Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

rust in m'n hoofd

Rust in m’n hoofd

Vorige week vertelde ik jullie over mijn keuze om Leiden niet te rennen en meteen nadat ik die keuze had gemaakt, voelde ik me al een stuk relaxter. Ik hóef gewoon even niet te trainen als ik er geen zin in heb of als ik niet kan. Ik hóef niet heel vroeg op te staan om vóór een klusdag nog 10 kilometer te rennen. Het hoeft gewoon niet, en dat zorgt voor heel veel rust in m’n hoofd. Maar laten we even terugblikken op afgelopen week, want hoewel ik niet perse hoef te rennen, heb ik dat natuurlijk wel gedaan. Leiden staat dan wel niet op het programma, maar wel de Stormloop op 16 april, en ik wil toch wel een béétje fit zijn daarvoor. 

 photo 2016 3_zpssp0qqvtb.jpg
Helaas begon de week niet heel erg lekker. We moesten op dinsdag allebei werken (normaal zijn we dan allebei thuis) waardoor we pas rond 19.00 uur naar buiten konden. Het was wel echt PRACHTIG weer, wat ervoor zorgde dat de run nog een klein beetje leuk werd, maar verder ging het bij ons allebei niet zo lekker. We hadden last van zware benen, ik kreeg steken in m’n zij, we waren moe, en we hadden er gewoon niet zo’n zin in. We besloten om het rondje bij 4 kilometer af te kappen, het was mooi geweest!

 photo 2016 32_zpsmhrmenbx.jpg

Donderdag stond de tweede ronde van de week op de planning. Ik had de hele dag heel hard gewerkt (vast flink vooruit werken vanwege de verbouwing) en aan het einde van de middag ging ik naar buiten. Ik had niet echt een plan, behalve dat ik heel graag m’n stappendoel van 10.000 stappen wilde halen. Uiteindelijk heb ik dat met hardlopen net niet gehaald, maar ik heb toch aardig m’n best gedaan. Het ging niet heel erg lekker. Ik was misschien toch al iets te gestrest vanwege de verbouwing die eraan kwam en vanwege m’n drukke agenda voor de komende maanden. Zo kreeg ik op donderdag te horen dat ik er een nieuwe freelance klus bij heb. Heel leuk, maar wel pittig voor m’n agenda haha! Ach, ik ben toch bijna 40 minuten lekker buiten geweest en met het weer van afgelopen week was dat helemaal niet verkeerd.

 photo 51b502a6-e843-422a-8435-37a850267c71_zpslysrxtsb.jpeg

En toen was het weekend. Ik loop nu natuurlijk Leiden niet, wat veel rust in m’n hoofd geeft, maar tegelijkertijd ben ik ook m’n huis aan het verbouwen. Afgelopen woensdag kregen mijn vriend en ik de sleutel en afgelopen weekend was het eerste klusweekend. Er moest (en moet) een heleboel gebeuren, en hoewel ik aanvankelijk het idee had om op zondagochtend nog even te gaan lopen, leek het iets langer in m’n bed liggen toch een beter idee. De slaap kon ik wel gebruiken. Geen loopje dus afgelopen weekend, wél spierpijn in m’n armen omdat ik heel veel plafonds en plinten eruit heb getrokken en blokken celbeton heb gezaagd. Lijkt me een prima workout!

Zo, en dat waren de eerste dagen van april alweer. Het is wel gek om niet voor een bepaald doel te lopen, maar tegelijkertijd is het ook wel even lekker. Ik heb het druk genoeg met werk en ons huis, dus die workouts krijg ik wel!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie