Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Review: Lornah Sports + WINACTIE!

Hardloopkleding kan zo veel voor jou, je run en je humeur doen. Als het niet lekker zit, dan word ik chagerijnig, zeker omdat ik dan continu overal aan moet trekken zodat het weer goed zit. Als je te veel kleding aan doet op een zomerse dag, dan krijg je het warm, doe je daarentegen weinig aan op een zomerse dag, dan is dat alleen maar heel fijn. Zelf heb ik echt een haat-liefdeverhouding met hardloopkleding en inmiddels stel ik steeds hogere eisen. De hals van een t-shirt mag niet te hoog zijn, de broek moet strak gemaakt kunnen worden met een riempje, er moet een zakje inzitten, dat soort dingen. Wij mochten kleding testen van Lornah Sports en die kledingstukken hebben een flinke test moeten doorstaan.

JKR-Lornah-Sport-Josianne-07

Nog voordat de kleding werd getest, werd het op de foto gezet door Zélia. Wauw, wat was ik enthousiast! De kwaliteit zag er goed uit, de kleuren zijn tof, het model is tof en het zat lekker. Maar goed, het kan dan wel lekker zitten als je stilstaat, het moet nog beter zitten als je aan het hardlopen bent natuurlijk.

JKR-Lornah-Sport-Josianne.jpg

De top

Het hemdje bestaat uit twee lagen. Een strakke laag met felle kleuren en een wat losser zittende laag in het donkergroen. Het leuke hieraan is dat de felle kleurtjes er onderuit piepen, maar je niet een grote regenboog bent. Hemdjes zijn altijd groot favoriet bij mij omdat je geen last hebt van mouwtjes die in de weg kunnen zitten. De hals is laag en dat vind ik ook ideaal, hierdoor kan ik m’n oordopjes door m’n shirtje heen halen zonder dat het in m’n nek kriebelt.

Natuurlijk is het hemdje uitgebreid getest. Vorige week was het tijdens het hardlopen best wel warm, en je merkt meteen dat je toch twee lagen kleding aan hebt. Het is dan wel een hemdje, twee lagen kleding is toch behoorlijk warm. Het is dus goed opletten wanneer je dit shirtje aandoet.

De bovenste laag van de top heeft onderin een elastieken band. Zonder een riem kruipt dit niet omhoog, dus dat is heel fijn. Het nadeel is dat ik altijd een riem meeneem voor m’n telefoon en sleutel enzo, en die draag ik op m’n heupen. Doe ik die riem onder het shirtje, dan kruipt het shirtje wat omhoog en dit trekt ook weer de riem omhoog. Beetje lastig dus. De keer daarna droeg ik de riem boven het shirt en dat zat een stuk beter!

JKR-Lornah-Sport-Josianne.jpg

Het broekje

Ik ben geen mega-fan van hele korte broekjes, laat mij maar liever in een kniebroek rennen. Toch was het afgelopen week erg warm en was ik blij met een kort broekje. Ook het broekje heeft twee lagen, een los broekje met daaronder een strak broekje. Dit is erg fijn omdat je benen dan niet zo tegen elkaar schuren.

Helaas kruipt ook dit strakke broekje wat omhoog tijdens het hardlopen waardoor het ‘schuur-probleem’ nog steeds aanwezig is. Dit vind ik erg jammer, want het broekje is zo mooi! Ook met dit broekje ben je namelijk geen wandelende regenboog en dat vind ik in combinatie met mijn knalroze schoenen toch wel fijn haha.

Wat heel fijn is, is dat er een klein vakje in het broekje zit. Dit was me in het begin niet eens opgevallen, waardoor ik zelfs dacht dat er helemaal geen zakje in zat. Het vakje zit op het gekleurde broekje (de onderste laag) en valt daarom helemaal niet op. Het vakje is groot genoeg voor een iPhone 6, dus als ik m’n riem niet meeneem, dan kan m’n telefoon daarin! Ik heb het nog niet geprobeerd, dus ik weet niet of het lekker zit, maar als ik het uitgeprobeerd heb, laat ik het jullie zeker weten.

JKR-Lornah-Sport-Josianne.jpg

Foto’s gemaakt door Zélia Lemoine

Over Lornah Sports

Lornah Sports is opgericht door Lornah Kiplagat, een Afrikaanse hardloopster die bekend staat om haar overwinningen, maar ook om haar renstijl die te vergelijken is met een leeuw. Grappig detail: haar bijnaam is Simba, Swahili voor leeuw. Dit is ook de reden dat de leeuw altijd aan het merk verbonden is. Als we het boekje bekijken wat bij de kleding zat, dan staat daarin:

Wearing Lornah is feeling the spirit of Africa. On your skin, in your soul, in your life. Feel freedom, red soil and endless inspiration. Lornah offers unique feminine African designs, fine fabrics and an exceptionally elegant fit. You wear Lornah to perform, to feel good, to enjoy life. Lornah. Feel African running.

En dat is precies het gevoel wat ik bij deze kleding krijg. De Afrikaanse invloeden zijn heel duidelijk aanwezig in de kleuren van de kleding: het donkergroene, gecombineerd met felle kleuren en prints. Ook de elegant fit is zeker aanwezig in deze kleding. Het zit heel mooi; niet te strak, niet te wijd, precies goed (en dat ligt echt niet alleen aan de maat).

Ja, ik ben fan van Lornah Sports. Kennen jullie dit merk al?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Winactie

Yes! Wij mogen de top weggeven! Wat je er voor moet doen:

 • Like de facebookpagina van Lornah Sports
 • Vertel ons wat jouw wildste hardloopdroom is! 

Op 3 juli wordt de winnares bekend gemaakt op onze Facebookpagina en Instagramaccount!

Voor wie iets anders op de site heeft gezien, via de code: Lornah-Just-Keep-Running krijg je 10 euro korting op je bestelling online!

Doe jij mee?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

23 Comments

 • Linda

  25 juni 2015 at 16:00

  Mijn wildste hardloopdroom is een marathon in Afrika, er is een marathon in de Savannah, dat lijk mij zo gaaf! Helaas zit dat er voorlopig nog niet in, maar als het zo ver is zal dit setje daar goed passen!!

  Beantwoorden
 • Ellen

  25 juni 2015 at 18:05

  Mijn droom is om ooit met mijn vader de marathon van rotterdam te lopen. Als klein meisje heb ik hem vaak aangemoedigd (net als tijdens de nijmeegse vierdaagse) en hij heeft altijd gezegd dat als ik ooit rotterdam zou lopen, hij mee zou gaan. Inmiddels ben ik verslaafd aan hardlopen en die marathon blijft mijn droom. Nijmegen heb ik al samen met mijn vader gelopen, nu rotterdam nog!

  Beantwoorden
 • Joy

  25 juni 2015 at 18:39

  Mijn wildste hardloopdroom is meedoen met een marathon. Maar eerst maar eens een 5 km. Door mijn autisme heb ik mij nog niet in durven schrijven voor wat voor wedstrijd dan ook. Zoveel mensen in een startvak…

  Beantwoorden
 • Alissa

  25 juni 2015 at 18:41

  Wat een super leuk broekje!

  Mijn grootste hardloopdroom?! De marathon in New York lijkt me heeeeel gaaf, maar daarvoor moet ik eerst maar eens een halve marathon lopen 🙂 Maar eigenlijk heb ik twee dromen. Ik zou ook graag een keer een trailrun in de bergen willen doen!

  Beantwoorden
 • Rian Basting

  25 juni 2015 at 19:04

  Dat broekje zit superlekker! aanrader!
  Mijn hardloopdroom? Heel veel! Marathon NY, Big Fivemarathon, Dopeychallenge in Disneyworld. Bijna iedere buitenlandse marathon!

  Beantwoorden
 • Lianne Kieft

  25 juni 2015 at 19:57

  Mijn hardloopdroom: door een pretpark rennen. Misschien volgend jaar Disney world in Parijs. Daar hoort een zonnig top bij, en genoeg “Wilde Disney” dieren.

  Beantwoorden
 • Cindy

  25 juni 2015 at 20:31

  En dan zit ik op Instagram mijn wilde hardloopplannen te verkondigen onder jullie account, blijkt dat ik dat hier moet doen. Dus nog een keer: Mijn droom is om ooit 10km te kunnen lopen tijdens de Halve Marathon in mijn geboortestad Roosendaal. Het hardlopen is nu even op een heel laag pitje, zeg maar gewoon dat ik gestopt ben, vanwege een blessure, maar in september ga ik weer beginnen met Start to Run en dan wil ik in november de 5km lopen met de Warande by Night loop en daarna de 10km lopen.

  Beantwoorden
 • Renate

  25 juni 2015 at 20:40

  Toffe actie, die top is werkelijk prachtig!!

  Mijn wildste hardloopdroom is het lopen van de marathon in Rome. Waarom ie zo wild is? Ik heb überhaupt nog nooit een halve marathon gelopen en de marathon van Rome gaat over nogal wat heuvels en is dus best een pittige! Maar ooit loop ik hem, als het even kan over 10 jaar, wanneer ik 42 ben.

  Beantwoorden
 • Giulia Califano

  25 juni 2015 at 22:25

  Wat een ontzettend vrolijk setje! Mijn wildste hardloopdroom.. Laat ik eens beginnen met de marathon van Rome volgend jaar. Hoewel ik nu zeg dat ik waarschijnlijk daarna nooit meer een marathon zal lopen, loop ik in mijn stoutste dromen toch ooit ook de échte marathon van Marathon naar Athene en de Old Mutual Two Oceans Ultramarathon in Zuid-Afrika..

  Beantwoorden
 • Anita H.

  25 juni 2015 at 22:52

  Eerlijk gezegd heb ik geen wilde hardloopdroom. Ik ken mijn grenzen; de beste zal ik nimmer nooit worden. Ik ben blij dat er progressie in zit en ik hoop ooit nog eens een strak lichaam te hebben (al moet ik daar meer voor doen dan alleen maar rennen natuurlijk).

  Beantwoorden
 • Jildou

  26 juni 2015 at 09:22

  Jammer dat dit weer z’n broekje is dat oomhoog kruipt. Ik heb laatst oko één gekocht met iets langere pijpen zelfs dus ik hoopte dat hij op z’n plek zou blijven, maarhelaas!

  Beantwoorden
 • Ilsiee prins

  26 juni 2015 at 11:32

  Wat een gaaf setje zeg!! Ik heb alleen maar een oud kloffie voor het hardlopen, hihihi.. Wel echte hardloopkleren hoor, mijn wildste droom?? Eens aan een ‘ECHTE’ marathon meedoen, doe wel eens mee aan een wedstrijd hier in het dorp, maar zal toch ook ooit wel eens wat een bekendere marathon willen lopen! 😉
  Super ik doe graag mee voor deze gave top..
  Fijn weekend, groetjes

  Beantwoorden
 • Eva Boomgaard

  26 juni 2015 at 17:07

  Mijn wildste hardloopdroom…..poeh…eh ik denk dan een ultra….de Two Oceans….lijkt me prachtig! Maar ook een marathon in Suriname bijvoorbeeld. Dit zou ik dit jaar gaan doen (Suriname) maar helaas vond m’n bankrekening het toch niet zo’n goed plan.

  Beantwoorden
 • Mandy

  28 juni 2015 at 13:41

  Mijn wildste hardloopdroom is de marathon van New York lopen. Ik ben een keer in New York geweest en vind het echt een geweldige stad! Daarbij wil ik erg graag nog een keer een marathon lopen dus de NYC marathon is een prima combi!

  Beantwoorden
 • Sandra de Boer

  1 juli 2015 at 16:35

  Ik zou ooit de marathon van New York willen lopen en dan enorm genieten van de prestatie, het evenement en het uitzicht vanaf the Brooklyn Bridge 😀

  Beantwoorden
 • Patricia Talbot

  1 juli 2015 at 17:31

  Mijn wildste droom is om te lopen tijdens de Safaricom Marathon. Dit jaar gaat het hem echt niet worden, maar hij staat echt op mijn bucket list. Hoe mooi is het dan om alvast in het shirt te trainen en tijdens elke training alsvast weg te kunnen dromen dat ik daar loop.

  Beantwoorden
 • Danielle Noord

  7 juli 2015 at 21:43

  Geweldig! Ik ken het merk nog niet, maar je review spreekt mij absoluut aan!!
  Mijn wildste hardloopdroom is de NY Marathon, en ik heb een collegaatje die een hardloopclinic heeft gedaan in Zuid-Afrika waar ze mij enthousiast over heeft gemaakt! Maar eerst op naar mijn 3e halve marathon (A’dam) #duimen

  Liefs, Danielle Noord
  danielle_noord@kpnmail.nl

  Beantwoorden

Geef een reactie