Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Sportieve boeken op mijn nachtkastje

Naast hardlopen doen wij nog veel meer en hebben we echt nog wel andere hobby’s. Het is echt waar hoor ook al denken sommige mensen van niet en dat kan ik ook wel weer begrijpen want we praten er nou eenmaal graag over.

Één van mijn grote hobby’s naast hardlopen is lezen. Ik lees echt alles wat los en vast zit. Geef mij een boek en ik ben een heel gelukkig meisje. Gelukkig heeft o.a. hardlopen ook boekenland bereikt en daar ben ik heel blij mee. Neem het boek Live Love Run van Annemerel die willen we allemaal toch op ons nachtkastje hebben liggen. Bij mij ligt die nog niet op mijn nachtkastje, die ligt beneden op tafel of in mijn tas want ik ben hem aan het lezen.

Vandaag deel ik met jullie de sportieve boeken op mijn nachtkastje. De boeken die op mijn nachtkastje liggen zijn Renspiratie, De complete hardloopgids voor vrouwen, Oefenstof voor de hardlooptraining, In perfecte conditie, Happy Body en Yoga Girl. Een hele stapel en diverse boeken niet alleen over hardlopen maar ook work-outs en yoga, voor mij beiden essentieel bij hardlopen want ik word er sterker van.

Renspiratie

Sportieve boeken op mijn nachtkastje

Renspiratie vind ik een fijn boek om zo nu en dan een paar bladzijdes uit te lezen. Verhalen lezen van anderen en weer wat leren over hardlopen. Geïnspireerd worden door de quotes en afbeeldingen. Gewoon even voor het slapen gaan nog wat lezen over hardlopen dat is gewoon fijn en dat dit dan is uit een mooi vormgegeven boek is wel erg leuk, offline inspiratie opdoen.

Yoga Girl

01

Yoga Girl van Rachel Brathen is een fijn boek om te lezen maar nog fijner om er yoga poses uit te doen. Van gemakkelijke poses tot ver gevorderde poses ze komen allemaal aanbod. Ja ook de pose die je op de cover ziet. Daar ben ik nog lang niet maar we blijven gewoon doorgaan en proberen. Dit boek pak ik erbij wanneer ik geen video wil volgen met een yoga sessie maar gewoon een paar poses wil doen en deze poses wil verbeteren. Yoga Girl van Rachel Brathen kan je o.a hier te bestellen voor 24,95 euro (affiliatelink) 

Happy Body

02

Happy Body is een handboek voor mind, body & soul geschreven door Amber Rose, Sadie Frost & Holly Davidson. Drie vrouwen, drie verhalen en daardoor drie delen; Superfood, Superwoman en Superfit. Een fijn boek om te lezen hoe je tot jezelf kan komen, wat je kan doen om meer rust te creëren voor jezelf, je door eten goed voor jezelf kan zorgen en natuurlijk ga je ook aan de slag in dit boek. Er staan diverse work-out routines in die goed uitgelegd zijn en omschreven staat hoe lang elke oefening duurt of hoe vaak je ze moet doen.

Happy body kan je o.a hier bestellen voor 24,99 euro (affiliatelink) 

In perfecte conditie

04

In perfecte conditie van Ellen Hoog is een boek met lekkere recepten en fijne work-outs. Dit is ook zo’n boek waar ik mijn work-outs uit haal voor wat afwisseling en diversiteit. En heel eerlijk om gewoon even lekker door te bladeren en me te laten inspireren door het lichaam van Ellen Hoog. Hierover hebben we eerder een recensie overgeschreven. Die kan je hier vinden: In perfect conditie.

In perfect conditie kan je o.a hier bestellen voor normaal 19,99 euro maar is nu bij bol.com te koop voor 12,50 euro!  (affiliatelink) 

Sportieve boeken op mijn nachtkastje

Dat ik naast hardlopen ook work-outs doe hoef ik niet meer te vertellen maar waar haal ik naast de oefeningen van mijn trainer mijn oefeningen vandaan? Nou uit oefenstof voor de hardlootraining. Meer dan 300 oefeningen in één boek dus zat inspiratie. Het boek is fijn omdat je goed kan lezen en zien hoe een oefening moet. Er is veel diversiteit in de oefeningen en elk deel van het lichaam komt aan bod. Hierdoor is het lekker afwisselend, zodat het leuk blijft.

De complete hardloopgids voor vrouwen van Runner’s world vind ik net als renspiratie fijn om af en toe wat uit te lezen. Weer wat inspiratie op te doen voor een volgende training en inspirerende stukjes van anderen te lezen.

Welke sportieve boeken liggen op jouw nachtkastje of welke boeken raad je me aan laat het me weten.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie