken, daar zweer ik bij. Heerlijk zacht en ze bieden net die steun die je nodig hebt. Ik zou deze broek bij verschillende bezigheden gebruiken. Bijvoorbeeld bij mijn eerste officiële trailrun in september. Toen ik trainde voor de marathon waren trailruns te riskant, maar nu kan ik weer wat meer genieten van een prachtige omgeving en kortere (maar net zo zware!) afstanden. 16 km loop ik in september op de Veluwe. Maar ook ben ik weer wat meer in de sportschool te vinden, om m’n lichaam sterker en strakker te maken. Ook daar loop ik altijd rond in een tight, want een trainingsbroek zit toch niet zo lekker. Het lijkt me een geweldige kledinglijn! 🙂

    Beantwoorden
  • Danielle

    3 juni 2015 at 20:42

    Geen exotische verhaal over een reis naar een zonnig paradijs, ongerept natuurgebied of een authentieke stad….. maar ik hoop dat ik met deze broek aan over de finish van de Dam tot Damloop mag komen 🙂

    Beantwoorden
  • anke

    3 juni 2015 at 20:44

    Hopelijk kan ik ‘m de hele warme zomer aan, zodat zelfs mijn witte benen een kleurtje krijgen. En er zullen veel lange duurlopen aankomen voor ik me in Eindhoven aan de marathon waag. 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie