Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Informatie
  • /
  • Sport t-shirts laten bedrukken bij Sport-bedrukking.nl

Sport t-shirts laten bedrukken bij Sport-bedrukking.nl

Wij zijn een team en je kan ons bij heel veel hardloopwedstrijden tegenkomen. Soms worden we herkend maar vaak zijn wij natuurlijk 1 van de zoveel deelnemers met een roze of een blauwe of een andere kleur t-shirt. Wij hebben nog geen teamkleding. Dat gaat binnenkort gelukkig veranderen want wij willen ook herkend worden als groep! 

Een tijdje geleden werden we benaderd door sport-bedrukking. Sportkleding laten bedrukken, dat klikt goed! Enige eis was wel dat onze logo groot op onze rug kwam te staan. Waarom niet voor? Omdat wij willen lopers motiveren. Lopen we jou voorbij en heb je het zwaar, dan kan je doormiddel van te kijken op onze rug onze naam zien wat meteen ook motiveren kan helpen. Heb je het zwaar? JUST KEEP RUNNING! We mochten een proef pakketje maken en daarom bestelde we 1 t-shirt en 1 vest met capuchon. Heerlijk voor na het hardlopen.

Sport t-shirts laten bedrukken bij Sport-bedrukking.nl

Sport Bedrukking

Op de site kan je makkelijk kiezen tussen een paar t-shirt voor zowel mannen als vrouwen. Omdat onze logo roze is gingen we voor een zwart hardloop t-shirt. Je kan heel eenvoudig je logo uploaden doormiddel van een .eps bestand en .jpg. Je kan zelf bepalen waar je het neer zet en je kan ook de opties gebruiken om het bijvoorbeeld ook nog een klein logo voor te doen of bij je mouwen. Een leeg t-shirt kost 8,50 euro per stuk. Elke keer wanneer je een logo plaatst komt er 6 euro bij. Je hebt dus een t-shirt al voor 14,50 euro exclusief btw. Zodra je alles gekozen hebt kan je een account aanmaken en laten versturen. Je kan je bestelling binnen 3 a 5 werkdagen ontvangen.

Ik kreeg hem binnen en ik kon niet wachten om het te openen. Wat zag het er gaaf uit zeg! Het is heel mooi gedruk, je ziet geen lijntjes. Het is mooi egaal en de kleuren waar ook mooi helder. Ik heb als t-shirt een XL genomen en als vest ook. Ik moet toegeven dat de vest wel erg groot is haha maar dat is wel fijn. Kan ik er mooi in kruipen na een wedstrijd. De kwaliteit van de stof is ook erg mooi. De vest kost overigens 24,5o euro!

Sport t-shirts laten bedrukken bij Sport-bedrukking.nl

Sport t-shirts laten bedrukken bij Sport-bedrukking.nl

Conclusie

Ik heb de t-shirt ook getest. Het t-shirt zit heerlijk en is van goede kwaliteit. Bij kruipt ie wel omhoog achter maar dan kan natuurlijk liggen aan mijn kont. Ik heb gemiddeld gezien een vrij grote derrière en kan me voorstellen dat het daardoor komt. Ik heb zowel het vest als het t-shirt gewassen en na de wasbeurt kwamen ze nog heel uit de wasmachine. De prijs/kwaliteit van Sport Bedrukking vind ik uitstekenend en het programma op de site werkt naar behoren. Ik vind het wel jammer dat de keuzen in soort t-shirt niet te groot is. Zo heb ik liever een iets lagere hals maar je kan alleen kiezen voor ronde hals behalve voor een hemd. Daar heb je wel V-hals.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie