Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Sportvasten dag 9

Het wordt een beetje eentonig, sorry! Sportvasten is bijna klaar, gisteren was de een-na-laatste dag. Niet zo’n hele spannende dag, want ik werkte thuis en at weer soort van hetzelfde als alle andere dagen. Dat begint me nu wel te vervelen! Lees mee:

Mijn ontbijt bestond uit een kopje groene thee, 300 ml kwark, een appel en een kiwi. Dat is een keer een lekkere variatie en ik had zin in mijn gekookt eitje ’s ochtends! Voor ik aan sportvasten deed at ik namelijk best wel veel eieren! Mijn ontbijt ging er heel goed in, die pillen minder. Oh wat ben ik die beu zeg!

Sportvasten dag 9

Ik werkte door tot 14 uur; tijd om mijn konijnenvoer weer te maken. Ja, zo noem ik het want het bestaat alleen maar uit sla! Gelukkig mocht ik 100 gram tonijn uit olie erin doen. Ineens was mijn bord zo vol dat ik geen idee had hoe ik het op zou krijgen. Ik heb er lang over gedaan, maar het is me gelukt. De pistachenoten heb ik bewaard voor wat later. Die kreeg ik er niet meer in!

Sportvasten dag 9

Rond een uur of 5/6 was het weer tijd om te gaan hardlopen. Ik dacht niet dat ik elke dag zou kunnen gaan hardlopen, maar het verbaasde me dat ik per sé wilde gaan hardlopen. Ik had een rondje in mijn hoofd en afhankelijk van hoe ik me voelde zou ik hem afmaken. Nu moet ik zeggen dat ik me tijdens het hele sportvasten niet aan de regels heb gehouden wat betreft de 30 min max sporten. Ik heb zoiets van: als ik me lekker voel, waarom niet?

Ik moet toegeven dat dit een beetje gekkenwerk is,maar gisteren liep ik dus 12 km. Jep, tijdens het sportvasten gaat madame Zélia 12 km rennen samen met Noa. Wel op een rustig tempo, mijn hartslag laag (yeah, want met een lage hartslag ga ik nu niet meer als een slak). Ik kwam na 12 km helemaal blij en moe thuis!

Sportvasten dag 9

Ik at ’s avonds 200 gram spinazie en 2 gekookte eieren en daarna nog 50 gram pistachenoten. Geen foto gemaakt, want dat was eerder op dan gedacht haha!

Vandaag is de laatste dag sportvasten. Ik heb om 10:30 uur een afspraak met mijn coach, maar daarvoor ga ik nog trainen. Ik ben qua gewicht hetzelfde gebleven als tijdens het vasten zelf, dus nog steeds afgevallen en mijn cm zijn er ook nog steeds af! Morgen mijn verslag over vandaag en zondag kunnen jullie mijn conclusie lezen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie