Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

#SANTASTREAK WEEK 1

De kop is eraf! De eerste dagen van #SANTASTREAK zijn achter de rug. En wat was het leuk! We zijn echt zo blij met alle berichten op de speciale Facebook-pagina. Ga zo door! Wil je weten hoe mijn eerste week van #SANTASTREAK eruit zag? Lees dan verder!

 photo IMG_4693_zpsz04wwpl9.jpg

Maandag

Officieel telde maandag, 30 november, nog niet mee met de streak. Maar ik had voor en na mijn vakantie in New York weinig gelopen. En in het weekend was ik ook te lui om naar buiten te gaan. Dus zette ik me op maandag ertoe om ruim 7 kilometer te rennen. Ik merkte wel dat ik twee weken nauwelijks had hardgelopen. Mijn pace was een stuk lager, en ook mijn benen voelden zwaar.

 photo IMG_4735_zps8jqq9wu7.jpg

Dinsdag

De eerste dag van de #SANTASTREAK! Omdat ik maandagavond had gelopen, besloot ik maandag rustig aan te doen. Ik ging voor een klein rondje, iets verder dan de minimale afstand van 2,5 km.

 photo IMG_4742_zps8fesoyxv.jpg

Woensdag

Want ook woensdag moest er weer gelopen worden. In de ochtend ook nog. ’s Avonds kwamen er vrienden bij ons eten, en ik wilde niet na het werk en voor het koken nog hardlopen. Ik moest dus vroeg uit bed. Voor zeven uur liep ik buiten. Het voelde zo-zo. Ik had geen pijntjes of iets dergelijks – mijn lijf was gewoon nog diep in slaap.

 photo IMG_4773_zpsgvc3rhrj.jpg

Donderdag

Na een lange, vermoeiende dag op werk sleepte ik mezelf naar buiten. Ik twijfelde over de afstand: 2,5, 5 of of toch verder? Ik had weinig energie en gaapte terwijl ik de deur achter me dichttrok. Maar eenmaal op weg voelde ik me goed. Ik kon zelfs nog een paar keer flink aanzetten. En over de afstand was ik ook dik tevreden: ruim 7 kilometer.

 photo IMG_4800_zpsv99ccrmw.jpg

Vrijdag

Stel je voor: je drinkt drie biertjes, eet vijf handen chips en dan moet je nog hardlopen. Jup. Zin om op de bank te ploffen? Jazeker. Zin om te rennen? Geen moment. Maar hé, ik heb die hele #SANTASTREAK zelf bedacht, dus dan moet ik ook aan de bak! Dus terwijl mijn vriend de pasta op het vuur zette, perste ik er nog 2,5 km uit. Check, tijd voor het weekend!

Hoe gaat het bij jullie? Valt het mee of tegen? Al last van pijntjes?

Aan het einde van de #SANTASTREAK maak ik een compilatie van de leukste foto’s en ervaringen. Dus: deel je runs vooral via Facebook en Instagram!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

One Comment

  • Renate

    6 december 2015 at 14:42

    Ik vind het tot nu toe echt heel leuk en het verbaast me hoe makkelijk ik over het algemeen de deur uitstap. Alleen vandaag wat pijntjes, maar ik was gisteren dan ook naar een concert geweest. Zin in de tweede week!!

    Beantwoorden

Geef een reactie