Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Shake It Off

De afgelopen week was een “Shake It Off”-week in vele opzichten. Moest ik mijn dag er niet af shaken, dan was het wel een daas of mijn slechte run van de dag ervoor. Een week als deze leert je ook weer veel. Rust pakken wanneer het nodig is. Nog een keer gaan om gewoon te voelen dat je het kan. Maar belangrijker: heb vertrouwen in je eigen kunnen. Shake it off.

Shake It Off

Maandagavond was ik lekker actief geweest in de sportschool, maar toch pakte ik er in de avond nog even mijn boekje bij en deed nog een aantal oefeningen extra. Mijn core sterk houden vind ik belangrijk en die had ik een klein beetje overgeslagen in de sportschool.

Shake It Off

Woensdagavond was mijn eerste run van de week. Wat had ik het nodig om even naar buiten te gaan en te gaan hardlopen. Jammer genoeg dacht alles er anders over. Ik kreeg na een paar honderd meter al een steek in mijn bovenbeen. Ja, deze zat er al even aan te komen, want ik voelde hem al een tijdje zeuren, maar nu was hij eruit. Ik hobbelde rustig verder, want ik had er geen last van verder. Maar dan.. Auuuw! Mijn been jeukt en wat zit er: een daas! Ik haal het stomme beest weg en ga weer verder. Bij de 2,5 km ben ik er klaar mee. Mijn bovenbenen schuren nu ook al zo erg dat het irriteert en dat zelfs met vaseline. Vandaag is niet mijn hardloopdag en ik wandel stevig door naar huis.

Shake It Off

Donderdag ga ik voor de herkansing. Het is enorm warm, maar dat vind ik niet erg aangezien ik de hele dag in de kou van de airco gezeten heb. Ik loop 2 km rechtdoor en dat gaat fantastisch. Ik geniet van het uitzicht en loop zo heerlijk dat ik eigenlijk iets te snel ben, maar ik wil genieten dus ik let nergens op behalve op dat het fijn voelt. Ik steek over en ga via een route met bomen en koeien terug richting de auto. Yes! Dat was heerlijk. Helemaal bezweet maar blij ben ik weer bij mijn startpunt. 4 km in een heerlijk tempo. Ik loop nog een kilometer uit als cooling down.

Shake It Off

Vrijdagavond in de sportschool maken we zelf een circuitje. Oooh en wat heb ik die gevoeld in mijn bovenbenen. Je zou toch denken dat die benen wat gewend zijn, maar nee hoor: spierpijn.

Shake It Off

De laatste run van de week doe ik op een zaterdagochtend. Ik ga mijn favoriete stukje lopen over de dijk. Zo lekker over de dijk op de vroege morgen, helaas is het wel enorm benauwd. Die benauwdheid die vind ik echt niet leuk maar goed, ik maak er het beste van. Op het rechte stuk Tiendweg kies ik ervoor om het even heel rustig te gaan. Lekker om me heen te kijken en even op adem te komen. Er zit weinig zuurstof in de lucht.

Shake It Off

Deze week een keer geen lange duurloop op zondag. Een extra dag rust, daar was ik aan toe en ik wilde wat energie sparen aangezien gisteren (dinsdag) de Ronde van West was. Ik deed wel de zonnegroet in de ochtend, maar dat was dan ook het enige. De zonnegroet doe ik sinds kort weer elke ochtend. Even een rustmomentje voor de dag begint, voor mijn telefoon weer data binnenhaalt en ik de wereld toelaat.

Deze week dus de Ronde van West en aan het einde van de week een lange duurloop. Wat er tussen gebeurt, laat ik dit keer open. Hoe de Ronde van West was, dat lees je volgende week!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie