Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Sportvasten dag 8

Gisteren was de tweede dag dat ik weer mocht eten! Je hebt 3 afbouwdagen en 4 opbouwdagen. Ik vind dat wel verstandig, zo leer je niet direct meteen weer fout te eten en je lichaam moet wel weer gaan wennen dat er (vast) eten binnen komt. Ik moet zeggen, eten.. dat lukte me weer heel goed haha! Lees mee wat ik gegeten heb en of ik weer gesport heb, want ook dat moet officieel nog steeds gedaan worden!

Mijn ontbijt bestond uit een appel in stukjes in 200 ml kwark en een kopje thee. De dag ervoor kreeg ik mijn ontbijt niet weg, deze ging het er in een keer in haha! Ik had daarna nog wat afspraken, dronk mijn switch-drankje weer op (ben dat wel echt beu, net als die pillen). Ik ging nog aan het werk tot het lunchtijd was: PISTACHENOTEN!

Sportvasten dag 8

Door dat switch-drankje had ik heel lang geen honger, dus at ik rond 13 uur mijn lunch. Beetje saai, want het is zoals de vorige keren: 100 gram salade, 2 tomaten en 10 olijven. Gelukkig mag ik vandaag tonijn erbij voegen! Wel was er iets anders. Ik mocht 100 gram pistachenoten ipv 50 gram. En dan denk je zeker: lekker toch? Ja zeker! Maar ik kreeg ze niet op, hahahaha!

Sportvasten dag 8

Mijn vriend wilde ook gaan hardlopen en aangezien ik ook moet sporten, gingen we samen. We gingen wel pas na het eten omdat we allebei druk bezig waren. Ik mocht 200 gram spinazie met 2 gekookte eitjes (oh wat had ik daar zin in!). Ik merkte wel dat het iets te weinig voor me was, maar ik legde me erbij neer en at het netjes op. Rond 19:30 uur gingen we hardlopen.

Sportvasten31

We liepen samen, mijn vriend moest zich aan mijn tempo houden en Noa, die liep maar wat rond. We liepen 4 km in 30 min, dus dit keer hield ik me wel netjes aan de 30 min! Na het hardlopen kwamen we een speeltuintje tegen en we konden het niet laten om daar wat te gaan klimmen, haha!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sportvasten33

Toen we thuis kwamen had ik best wel honger. Die spinazie en eitjes waren me toch wel te weinig. Maar we gingen gelukkig op tijd naar bed! Nog maar 2 dagen!

Conclusie

Ik heb vandaag niet echt een conclusie. Het is meer dat ik merk dat ik weer meer honger krijg en daar op moet passen. De tussendoortjes mis ik ineens, terwijl ik wel voldoende eet. Vandaag mag ik weer iets meer eten en ik hoef nog maar 2 dagen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie